Tudd meg, hogy mire figyelmeztet az akadályszámod!



Neked milyen buktatókat tartogat az élet?Így számold ki az akadályszámodat!

Ha 1987. 04. 25-én születtél, akkor mivel a hónap egyjegyű, ezért azt nem kell egyszerűsítened, viszont a születési nap számát egyjegyűre kell egyszerűsítened, tehát 2+5 =7.

A második lépésben vond ki a hónap számából a nap számát, vagyis 4-7 = -3.

Amennyiben mínusz számot kaptál eredményül, akkor is az ahhoz a számjegyhez tartozó üzenetet kell elolvasnod, tehát a példa alapján, ez a 3-as akadályszám.

1. Nem kizárt, hogy úgy érzed, hogy az életed minden területén mások, külső tényezők ellenőrzése alatt állsz, ezért ez dühíthet és fellázíthat. Ha arra törekszel, hogy elnyerd a keresett jóváhagyást, akkor azzal azt érheted el, hogy elveszted az irányítást önmagad felett.

2. Általában túlreagálod a kritikát és az észrevételeket. Az elutasítástól, való félelmed miatt senkit sem engedsz közel magadhoz. Rólad az is elmondható, hogy nem tudod lerázni magadról azt a rossz érzést, amit egy ártalmatlan észrevétel, megjegyzés kelt benned. Ennek a következménye az, hogy a környezeted felé nem adsz természetes reakciót, hanem csak megjátszod azt a viselkedést, amit szerinted elvárnak tőled.

3. Ügyetlennek, szerencsétlennek érezheted magad azokban a helyzetekben, amikor világosan és pontosan szeretnéd kifejezni magad. Az ilyen szituációkban a rossz érzésed akadályozhat meg abban, hogy jó benyomást tegyél, pedig az nyitná meg előtted az ajtókat.

4. Az akadályszámod alapján nem vagy szinkronban az életárammal, ugyanis tartalékolnod kellene a fecsérlés helyett, és rendetlen vagy, amikor rendre lenne szükség. Legbelül sokat bosszankodsz, ha nem kapod meg a vágyott lehetőséget, ám be kellene látnod, hogy tenned kell azért, hogy megkapd.

5. Volt idő, amikor zavarttá tettek az elfogadott viselkedési szabályok és az, aminek életedben a szemtanúja voltál. Ez azt jelenti, hogy úgy várták el tőled a rendes viselkedést, hogy valójában nem mutattak arról példát neked.

Légy nagyon óvatos, mert ellenkező esetben elveszítheted az ellenőrzést önmagad felett, aminek az impulzivitáshoz, a gyorsasághoz, a vakmerőséghez és a dolgok túlhajtásához vezetne. Drasztikus esetben alkoholistává és kábítószerfüggővé is válhatsz, ha nem vigyázol.

6. Megállás nélkül keresed életed párját, de az idealizmusod és a kétségbeesettséged akadályozza, hogy megtaláld a számodra ideális partnert. Emellett irreális elvárásokat támasztasz az életedben megforduló emberekkel szemben is.

A lehetetlen elvárásaidnak senki sem tud megfelelni, emiatt undorral hagysz el mindenkit, aki elbukott, és újabb áldozatok után nézel. Belül fontoskodó, önelégült személy van, nem pedig rugalmas, szerető lélek. Ha van párod, akkor elvárod, hogy kizárólag azt tegye, ami neked jó, azzal pedig kicsit sem foglalkozol, hogy ő mire vágyik.

7. Esetedben nagy a valószínűsége annak, hogy a cinizmus és a rettegés veszi át a hatalmat feletted, mert nem engeded át magadat az élet örömeinek. Ebben az esetben intellektuális lázadó lehetsz, aki inkább az élet viszontagságaival harcol ahelyett, hogy a lelki viszontagságaival küzdene meg. Ha nem vigyázol, akkor az elméd pajzsként fog megvédeni, elzárni mások kedvessége, melegsége, gyengédsége elől.

8. Állandó harcban állsz azokkal, akik tekintélyes pozícióban vannak, és nem bízol azokban, akiknek hatalmuk van. Ebből következik életed legnagyobb problémája a tekintéllyel és hatalommal kapcsolatos konfliktus. Az akadályszámod szerint dolgoznod kell a pénzhez való hozzáállásodon, és azon, hogy hogyan élhetsz a legelőnyösebben azzal, amid van.

9. Valamit elrontottál a számolásnál, ugyanis az akadályszám nem lehet kilences, mert nem létezik két olyan szám, aminek a különbözete kilenc.

0. Az akadályszámod szerint azért hiányoznak az akadályok az életedből, mert elérted a belső függetlenség állapotát. A különleges 0-s akadályszám azt jelenti, hogy te döntöd el, hogy az adott lehetőségek közül melyikkel fogsz élni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló