Ez az Univerzális törvény lesz hatással rád 2021 végéig



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik törvény vonatkozik rád az év hátralévő hónapjaiban.Kos – Hatodik törvény, az Elkülönülés törvénye: Az év hátralévő hónapjaiban nyugodtan bízd rá magad az Univerzumra, mert így esélyt teremtesz arra, hogy a vágyad spontán, erőfeszítés nélkül váljon valóra.

Bika – Negyedik törvény, az Adok-kapok törvénye: Bika jegyűként az a dolgod 2021 hátralévő hónapjaiban, hogy adj, mert csak így kaphatsz. Segítsd a világ rendszerének áramlását, és közben tudd, hogy ha sikert adsz, akkor azt is fogsz visszakapni.

Ikrek – A hetedik törvény, az Élet céljának törvénye: A dolgod az 2021 hátralévő hónapjaiban, hogy megvizsgáld a saját, egyedi képességeidet, valamint mindazt, amit megtehetsz és elérhetsz az életben. A cél ezzel az, hogy rájöjj arra, hogy mi az, amire egyedül te vagy képes.

Rák – A második törvény, a Legkisebb erőfeszítés törvénye: Mindig emlékezz arra, hogy a természet is erőfeszítések nélkül, gondtalanul, könnyedén alakítja a világot. Neked csak annyi a dolgod, hogy tanuld el a természet működési elvét. Ha sikerül, akkor könnyedén, komoly erőfeszítések nélkül arathatsz sikert.

Oroszlán – A harmadik törvény, a Karma, avagy az Ok és okozat törvénye: A dolgod az 2021 végéig, hogy olyan pozitív dolgot tégy, amivel másoknak boldogságot, sikert vagy békét okozol, mert akkor ezt fogod visszakapni. Értelemszerűen, ha fájdalmat, szomorúságot, könyörtelenséget adsz, akkor ugyanezt kapod vissza az Univerzumtól.

Szűz – Az ötödik törvény, a Szándék és vágy törvénye: 2021 hátralévő hónapjaiban légy figyelmesebb a vágyaiddal kapcsolatban és bátran élj a lehetőségekkel, mert a sikerért neked kell megtenned mindent!

Mérleg – A hatodik törvény, az Elkülönülés törvénye: Az Elkülönülés törvénye nem a lemondásról szól, hanem arról, hogy ne görcsölj rá arra, amit el akarsz érni, meg akarsz szerezni! Az év hátralévő hónapjaiban nyugodtan bízd rá magad az Univerzumra, mert így esélyt teremtesz arra, hogy a vágyad spontán, erőfeszítés nélkül váljon valóra.

A céljaidon való görcsölés és a siker elérésén való erősködés helyett inkább a biztos beteljesülés nyugalmával bízd magad az Univerzumra, mert akkor megkapod, amire vágysz 2021 végéig.


Skorpió – Az első törvény, a Tiszta lehetségesség törvénye: Tisztán kell látnod a vágyaidat, a céljaidat, és ezek beteljesülését is ilyen tiszta szándékkal kell kívánnod. Mindez azért fontos, mert amikor ennyire rendben van az elméd, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy észreveszed azokat a lehetőségeket, amelyekre le kell csapnod annak érdekében, hogy valósággá a célodat.

Nyilas – A hetedik törvény, az Élet céljának törvénye: A dolgod az 2021 hátralévő hónapjaiban, hogy megvizsgáld a saját, egyedi képességeidet, valamint mindazt, amit megtehetsz és elérhetsz az életben. A cél ezzel az, hogy rájöjj arra, hogy mi az, amire egyedül te vagy képes.

Amikor majd ezt megteszed, akkor beteljesül a földi életed lényege és akkor valósul meg a vágyad. A képességeidet és a tudásodat fizikai formában kell használnod, hogy később ennek birtokában szolgáld az emberiséget.

Bak – A negyedik törvény, az Adok-kapok törvénye: Bak jegyűként az a dolgod 2021 hátralévő hónapjaiban, hogy adj, mert csak így kaphatsz. Segítsd a világ rendszerének áramlását, és közben tudd, hogy ha sikert adsz, akkor azt is fogsz visszakapni.

Vízöntő – Az ötödik törvény, Szándék és vágy törvénye: 2021 hátralévő hónapjaiban légy figyelmesebb a vágyaiddal kapcsolatban és bátran élj a lehetőségekkel, mert a sikerért neked kell megtenned mindent!

Halak – A harmadik törvény, a Karma, avagy az Ok és okozat törvénye: A dolgod az 2021 végéig, hogy olyan pozitív dolgot tégy, amivel másoknak boldogságot, sikert vagy békét okozol, mert akkor ezt fogod visszakapni. Értelemszerűen, ha fájdalmat, szomorúságot, könyörtelenséget adsz, akkor ugyanezt kapod vissza az Univerzumtól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló