Hogyan hat rád a Szűz jegybe lépett Vénusz?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz július 22-től augusztus 16-ig.Kos: Július 22-től augusztus 16-ig úgy érezheted, hogy nem vagy túlságosan szentimentális hangulatban, viszont tudod, hogy biztos pont vagy a kedvesed számára, ez pedig téged is jó érzésekkel tölt el. Amíg a Vénusz a Szűz jegyben jár, addig nappal aktív programok, este meghitt, szerelmes éjszakák várnak rád.

Bika: Annak hatására, hogy a Vénusz a Szűz jegyben jár július 22-től augusztus 16-ig, sokkal kreatívabb lesz, amivel olyan nagyszerű dolgokat alkothatsz, amelyekkel boldoggá tehetsz másokat. Szerelmi téren meghitt és boldog időszakra számíthatsz, úgyhogy bátran fogadd nyílt szívvel az élettől kapott ajándékokat!

Ikrek: Az otthonod csinosítgatásához, szebbé és kényelmesebbé tételéhez kapsz kedvet július 22-től augusztus 16-ig, hogy ezzel ideális szerelmi fészket alakíts ki a pároddal közös életedhez. Annak hatására, hogy a Vénusz a Szűz jegyben jár sokkal finomabb és intuitívabb leszel.

Rák: Annak hatására, hogy a Vénusz a Szűz jegyben tartózkodik július 22-től augusztus 16-ig, sokkal könnyebben tudod megosztani az érzéseidet a többi emberrel, ami azért is nagyon jó, mert így csökken az esetleges frusztrációd. Ebben a remek időszakban nyíltan megéled az örömöket, elmondod a problémáidat, ezzel közelebb kerülve a kedvesedhez.

Oroszlán: Arra számíthatsz július 22-től augusztus 16-ig, hogy felerősödnek az érzéseid, nyitottabb leszel az élet örömeire, ami leginkább annak lesz köszönhető, hogy a Nap a jegyedbe lép. A Szűz jegyben járó Vénusz hatására megkapsz az élettől mindent, ami boldoggá tesz, úgyhogy csak élvezd a nyár örömeit és a párod irántad érzett őszinte rajongását.

Szűz: Mivel a Vénusz belép a jegyedbe július 22-én és augusztus 16-ig nem hagyja el, ezért ebben az időszakban rendkívül népszerű leszel. Ha párt keresel, akkor most megtalálhatod életed szerelmét. Ugyanakkor az életed összes területén tapasztalhatod, hogy sokkal könnyebben tudsz együttműködni másokkal. Bátran barátkozz, flörtölj és szórakozz, amíg a Vénusz a jegyed jár!

Mérleg: Július 22-től augusztus 16-ig jól tennéd, ha egy kis szünetet tartanál, mert most nem kell maximális teljesítményt nyújtanod. A Szűzben járó Vénusz egy szép szerelmet hozhat neked, de csak akkor, ha hajlandó leszel egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból.

Skorpió: Július 22-től augusztus 16-ig jó hangulatú időszak vár rád. Amíg a Vénusz a Szűz jegyben tartózkodik, addig örömmel találkozol a barátaiddal. Ha kapcsolatban élsz, akkor az fog a legboldogabbá tenni, ha a pároddal töltheted az idődet. Július 22-től augusztus 16-ig kedvedre töltekezhetsz és kikapcsolódhatsz.

Nyilas: Egy olyan személy léphet be az életedbe a július 22-től augusztus 16-ig tartó időszakban, aki megbízható és célorientált, de egyúttal gyengéd is, és sok közös érdeklődésetek lesz. Ha fizetésemelést kérsz a munkahelyeden, akkor azt megkaphatod, amíg a Vénusz a Szűz jegyben jár.

Bak: Habár Bak jegyűként hajlamos vagy állandóan dolgozni, mos mégis úgy dönthetsz a július 22-től augusztus 16-ig tartó időszakban, hogy elmész egy gondtalan, önfeledt nyaralásra a családoddal. Ha párt keresel, akkor egy szép és komoly szerelemet hozhat neked a Szűz jegyben járó Vénusz.

Vízöntő: Július 22-től augusztus 16-ig érdemes lesz az ösztöneidre hallgatnod. Ha képes leszel ellenállni annak a hajlamodnak, hogy mindent túlgondolj, akkor rendkívül romantikus időszakot hozhat neked a Szűz jegyben járó Vénusz.

Halak: A július 22-től augusztus 16-ig a Szűz jegyben tartózkodó Vénusz hatására békére és gyengédségre fogsz vágyni a kapcsolatodban. Ennek érdekében képes leszel objektíven, valóban a problémákra koncentrálni beszélni a pároddal. Ezzel a kommunikációval sikerülni fog harmóniát vinni a kapcsolatotokban.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló