Tudd meg, hogy mi tesz téged egyedivé!



Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mi tesz ellenállhatatlanná a brit pszichológuscsoport szerint!1. Ellenállhatatlanságod a stílusodban rejlik: Tisztában vagy azzal, hogy hogyan gyakorolj jó benyomást másokra azzal, hogy önmagadat adod. Túlzásokba nem szoktál esni, viszont mindig kitűnsz valamivel a tömegből, és igyekszel a jó oldaladat mutatni, ezért ha akarod, ha nem, megfordulnak utánad az utcán.

Amikor egy új trend jelenik meg, akkor te biztos, hogy elsők között hallasz róla, de abban is élen jársz, hogy megválsz attól, ami idejétmúlttá vált.

2. Ellenállhatatlanságod a nyitottságodban rejlik: Gazdag és tartalmas életet élsz, ami leginkább annak köszönhető, hogy nyitottan állsz hozzá a legtöbb lehetőséghez. Nem szoktál véleményt alkotni vagy elítélni valakit csak azért, mert szokatlan, ugyanis vonz az élet furcsább, különbségesebb oldala.

Szerinted a szokatlan és a furcsa ötletek tökéletesen illenek az életmódodba, méghozzá azért, mert a szokványos nem vet fel érdekes kérdéseket. Téged nehéz felzaklatni, hiszen rendkívül türelmes ember vagy.

3. Ellenállhatatlanságod az önbizalmadban és a magabiztosságodban rejlik: Te abba a személyiségtípusba tartozol, amely nem biztos, hogy saját maga választotta az egyedülálló útját, viszont már el sem tudod képzelni, hogy lehetnél másmilyen is. Ahogy a világon mindenkinél, úgy néha nálad is előfordulnak bizonytalan időszakok, viszont soha szenvedsz személyiségzavarban, és mindig tudod, hogy valójában ki vagy.

Soha nem izgatod magad azon, hogy mások mit gondolnak rólad. Téged egyedivé tesz, hogy soha nem akarsz beilleszkedni sehova, mert őszintén önmagadat adod, és az már nem a te bajod, ha valakinek nem tetszik az, aki vagy.

4. Ellenállhatatlanságod az őszinteségedben rejlik: Nyíltan, kertelés nélkül kimondod, amit gondolsz, viszont ezt próbálod úgy tenni, hogy azzal senkit se sérts meg. Olykor azonban ez nem sikerül, mert képtelen vagy magadban tartani, ha valami nagyon mélyen bánt.

A bolondos személyiségednek hála az emberek többsége kedveli benned, hogy mersz őszinte lenni, aki viszont ezt nem szereti, az valószínűleg saját magával szemben sem őszinte. Mindegy, hogy miről van szó, mert neked mindig megvan a saját véleményed, ami gyakran ellentmondásos.

Habár lehet, hogy a véleményedhez mereven ragaszkodsz, esetleg nagyképű, szókimondó teremtés vagy, mégis a nézeteidet sokszor megváltoztatod. Nagyon szereted a jó vitákat, de azt utálod, ha csak te beszélsz, míg a többiek némán hallgatnak. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor szívesen felszólalsz mások érdekében.

5. Ellenállhatatlanságod a képzelőerődben és a fantáziádban rejlik: Teljesen egyedi és szeszélyes a világszemléleted, amin eszedben sincs változtatni. Jellemző rád, hogy a színeket sokkal élénkebbnek látod másoknál, mindig mindenben a meglepetést, a lendületet keresed, és folyton találsz valamit, ami élvezetes lehet a számodra. Mindezért biztos, hogy sok örömöt csempészel a környezeted életébe.

Megítélésed szerint szégyen túlságosan „normálisnak” lenni ebben a világban, éppen ezért szereted, hogy kissé szokatlan vagy. Rólad az is elmondható, hogy mindig azonnal élsz a kínálkozó lehetőséggel és alkalommal.

A brit pszichológuscsoport szerint nagyszerű író vagy illusztrátor lehetnél, főleg a gyerekek számára, vagy azoknak, akik a lelkükben örökre fiatalak maradnak. A fantáziáddal képes vagy egy olyan részletekben és szépségben gazdag világot teremteni, amilyenben te is élsz.

6. Ellenállhatatlanságod a kiszámíthatóságodban rejlik: Direkt keresed az élet furcsább oldalát, mert véleményed szerint, a hagyományos oldal unalmas. Álláspontod szerint az élet legérdekesebb részei még rejtve maradtak, vagy alulértékelik őket az emberek. Ugyanakkor kissé régimódinak is lehet nevezni, mivel, ha valami megtetszik, akkor kitartasz mellette, nem törődve azzal, hogy már kiment a divatból.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló