Ilyen jövőt jósol neked a kártya!Válassz egy lapot az alábbiak közül, és olvasd el, hogy milyen életed lehet!1. Kártya: Gyűlölöd a hazugságot és a hazug embereket. A környezeted számára példakép vagy. Mindez arra utal, hogy a sorsod az, hogy sikerül elérned a meglepetésekkel teli, mesés életet, amiben semmiből sem szenvedsz hiányt.

2. Kártya: Előfordul, hogy arra kell rájönnöd, hogy te vagy önmagad legjobb barátja, és egyáltalán nem rossz az egyedüllét, hiszen az ember akkor is érezheti magát magányosnak, ha vannak körülötte mások.

Aki veled van, az szerencsésnek érezheti magát, mert isteni küldetésed van a világon. Emellett mindig rád irányul a figyelem, valamint képes vagy a különféle helyzeteket a saját javadra fordítani. Te arra is képes vagy, hogy úgy válj mások mindennapjainak állandó részévé, hogy ez bennük nem is tudatosul. Tökéletes harmóniában élsz magaddal, amiből semmi sem tud kizökkenteni. A visszautasítástól nem félsz.

A kártyalapod szerint sikeres, erős, jó lelkű, érzelmekkel teli személy vagy. Igyekszel téged szerető, óvó emberekkel körülvenni magad. A sorstól erőt kértél, de az nehézséget adott neked, méghozzá azért, hogy azok által erősödj meg.

Értelmet is kértél, mire problémákat kaptál, hogy azok megoldása során tanulj. Az erős személyiségednek köszönhetően képes vagy megnyerni minden harcot az életedben, és ha ehhez az kell, akkor a korlátaidat is átléped.

3. Kártya: Szeretnéd szép dolgokkal ellensúlyozd az eddigi rosszakat, valamint vágysz valakire, aki igazán megérdemel téged, és aki mellett boldog lehetsz. Emellett nagyon szeretsz kitűnni a tömegből, imádod megmutatni a környezetednek, hogy mire vagy képes, még akkor is, ha ehhez akadályokat kell legyőznöd.

Pontosan tudod, hogy ki tart ki melletted, ki szeret, ki érdemli meg a segítségedet, mert a korábbi kudarcaid során megtanultad, hogy hogyan olvass a sorok között. Habár túltetted magad a múlt csalódásain, mégis előfordul, hogy a múlt emlékei kísértenek.

4. Kártya: Eleged van a körülötted élők hamis dolgaiból, ígéreteiből, és abból, hogy míg te arra törekszel, hogy betartsd az adott szavad, addig mások meg sem próbálják ugyanezt. Ezzel kapcsolatban előfordultak a múltban jó és rossz döntéseid, de a hibáidból mindig levontad a tanulságot, és próbálod nem elkövetni kétszer ugyanazt a hibát.

A sorsod egy hosszú utazás, aminek célja az, hogy rátalálj a lelki békédre, rendezd a gondolataidat és új erővel vágj bele a mindennapokba. Az időt nem lehet visszatekerni, ezért a már elmúlt éveket sem kaphatod vissza, viszont igazán élni csak most kezdesz, ugyanis hamarosan találkozni fogsz valakivel, aki ebben fog segíteni neked.

Bár arra mindig is büszke voltál, hogy a körülményektől függetlenül, becsületes maradtál, mégis szeretnéd magad mögött hagyni a múltat, hogy azért dolgozhass, hogy megvalósítsd a jövőbeli célodat és az álmaid, még akkor is, ha ez kemény küzdelem lesz a számodra.

5. Kártya: Harmonikus élet, sok-sok boldogság és a vágyaid valóra válása a sorsod. A jövőben arra is számíthatsz, hogy találkozol valakivel, aki megbecsül és az életed állandó tagjává fog válni. Az álmaid valósággá fognak várni, de ehhez az kell, hogy türelemmel várj!

Az általad választott kártyalap alapján neked már mindenben volt már részed az életben, tehát szerettél, megbocsátottál, harcoltál, feladtál, sírtál és győztél, de ezek már mind a múlté. Régen akadt olyan időszak, amelyben vihar dúlt a lelkedben, de ma már képes vagy az igazi boldogságra.

Most már tudod, hogy először önmagaddal kell jóban lenned, ha harmonikusan akarsz élni a környezeteddel. Intelligens, jó memóriával megáldott ember vagy, ám mégis nehezen koncentrálsz az aktuális feladatodra.

Hajlamos vagy egyszerre több feladatba belevágni, ugyanis elég határozott, nagy akaraterővel megáldott személy vagy, aki szereti a veszélyt, a rizikót, az újat és a szabadságot. Jó szívű, az ígéreteinek mindig eleget tenni igyekvő ember vagy.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló