Az általad választott kép leleplezi a személyiséged árnyoldalát!Amelyik a leginkább megfog az alábbiak közül, az mesél a legnagyobb gyengeségedről.1. A sebezhetőség, amit senki sem láthat: A külvilág számára úgy tűnik, hogy te egy lendületes, drámai és feltűnő személyiségű ember vagy, ám azt már csak nagyon kevesen tudhatják meg rólad, hogy valójában rendkívül sebezhető és sértődékeny vagy.

2. A túlzott ítélkezés, amit senki sem láthat: A környezeted szerint bölcs, megfontolt, szellemes teremtés vagy, de a humorod néha bántó, sértő, mert mások úgy értelmezi, hogy megveted őket. Őszintén elmondod a véleményedet, amivel nem ritkán megbántasz másokat. A túlzásba vitt ítélkezésed az oka annak, hogy nem veszed észre a szépet másokban.

3. A belső bizonytalanság, amit senki sem láthat: A környezetedből sokan azt gondolják rólad, hogy romantikus, szenvedélyes, igazán érzelmes emberek vagy, de azzal már kevesen vannak tisztában, hogy számodra létszükség az, hogy mások szeressenek. Ha ezt nem kapod meg, akkor szerethetetlennek érzed magad.

A választásod alapján nagyon valószínű, hogy a belső bizonytalanságod miatt ment tönkre rengeteg kapcsolatod, mert egyszerűen képtelen vagy elhinni, hogy a másik fél viszonozza az érzéseidet. Legbelül attól félsz, hogy teljesen egyedül maradsz, és nincs bátorságod szembenézni a bizonytalanságod tárgyával, mert az fájdalmas lenne a számodra.

4 A ravaszság, amit senki sem láthat: A környezeted szerint ártatlan, édes, fiatalos személy vagy. A gyermeki tisztaságod sokakat vonz. Azt már csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában megjátszod a tapasztalatlanságot azért, méghozzá azért, hogy megússz egy kellemetlen szituációt. Legbelül rettegsz, hogy egy nap megöregszel és elveszted a gyermeki bájadat.

5. A távolságtartás, amit senki sem láthat: A külvilág zárkózott, rejtélyes embernek tart, ezért úgy érzed, hogy senki sem ismeri a valódi személyiségedet. A környezeted azért nem tud kiismerni, mert még önmagad előtt rejtély, hogy ki vagy valójában. A te álláspontod az, hogy a határozottság megjátszása egyszerűbb, mint elgondolkodni azon, hogy mi az életcélod.

6. A döntésképtelenség, amit senki sem láthat: A környezeted szerint erős, domináns, szenvedélyes teremtés vagy. Neked nagyon pontos elképzelésed van arról, hogy minek és hogyan kellene működnie, és ez alapján próbálod kihozni magadból a lehető legtöbbet.

A személyiséged árnyoldala és legnagyobb gyengesége a döntésképtelenség. Hajlamos vagy teljes erővel üldözni az életcélodat, kicsit sem törődve azzal, hogy az milyen nagy őrültség, és az sem érdekel, hogy mi lesz annak a végkimenetele.

7. A belső félelem, amit senki sem láthat: A környezeted szemében egy kiegyensúlyozott, békés és őszinte ember vagy. Aki először találkozik veled, az azt gondolhatja rólad, hogy te a jég hátán is képes vagy megélni, tehát bárhol, bármilyen helyzetben feltalálod magadat.

Azzal már kevesen vannak tisztában, hogy milyen belső félelmek kínoznak. Rettegsz attól, hogy a világod széthullik, és egy olyan helyzetbe keveredsz, amelyet nem tudsz megváltoztatni. Ugyanakkor attól is félsz, hogy semmi sem fog változni, amit sokan kihasználnak.

8. A magányosság, amit senki sem láthat: A környezeted szerint egyedi, szellemes és kicsit sznob személyiség vagy. Elképesztően büszke vagy arra, aki vagy, éppen ezért nem hagyod, hogy bárki is megpróbáljon megváltoztatni.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy úgy érzed, képtelen vagy megtalálni a közös nevezőt másokkal, és szinte nem találsz olyan személyt, akivel összeillenél. A világtól elzárva érzed magadat, mert untat és depresszióba taszít a családod és a barátaid világi érdeklődése.

9. A belső zaklatottság, amit senki sem láthat: A legtöbb ember szerint te egy empatikus, megnyugtató személyiséggel megáldott ember vagy, ám azt már jól titkolod mások, és talán önmagad előtt is, hogy valójában mennyire zaklatott vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló