Ez a Marvel szuperhős lehetne a legjobb barátod!



A horoszkóp szerint kivel és miért barátkozhatnál össze a legkönnyebben?Kos – Hulk: Kos jegyűként jellemző rád, hogy kimondod, amit gondolsz, éppen ezért képtelen vagy eltűrni a hazugságot, az érzelmek elnyomását és a manipulációt. Rólad az is elmondható, hogy egyszerre vagy impulzív és kreatív, nem szokásod a haragtartás, valamint nem nyomsz el magadban semmit.

Bika – Thor: Bika jegyűként egyszerű, de nagyszerű elvek alapján éled az életedet. Kockának legfeljebb egészen kicsit lehet nevezni, viszont szereted a tervezést, a jó rutint és a hatékonyságot. Amikor valami zavar, akkor ezt habozás nélkül közlöd a másol féllel. A szíved olyan nagy, hogy abban az egész világ elférne. A kemény, gyakran túl komoly hozzáállásod és külsőd csalóka, mert valójában kenyérre lehetne kenni.

Ikrek – Doktor Strange: Ikrek jegyed alapján az egyik feled racionális, és azzal együtt az életed is, de a másik feled álmodozó, ami miatt gyakran elvonulnál a világ elől. Gyerekként biztos rajongtál a varázslós mesékért, most pedig azt kívánhatod, hogy Doktor Strange társaságában elmerülhess a mágiában.

Rák – Űrlord: Rák jegyűként imádod elviccelni a dolgokat, ami megadja neked az érzelmi rugalmasságot, ám azok, akik jól ismernek, tudják, hogy valójában a humorral próbálod elrejteni az érzékeny oldaladat. Fel kellene végre vállalnod, hogy nem vagy sebezhetetlen, amit ideje lenne bátrabban megmutatnod másoknak is.

Oroszlán – Vasember: Oroszlán jegyed alapján híres vagy arról, hogy folyton te állsz a figyelem középpontjában, egy igazi showman, ész és humorforrás vagy, aki rosszul viseli, ha vetélytársa akad. Ez alól csak az kivétel, ha az illető ugyanolyan menő, inspiráló és laza, mint Vasember.

Szűz – A Hangya: Szűz jegyűként eleinte gyorsan kialakítod magadról azt a képet másokban, hogy kedves és korrekt ember vagy, de erre később folyton rácáfolsz, mert kiderül, hogy mennyivel több van benned. Sehová sem szoktál sietni, és tisztában vagy azzal, hogy van még időd arra, hogy megmutasd mindazt, amire képes vagy.

Mérleg – Amerika Kapitány: Mérleg jegyed alapján elmondható, hogy önérzetes vagy, az elveidnél nincs fontosabb számodra, és ahogy a Marvel szuperhős legjobb barátod, Amerika Kapitány, úgy te is egész nap bírnád a kemény munkát, a nehéz időszakot, egy megterhelő edzést, vagy bármi mást.

Skorpió – Fekete Özvegy: Skorpió jegyűként képes vagy bármikor elismerni, ha hibáztál, és a következményekkel is bátran szembenézel, hiszen számodra természetes, hogy nem menekülsz el a nehézségek elől. Ha vitáról van szó, akkor kiállsz azok mellett, akiknek ez nem olyan könnyű. Kemény és önzetlen vagy.

Nyilas – Marvel Kapitány: Nyilas jegyed alapján első pillantásra ártatlannak tűnsz, ám egyáltalán nem vagy az, ezt pedig elég gyorsan be szoktad bizonyítani. Imádod azt érezni, hogy te vagy a legerősebb a teremben, de igazán elégedett akkor vagy, amikor ezzel mások is tisztában vannak.

Bak – Pókember: Bak jegyűként elmondható rólad, hogy mindig megelégszel azzal, amivel rendelkezel, ahol vagy, akikkel éppen együtt töltöd az idődet. Nincsenek hatalmas álmaid, viszont mindig jól veszed az akadályokat, ha arra kerül sor. A ragyogásból nem kérsz, mert sokkal szívesebben maradsz a háttérben.

Vízöntő – Skarlát Boszorkány: Vízöntő jegyed alapján kedves, aranyos teremtés vagy, aki nagyszerűen érzi magát a saját kis világában. Ha azonban valaki akadályoz, vagy provokál, akkor bátran megmutatnod, hogy milyen az, amikor felbosszantanak. Képes vagy az önfejlesztésre, egy kis figyelemmel és szorgalommal megtanulod az új képességeket.

Halak – Loki: Halak jegyűként nem hiszed, hogy valami csak jó, vagy csak rossz. A saját magadról kialakított kép is gyorsan változik. Ami biztos, hogy érzelmileg nem lehet elpusztítani, és mindvégig kitartasz a célod mellett. Amire szükséged lenne ahhoz, hogy szintet lépj az életben, egy kis önszeretet.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló