Őrületbe kergethet a mosolygós kutya képe



A leghíresebb démonidézős játékok, amelyek legendája elveszi a kedved attól, hogy kipróbáld őket.A mosolygós kutya: Valójában ez egy nem entitás, hanem csak egy mosolygó kutyáról készült kép, aminek látták az emberek megőrültek, ezért le kellett szedni a világhálóról. Bár másolatok találhatóak, ám azok nem érnek semmit.

A kék baba: A legenda szerint egy krónikus depresszióban szenvedő nő a saját fürdőszobájában hozta világra a gyermekét. Ekkor az a téveszméje támadt, hogy magát az ördögöt szülte meg, ezért a tükörhöz vágta a csecsemőt, aki ebbe belehalt, most pedig meg lehet idézni.

A kék baba megidézése úgy néz ki, hogy a sötét fürdőszobában a tükörre fel kell írni, hogy „Baby Blue”, majd három perc várakozás következik. Eközben az idézőnek úgy kell tartania a kezeit, mintha egy csecsemőt fogna. Hamarosan érezni fogja a csecsemő súlyát. Az idézőnek át kell adnia a babát a társának, de óvatosan, mert Baby Blue elvágja az idézők torkát, ha háromszor leejtik!

Egy másik idézés úgy néz ki, hogy a sötét fürdőszobában tizenháromszor ki kell mondani, hogy „Baby Blue”, miközben a kezeket úgy tartja az idéző, mintha csecsemőt fogna. Ha az entitás megjelenik, akkor perceken belül ki kell menekülni a fürdőszobából, mert vele együtt az őrült anya is felbukkan, és bosszút áll!

Charlie-Charlie: Néhány éve terjedt el az interneten a Charlie-Charlie nevű démonidézős játék, amivel kapcsolatban a szakértők egyetértenek abban, hogy valójában semmiféle lényt nem lehet megidézni, mert csak a gravitáció mozgatja a ceruzákat.

A „játék” ugyanis úgy néz ki, hogy a játékosok két ceruzával alakítanak ki egy keresztet, ami négy négyzetet alkot, amelyekbe az igen és a nem válaszokat írják. Ha ceruza az igenre mutat, akkor Charlie jelen van, a szobában, és várja a kérdéseket.

Slenderman: A legenda szerint Slenderman egy fák között bolyongó entitás, aki gyerekeket rabol el. Állítólag Slenderman történetét egy internetes játék ihlette. Az elképzelés szerint az entitás elképesztően magas, öltönyt visel, az arca pedig sápadt. A mendemondák azt is állítják, hogy elsősorban a játszótereken szeret megjelenni.

Slenderman megidézése úgy néz ki, hogy ki kell menni az erdőbe, majd egy fára kört kell rajzolni, abba pedig egy X-et. Ezután az idéző finoman a fának nyomja az arcát és lehunyja a szemét. Ugyanezt üres fallal és filccel is meg lehet tenni, ha közben le van kapcsolva minden villany. Az idézőnek az alábbi szöveget kell elmondania, ha szeretné, hogy Slenderman megjelenjen:

„Slenderman, Slenderman, minden gyerek elfut.

Slenderman, Slenderman, ez neki csak játék.

Slenderman, Slenderman, öltönyt és nyakkendőt visel.

Slenderman, Slenderman, biztosan meghalsz.”

Bloody Mary: Talán ez a démonidézős játék a legismertebb, hiszen ez az egyik leghíresebb legenda, aminek ugyan több verziója létezik, ám abban mind megegyezik, hogy Bloody Mary megidézése úgy néz ki, hogy a sötét fürdőszobában, a tükör előtt állva ki kell mondani háromszor, hogy „Bloody Mary”. A legenda szerint a tükörben megjelenő női lelket soha sem szabad kihívni, mert akkor az idézőhöz tapad, és az egész család életét pokollá teszi.

Könnyű, mint a toll, merev, mint a deszka: Az egyik legrégibb idézős játék, aminek a célja az, hogy az egyik játékost felemeli egy lélek. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, valakinek le kell feküdnie a földre, majd a többi idéző körbeüli, és két ujjhegyüket erősen a fekvő alá helyezik.

Aki a legközelebb van a fejhez, az a következőt kántálja: „betegnek néz ki”. Ezt a többiek is megismétlik. Ezután a vezető azt mondja, hogy „egyre rosszabbul fest”, a többiek ezt is megismétlik, majd a vezető elmond egy rövid történet arról, hogy a fekvő játékos hogyan halt meg.

Mindeközben annak, aki fekszik, el kell képzelnie a hallottakat, és látnia kell, ahogy elhagyja a testét, miközben a többiek azt ismételgetik, hogy „Könnyű, mint a toll, merev, mint a deszka.”

(Forrás: noportal.hu)

Ajánló

Ajánló