Milyen boszorkányképességgel rendelkezhetnél a csillagjegyed alapján?



Ilyen boszorkány válhatna belőled a horoszkóp szerint.Kos – Vér boszorkány – Akaratátvitel: Kos jegyed alapján te is ilyen boszorkány lehetnél, mert mestere vagy annak, hogy ráerőltesd az akaratod bárkire, akire csak akarod, és ezzel érd el, hogy azt tegyék, amit akarsz. Ha úgy akarod, akkor még a sztárok is a lábaid előtt heverhetnek.

Bika – Elf boszorkány – Kézrátételes gyógyítás: Képzeld el, hogy olyan gyógyító képességgel rendelkeznek, mint amilyen a filmekben látható, ahol egyetlen érintéssel gyógyítanak lőtt, szúrt, vágott sebeket! Ha ilyesmire nem vagy képes, akkor se becsüld le magad, hiszen már a csodálatos, ha csak egy kicsit értesz a gyógyításhoz.

Ikrek –Energia boszorkány – Telepátia: Ikrek jegyed alapján a telepátia illik hozzád a legjobban a a boszorkányképességek közül, mert ehhez szükség van tudásra, kommunikációra, tehát olyasmire, ami neked nem jelent gondot, hiszen zseni vagy. Emellett bizonyított esetek igazolják, hogy az ikerpárok képesek gondolatok útján kommunikálni.

Rák –Konyhai boszorkány – Hidrokinézis: Rák jegyed alapján a te boszorkányképességed az lenne, hogy hatalmadban állna a víz irányítása. Ha például tiszteletlen lenne veled valaki, akkor a kisujjadat sem kellene mozdítanod, hogy a csapból folyó víz jól képen törölje a tettest.

Oroszlán – Elbájoló boszorkány – Pirokinézis: Képzeld el, hogy érintéssel, vagy anélkül, forrósítanád fel, gyújtanád meg a tárgyakat! Képes lehetnél egy pillanat alatt lángok martalékává tenni egy házat, de azért a tűz oltásához is értenél.

Szűz – Remete boszorkány – Tisztánlátás: Szűz jegyűként tisztánlátó lennél. Aki ilyen képességgel rendelkezik, az képes megtalálni az eltűnt embereket, a távolba, a jövőbe láthat, felfedezheti a testben bujkáló betegséget, láthatja az aurát, a szellemeket, akikkel kommunikálhat, tehát igazán sokoldalú képességgel rendelkezhetnél, ha tényleg rendelkeznél a tisztánlátás képességével.

Mérleg – Zene boszorkány – Levitáció: Mérleg jegyed alapján, ha rendelkeznél boszorkányképességgel, akkor élőlényeket és tárgyakat lebegtethetnél, legyőzve ezzel a gravitációt. Képzeld csak el, hogy a reggel dugóban várakozás helyett csak átrepülnél az autók felett, és időben beérnél a munkahelyedre!

Skorpió – Éjszakai boszorkány – Telekinézis: Skorpió jegyed alapján, ha rendelkeznél boszorkányképességgel, akkor az anyagrészecskéket és a testeket mozgathatnád, fizikai érintkezés nélkül, pusztán a gondolataid erejével. Ehhez az erőhöz tartózik a kanálhajlítás, a tárgyak forgatása, törése, tehát egy ilyen képességgel bármit megtehetnél.

Nyilas – Villám boszorkány – Chronokinesis: Nyilas jegyűként az időt manipulálhatnád, ha rendelkeznél boszorkányképességgel. Képzeld el, hogy a nyaralásod alatt visszatekerhetnéd az időt, hogy még tovább tartson, vagy egy unalmas találkozón felgyorsíthatnád az időt, hogy gyorsabban teljesen, sőt, előretekerhetnéd 3703-ig, hogy megnézd, mi lesz akkor a világgal. A gondolat általi időmanipulációval az idő ura lehetnél, hiszen bármit megtehetnél!

Bak – Zöld boszorkány – Geokinézis: Bak jegyed alapján, ha boszorkány lennél, akkor egy nagyon ritka képességgel rendelkezhetnél, ugyanis ásó és kapa nélkül mozgathatnád meg a földet, amit kedved szerint alakíthatnál.

Vízöntő – Csillag boszorkány – Aeorikinézis: Vízöntő jegyed alapján arra lennél képes boszorkányként, hogy uralkodhatnál a szelek felett. Képzeld csak el, hogy a kánikulában képes lennél arra, hogy egy kis hűsítő szellőt támassz!

Halak – Tündér boszorkány – Jövőbelátás: Halak jegyűként talán sejtetted, hogy a jövőbelátás lenne az a képesség, amellyel boszorkányként rendelkezhetnél. Misztikus Halak jegyed alapján lehet, hogy már voltak látomásaid, álmaid, amelyek idővel bekövetkeztek, ugyanis esetedben van arra esély, hogy rendelkezel a jövőbelátás képességével, esetleg kommunikálsz a szellemekkel, belelátsz mások életébe, a velük bekövetkező eseményekbe.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló