Erre kellene fektetned a hangsúlyt 2021 végéig!Válassz egyet az alábbi jellemzések közül, majd olvasd el a fák őszi lombkoronájának neked szóló tanácsát!1. Gesztenye:

Sok gyerekre, sok unokára vágyom.

Igazi anyatigris vagyok, aki a gyerekeiért mindenre képes.

Elszorul a szívem, ha meglátok egy kisbabát.

2. Tölgyfa:

Egy ideje fáradékonyabbnak érzem magam.

Úgy gondolom, pihenésre lenne szükségem.

Nincs időm arra, hogy lelkem épségére is odafigyeljek.

3. Dió:

Számomra a család jelenti a legnagyobb boldogságot.

Akkor vagyok boldog, ha a közvetlen környezetem boldog.

Családcentrikus vagyok.

4. Bükkfa:

Szinte szétvet az energia.

Fontos a karrierem, a tanulás.

Úgy gondolom, először magamat kell jobban megismernem, csak aztán léphetek tovább.

5. Nyírfa:

Igazi nőnek/férfinak érzem magam.

Vágyom a szerelemre.

Nem szeretek egyedül lenni.

Hiszem, hogy mindannyian istennők vagyunk.

1. Gesztenye – Gyerekek: A fák őszi lombkoronája azt üzeni, hogy ha vannak gyerekeid, akkor könnyen megtalálod velük a közös hangot, és sok örömteli pillanattal gazdagítják az életedet. Olykor összekaphattok 2021 végéig, de ezeket a helyzeteket könnyen kezelitek.

Az esztendő végéig fektesd a hangsúlyt arra, hogy ne mondd le a gyerekeiddel közös programokat, a napi munka után pedig mindig legyen időd arra, hogy velük légy, ugyanis lehet, hogy nem fogják jelezni, hogy szükségük van a társaságodra.

Ha még nincs gyereked, de szeretnél, akkor 2021 végéig foglalkozz ennek a vágyadnak a teljesítésével! Az év végéig hátralévő hónapokban próbálj jobb szülővé válni, és bátran vállalj gyereket, ha megteheted!

2. Tölgyfa – Egészség: Azt üzeni neked a fák őszi lombkoronája, hogy a szervezeted azért küld jeleket, mert mostanában elhanyagolta az egészségedet. Nagyon jól tennéd, ha már a legkisebb tünetre is odafigyelnél, mert ellenkező esetben sokkal komolyabb figyelmeztetést fogsz kapni a szervezetedtől!


Ha továbbra is elhanyagolod az egészségedet, nem törődsz magaddal, és még a megfázást is lábon akarok kihordani, akkor az élet lesz kénytelen megállítani, méghozzá elé durva módszerrel, például egy kéztöréssel.

2021 végéig fektesd a hangsúlyt arra, hogy jobban odafigyelsz az egészségedre, önmagadra! Ennek érdekében adj magadnak időt a pihenésre, feltöltődésre!

3. Dió – Család: Ha családodra kell fektetned a hangsúlyt 2021 végéig. A te életedben a család jelenti a boldogságot, viszont előfordul, hogy úgy érzed, teljesen feladtad önmagad a párod és a gyerekeid kedvéért. Ez ne keserítsen el, mert a most hozott áldozat idővel megtérül!

Ha sok energiát fordítasz a családi boldogságra 2021 végéig, akkor ugyanennyi pozitív energiát kapsz majd vissza, ami azért nagyon jó, mert remek hatással lesz a testi és lelki egészségedre. A feladatod tehát az 2021 végéig, hogy adj meg mindent a családodnak, és élvezd azokat a pillanatokat, amelyek során elmesélitek egymásnak, hogy kivel mi történt aznap!

4. Bükkfa – Tanulás, munka: Mivel más nyelveken könyvet jelent a bükk szó, ezért a tanulásra, a munkára és a karrierre kell fektetned a hangsúlyt 2021 végéig. Ha ez még nem történt meg, akkor hamarosan nem várt változások fognak bekövetkezni körülötted.

Ha állásajánlatot kapsz, magasabb pozíciót ajánlanak fel, akkor ne félj elfogadni azt! Emellett lehetséges, hogy 2021 végéig új tanulmányokba kezdhetsz, ami szintén olyan lehetőség, amit ne hagyj veszni, hiszen az új tudásnak nagy hasznát veheted a későbbiekben!

5. Nyírfa – Szerelem: Az emberek általában akkor érzik istenien magukat, amikor szerelmesek. Ha most kapcsolatban élsz, akkor ne emlékezz, hogy nem elég megszerezni valakit, hanem tudni kell megtartani is, tehát a feladatod az 2021 végéig, hogy ápold a párkapcsolatodat, mert akkor rengeteg boldog pillanatban lesz részed!

Ha párt keresel, akkor megérkezik a szerelem az életedbe 2021 végéig. Ezzel kapcsolatban a feladatod az, hogy légy nyitott és engedj a csábításnak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló