Augusztusban érkezik a magyar mozikba a Bébi úr folytatása



Tíz film, amit ne hagyj ki a nyár utolsó havában!Bébi úr: Családi ügy (The Boss Baby: Family Business): Augusztus 26-án érkezik a Bébi Úr folytatása, amelyben a címszereplő, Ted és bátyja, Tim eltávolodott egymástól, ha pedig találkoznak, akkor álladóan egymást szekálják. Egy ilyen alkalommal Tim egyik lányának, Tinának elege lesz, és az asztalra csap. Ekkor derül ki, hogy ő is egy olyan öltönyös, főnökösködő gyerek, mint amilyen a nagybátyja volt.

Végtelen útvesztő 2. (Escape Room: Tournament of Champions): Augusztus 12-én mutatják be az Adam Robitel rendezésével készült Végtelen útvesztő 2. című horrorfilmet, amelyben a kegyetlen játékmesterek egy egész metróalagutat, valamint állomást alakítottak át kegyetlen kínzószobává, ahonnan valahogy ki kell szabadulniuk az életükért küzdő játékosoknak.

Bárány (Lamb): Augusztus 12-én mutatják be a hazai mozikban a Bárány című filmet, ami Jézus (avagy Agnus Dei, azaz Isten báránya) születésének történetét csavarta meg. A dráma története napjainkban, egy ritkán lakott izlandi vidéken játszódik.

Az Öngyilkos Osztag (The Suicide Squad): Augusztus 5-én érkezik a DC új filmje, a James Gunn által rendezett Az Öngyilkos Osztag. A képregények és klasszikus háborús filmek által inspirált alkotás antihőseinek feladata az lesz, hogy megsemmisítsék a Dél-Amerikában található tudományos kísérletekkel foglalkozó, Jotunheim nevű börtönt.

Démoni (Demonic): Augusztus 5-én mutatják a virtuális valóságot és a természetfeletti szörnyűségeket ötvöző, Démoni című horrorfilmet, aminek főszereplője Angela (Carly Pope), akinek egy szimuláción keresztül sikerül kapcsolatba lépnie az évek óta kómában fekvő édesanyjával (Nathalie Bolt). Ez azonban régi konfliktusokat hoz a felszínre, Angela pedig fogságba esik a virtuális valóságban, ahol elszabadulnak a démoni erők.

Lőpor turmix (Gunpowder Milkshake): Augusztus 19-től lesz látható a magyar mozikban a Lőpor turmix című csajos akciófilm. A Lőpor turmix főszereplője Sam, akit 12 éves korában hagyott el a profi bérgyilkos édesanyja, Scarlet. 15 évvel később Sam maga is bérgyilkosként tevékenykedik, ám egy nagyon veszélyes küldetés során találkozik a 8 éves Emilyvel, akit csak úgy védhet meg, ha szembefordul a munkáltatóival. Ebben lesz segítségére az édesanyja és annak veszedelmes társai, a Könyvtárosok.

Új múlt (Reminiscence): Augusztus 19-én mutatják be a magyar mozik a Lisa Joy rendezésével és Hugh Jackman főszereplésével készült Új múlt című, disztópikus jövőben játszódó, rejtélyes filmet. A film főszereplője, Nick Bannister magándetektív (Jackman) azoknak próbál segíteni, akik el akarnak fordulni a jövőtől. Teszi ezt úgy, hogy az emberek agyában nyomozva hozza elő a rég elfeledett emlékeiket.


gy végzetes nap azonban úgy változtatja meg az életét, hogy ő is a múlt megszállottjává válik, ugyanis váratlanul felbukkan egy rejtélyes nő, Mae (Rebecca Ferguson), aki ugyanolyan gyorsan tűnik el, mint ahogyan jött, Nick pedig mindenáron próbálja megtalálni mások emlékeiben.

Free Guy (Free Guy): Augusztus 12-én mutatják be a Free Guy című filmet. A Shawn Levy által készített alkotás főszereplője, akit Ryan Reynolds alakít, egy átlagos banki tisztviselő, aki egy nap rájön, hogy NPC, vagyis nem játszható karakter egy erőszakos nyitott világú játékban.

Respect (Respect): A három évvel ezelőtt meghalt Aretha Franklin életét dolgozza fel az augusztus 12-én érkező Respect, aminek címe az énekesnő leghíresebb dalára utal.

Kampókéz (Candyman): Augusztus 26-án érkezik a Kampókéz új változata, amelyben visszatér az 1992-es film főgonosza, Tony Todd, ám a történet teljesen új lesz. A film főhőse most Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen II), aki a közelmúltban költözött a barátnőjével Chicago Cabrini Green nevű negyedébe.

Amikor McCoy eléri a mélypontot a művészi karrierjében, akkor megihleti Kampókéz városi legendája, amibe olyannyira beleássa magát, hogy lassan a megszállottjává váll.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló