Ez lesz a legfontosabb feladatod augusztusban!



Milyen spirituális üzenetet kellene megfogadnod a csillagjegyed alapján?Kos: Bizonyos dolgokra még augusztusban sem kapsz magyarázatot, ezért számodra a nyár utolsó hava is a várakozás időszaka lesz. Ha augusztusban képes leszel a türelemre, akkor hamarosan megkapod a válaszokat a kérdéseidre.

Bika: Augusztusban teljes átalakuláson eshetsz át, ami után úgy érezheted magad, mintha teljesen kicseréltek volna. Ez leginkább a karriered terén következhet be. A kezdeményezés jelenti majd a kulcsot a sikeredhez.

Ikrek: Tele lesz nagyszerű lehetőségekkel a számodra az augusztus, aminek heteiben csak arra kell odafigyelned, hogy azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak, mindig határidőre és pontosan végezd el!

Rák: Augusztusban annak jön el az ideje, hogy átgondold, hogy kik azok, akiket közel engedsz magadhoz. A rendkívül kellemes személyiségednek köszönhetően sokan szeretnek a közeledben tartózkodni, ám ennek a hátulütője az, hogy valószínűleg lesznek, akik csak elvesznek tőled, de cserébe nem adnak semmit. Szakítsd meg a mérgező kapcsolatokat, mert ha ezt nem teszed meg, akkor fejlődni sem fogsz.

Oroszlán: Az eddiginél sokkal világosabban fogod látni augusztusban azt, hogy merre kell haladnod az életben, és milyen változásokra van szükséged ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat. A nyár utolsó hava rendkívül sűrű időszak lesz a számodra, viszont egyáltalán nem kell pánikba esned! Most a legfontosabb az, hogy dolgozz keményen és élj minden lehetőségeddel!

Szűz: A téged augusztusban érő energiák miatt az lesz a legfontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre, mert rengeteg dolog összekuszálódik körülötted. Ha úgy érzed, hogy nem vagy túl produktív a nyár utolsó havában, akkor ne aggódj, hanem csak kövesd a megérzéseidet, mert a helyes irányba fognak terelni!

Mérleg: Az augusztusi energiáknak hála végre meg fogod tanulni, hogy hogyan szeresd önmagad! A nyár utolsó hava tökéletes időszak lesz arra, hogy feldolgozd a benned mostanában felgyülemlett bizonytalanságaidat.

A problémád az, hogy túlságosan komolyan veszed mások véleményét, aminek semmi értelme és biztos, hogy eredményre sem vezet. Augusztusban mindig tartsd észben, hogy az a legfontosabb, ami kizárólag neked számít!

Skorpió: Elképesztően zavaros időszakon vagy túl, ezért úgy indulsz neki az augusztusnak, hogy fogalmad sincs arról, hogy mire számíts. Ha őszinte akarsz lenni magaddal, akkor be kell vallanod, hogy kicsit félsz is, hiszen egyáltalán nem szereted a bizonytalanságot. Ne aggódj, mert a nyár utolsó havában minden kitisztul, minden értelmet nyer, te pedig hamarosan világosan fogod látni, hogy a továbbiakban min kell dolgoznod, vagy változtatnod!

Nyilas: Hatalmas energiák gyakoroltak rád hatást az elmúlt hónapokban, ez pedig leginkább zavart keltett benned, ám ennek augusztusban vége! A nyár utolsó havában arra kell a leginkább figyelned, hogy ne hozz átgondolatlan döntéseket!

Alaposan gondold végig, hogy mi az, amire valóban szükséged van, tervezz meg mindent, amin változtatnod kell, majd ennek megfelelően tégy lépéseket! Emellett az is fontos, hogy egyszerre mindig csak egy dologgal foglalkozz!

Bak: Az augusztusi energiák arra biztatnak, hogy vizsgáld meg, hogy kikkel veszed körül magad! Figyeld meg, hogy ki van rád jó hatással, és ki az, aki csak megmérgezi az életedet! Szakíts azokkal az emberekkel és helyzetekkel, amelyek csak ártanak neked, és lásd be, hogy attól, hogy valami kényelmes, még egyáltalán nem biztos, hogy jó hatást gyakorol rád!

Vízöntő: Az augusztusi energiák arra motiválnak, hogy járj nyitott szemmel és füllel, mert rengeteg lehetőséget tartogat számodra a nyár utolsó hava! Augusztusban nyugodtan belevághatsz egyszerre több dologban, mert ez a te hónapod lesz!

Halak: Bár zavaros energiák gyakorolnak rád hatást augusztusban, ezek mégsem akadályozhatnak meg semmiben, ugyanis előtérbe kerül a kreativitásod, ami leginkább a karrieredre gyakorol pozitív hatást.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló