Mit árul el a személyiségedről az ősi indiai szerencse szimbólum?



A megérzéseidre hallgatva válassz egyet az alábbi ősi indiai szerencse szimbólumok közül, majd elolvasod a döntésedhez tatozó jellemzést!1. Oszlop - Öröm és győzelem: Szívesen veszed körül magad életvidám emberekkel, és boldogan veted bele magad az élvezetekbe, mert a szórakozás által mindig sikerül feltöltődnöd. Téged elvarázsol a színház, a zene és a tánc.

Nem ijedsz meg a konfrontálódástól és a küzdelmektől. Kitartóan mész előre, intézkedsz és fáradhatatlanul kutatod a megoldásokat. Ennek az energiának a versenysportban is nagy hasznát veheted. Esetedben a győzelem és a becsvágy igazi hajtóerő.

2. Lótusz - Spiritualitás és harmónia: Téged a világon minden érdekel, rengeteget olvasol és lelkesen kutatsz minden olyan dolgot, ami felkelti az érdeklődésedet. Az idődet szívesen töltöd művelt, széles látókörű emberek társaságába, hogy tanulhass tőlük. Próbálsz letisztult és nyugodt spiritualitás életvitel szerint élni.

3. Kocsikerék - Végtelenség és az élet körforgása: Téged nagyon érdekelnek az idegen kultúrák, ezért amikor csak van erre lehetőséged, akkor utazol, hogy világot láss. A külföldi útjaid során hasznos ismeretségeket kötsz. Szeretnél jómódban élni, amihez többnyire ügyesen választasz karriert.

Bár erős egyéniséggel rendelkezel, mégis hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, ám erre csak ritkán kerül sor, mert általában nem kell megalkudnod, vagy változtatnod az elképzeléseiden. Amit csak lehet, megteszel annak érdekében, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél.

4. Kagyló - Tudás és dicsőség: A hagyományokat és a családi életet tiszteletben tartod, így boldogan veszel részt a családi összejöveteleken. A barátaid társaságában felszabadultnak érzed magad. Ugyanakkor kerülöd a zajos szórakozóhelyeket, pubokat, mert azoknál sokkal jobban szereted a meghittebb, beszélgetős estéket.

Az emberi kapcsolataidra az őszinteség és az egyenesség a jellemző. A legerősebb belső motivációd az, hogy megoszd másokkal a tudásodat.

5. Hurok - Kapcsolatok és béke: Folyton új dolgokat tanulsz, a megszerzett tudásodat pedig azonnal továbbadod másoknak. Számodra rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok, aminek megfelelően, sok időt töltesz emberek társaságában.

Örömmel beszéled meg a barátaiddal az élet dolgait, de a fejedben lévő gondolatokat is boldogan megosztod velük. Lelkesen keresed az élet nagy igazságait, és érdeklődsz a spirituális közösségek iránt. Arra vágysz, hogy sima, zökkenőmentes életet élhess, minél kevesebb buktatóval.

6. Gyémánt kehely - Gazdagság és beteljesülés: A legfőbb vágyad az anyagi javak birtoklása és az igazi luxus élet, mégis nagyvonalú vagy a hozzád közelállókkal, akiket szívesen lepsz meg mindenféle ajándékkal.

Ezt bátran megteheted, mert az ősi indiai szerencse szimbólum szerint nem kerül el a jólét az életed során. A megérzéseidre érdemes hallgatnod, mert azok jók. A magadnak elképzelt jövőkép remek belső hajtóerő, ami a siker felé vezető úton terel. Hálát adsz a sorsnak mindenért, amit kaptál, és nagyon fontos a számodra az, hogy boldoggá tegyél másokat.

7. Ernyő - Védelem és szellemi erők: Kimondottan ambiciózus, céltudatos ember vagy. Remek vezetői képességekkel rendelkezel, aminek tudatában vagy, ezért próbálsz felelősségteljes pozíciót betölteni egy jó cégnél. Szereted a beosztásoddal járó megbecsülést és imádod a siker ízét.

Remek érzékkel választod el az értékest az értéktelentől, ezért a magánéletben és a munkádban is jól választasz társakat magad mellé. Benned megvan az erő ahhoz, hogy megteremtsd a vágyott életszínvonalat.

8. Aranyhal – Termékenység: A gondolatvilágod erősen fantáziadús, valamint élénk, szárnyaló képzelőerővel rendelkezel. Te képes vagy megfelelően kifejezni az ötleteidet, amelyeket meg is tudsz valósítani. Emellett nagyon jól kommunikálsz és írsz, ezért bátran írd ki magadból, ami benned van, például regények, történetek, forgatókönyvek formájában!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló