Tudd meg, hogy mennyire állsz közel a természethez!Válaszd ki az alábbiak közül a számodra legszebb képet, majd olvasd el a neked szóló jellemzést!1. Hálás és gondoskodó: Igyekszel a legjobb tudásod szerint élni, méghozzá úgy, hogy nincsenek túlzott igényeid önmagaddal, vagy az életeddel szemben. A természethez hihetetlenül közel állsz. Gondoskodó természeted miatt boldogan nyújtasz támaszt az embereknek, az állatoknak és a természetnek, de figyelsz arra, hogy saját magadra is maradjon az energiádból.

2. Aktív és tevékeny: Képtelen vagy az egy helyben ácsorgásra, ugyanis kimondottan cselekvésközpontú személyiség vagy, és imádsz mozgásban lenni. A természethez rendkívül közel állsz, ugyanis ha a szabadban töltheted az idődet, akkor maximálisan összekapcsolódsz a világgal, ami különböző perspektívákat ad az életednek. A kisugárzásodból erőt merít a környezeted.

3. Kiegyensúlyozott: Utálod a konfliktusokat és a széthúzást. Az életben a harmóniát, a békét és a megértést keresed. Imádsz a világ része lenni, mert kizárólag akkor érzed azt, hogy tartozol valahova. Számodra fontosak a tradíciók és a hagyományok. Folyton kutatod az élet értelmét, amiben az sem állít meg, ha emiatt olykor befordulsz, magányosnak érzed magad.

A természet rendkívül közel áll hozzád, ugyanis szívesen vonulsz el egy csendes kis parkba, vagy egy fa árnyékába azért, hogy kizárólag a belső gondolataiddal foglalkozz.

4. Alapos és okos: Bár hihetetlenül bölcs és filozofikus ember vagy, mégsem töltesz sok időt az önvizsgálattal. Ennél sokkal szívesebben utaznád be a világot, ismernél meg minél több embert és gyűjtenél különféle élményeket.

A természethez csak akkor állsz közel, ha az utazásaid során kiélheted magad benne, de a szürke hétköznapokban teljesen jól elvagy nélküle is.

5. Bőkezű és nagylelkű: Barátságos, jóindulatú, érzékeny, elképesztő nagy emberbarát vagy, aki szívesen segít abban, hogy a világ egy szebb és jobb hellyé váljon. Ugyanakkor szükséged van a szabadságra, hogy úgy élhesd az életedet, ahogyan a leginkább szeretnéd, mindenféle ítéletektől mentesen.

A természet közel áll hozzád, viszont ha választanod kellene, akkor inkább az embereknek szeretnél segíteni.

6. Ésszerű és logikus: Elképesztően racionális és higgadt személy vagy. A körülötted lévőket sokszor megdöbbented azzal, ahogyan a világra reagálsz. Olyannyira szereted magad körül a rendet, hogy aligha van, aki nálad jobban képes felszámolni a káoszt.

Kreatív és maximalista emberként akkor érzed magad teljes mértékben elégedettnek, ha jól végezted el a munkádat. A természet nagyon távol áll tőled, a legtöbbször úgy érzed, hogy egyáltalán nincs rá szükséged a mindennapokban.

7. Őszinte és nyitott: Nagyon világosan és egyértelműen gondolkodsz, bátran hallgatsz az megérzéseidre és mindig tisztában vagy azzal, hogy mi a helyes. Megbízható, hűséges, őszinte, nyílt és egyenes személy vagy, de csak azokban bízol meg, akik ezt kiérdemelték.

A természethez rendkívül közel állsz, mert mindig kiváló ötleteid és megérzéseid támadnak, ha a szabadban töltöd az idődet.

8. Bátor és vakmerő: Nagyon bátran, félelmek nélkül éled az életedet, ráadásul született újító és nonkonformista vagy. Lehet, hogy kicsit különbözöl a többi embertől, viszont azt nem lehet rád sütni, hogy ellenszenves vagy. Elképesztően spontán vagy, ugyanis azt vallod, hogy ahhoz, hogy valaki boldoguljon az életben, mindig hallgatnia kell a megérzéseire.

Habár szereted a természetet, az mégsem áll hozzád közel, mert abban hiszel, hogy az életben mindig és mindenhol képesnek kell lenned arra, hogy megálld a helyedet.

9. Idealista: Tele vagy álmokkal, és sokakkal ellentétben, te nem törődsz bele abba, hogy ezek csak álmok maradjanak. Teljesen önálló személy vagy, tele önbecsüléssel. Habár néha mások őrültségnek tartják az eszméidet, téged ez mégsem állít meg semmiben sem. A természethez közel állsz, de nem érzed azt létszükségletnek, mert te bárhol képes vagy új dolgokat megálmodni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló