A számok augusztusi üzenete



A születésed dátuma alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a nyár utolsó havában.1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Minden esélyed meglesz arra, hogy felelősséget vállalj az előbbiek eléréséért. Emellett szívesen segítesz másoknak augusztusban. A nyár utolsó heteiben a tudatosság legmagasabb fokára emelhetnek a benned dolgozó energiák. Augusztusban egyáltalán nem leszel fáradt, nem esik nehezedre a munka, vagy az, hogy másoknak segíts. Mindezért cserébe elismerést és rivaldafényt kapsz.

2. Augusztusban nem kell attól félned, hogy beteg leszel, ugyanis kiváló egészségnek örvendsz. Mindemellett érdekes és pontos kérdéseid lesznek, amikre ugyanilyen válaszokat kaphatsz, legtöbbször saját magadtól, ezért az augusztus az önismeretről és az önvizsgálatról fog szólni valamilyen szinten. Anyagi téren jól fogsz bánni a pénzzel, az adóügyeid pedig rendben lesznek a nyár utolsó heteiben.

3. Augusztusban egy pillanatra se felejtsd el, hogy a nagy kockázat most vesztességet fog jelenteni, ezért kerüld a nagyobb befektetéseket, a tartalékaidat pedig semmiféleképpen se éld fel! A pénzügyeid esetében a legjobb megoldás az lenne, ha augusztus heteiben konzervatív lennél, és semmi feleslegesre nem költenél.

4. Hajlamos vagy arra, hogy önző légy másokkal szemben, ami nem előnyös tulajdonság, ezért próbáld kerülni a nyár utolsó havában! Augusztus második felében sikerrel rendezheted a családi ügyeidet, ami nyugalommal fog eltölteni. Az örömödben mindenki osztozni fog, amivel megszépíti a nyarad utolsó napjait.

5. A munkában sikert érsz el, a pénzügyi tranzakcióid jól alakulnak. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy ne kapkodj, mert a rohanással csak tönkretennéd a presztízsedet. Arra is figyelj, hogy senkiben se kelts olyan benyomást, amiből azt hihetik, hogy titkolózol vagy erőszakos vagy! A havi nyereségedet okosan használd fel, mert ha ez sikerül, akkor augusztus második felében „gazdasági” fellendülésre számíthatsz az életedben.

6. A pénzügyeid nagy lendületet kaphatnak, míg a kapcsolataid némileg megbonyolódhatnak, ezért igyekezz kerül a konfliktushelyzeteket! A nyár utolsó havában a csendes, romantikus, szerelmes együttlétek kerülne előtérbe az életedben, viszont a titkolózást mindenképpen kerüld! A nyár utolsó hétvégéin még akkor is próbáld meg kipihenni magadat, ha ez nehezedre esik!

7. A személyes ügyeidet kell megoldanod és lezárnod a nyár utolsó havában. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, a képzelőerőd mindig nagy segítségedre van. Augusztusban nagy a valószínűsége annak, hogy csodás felfedezést teszel valamivel kapcsolatban. Használd fel a kreativitásodat arra, hogy a legfontosabb dolgokra összpontosíts, mert lehet, hogy ezzel szerzel új munkát, elismerést. Ne hanyagold el az üzleti kapcsolataidat a nyár utolsó heteiben!

8. Ha vannak függőben maradt ügyeid, akkor azokban most jelentős haladást érhetsz el. A nyár utolsó havában végig nyugodtnak és kipihentnek érezheted magad. Emellett számíts arra, hogy új barátot szerzel, esetleg egy régi, sok éve nem látott ismerőssel futsz össze augusztusban.

9. A múltaddal és a jövőddel kapcsolatos titkokra fogsz fényt deríteni augusztusban, aminek heteiben váratlan információkat kaphatsz, ha pedig a megérzéseidre hallgatva cselekszel, akkor a kockázat kifizetődik.

A nyár utolsó havában fontos, hogy légy gyakorlatias és ne mondj nemet a különféle pótmegoldásokra! Emellett a túlzott bizalmasság helyett inkább légy határozott és erős augusztusban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló