Ezt meséli el rólad a kedvenc színed!Ha kiválasztod az alábbiak közül a kedvenc színedet, akkor megtudhatod, hogy az alapján milyen a lelked!1. Fehér: Tiszta, ártatlan, naiv, magasztos személyiséggel rendelkezel. Az emberi kapcsolatok terén eleinte megközelíthetetlennek tűnsz, ami némileg igaz is, mert nehezen engedsz közel magadhoz másokat.

2. Piros: Sugárzik belőled az erő, a vitalitás, az egészség és a szinte kifogyhatatlan energia. Rád a lobbanékonyság is jellemző, ugyanis képes vagy egyik pillanatról a másikra megváltozni, amit a környezeted is megérez.

3. Pink: ár általában szelíd, kedves teremtés vagy, akinek fontos a biztonság és a védelem, mégis a céltudatosság is jellemző rád. Kicsit határozatlan vagy, de a szeretteid védelme érdekében képes vagy bármire. Rólad az is elmondható, hogy minden apróságnak örülsz, és próbálod meglátni a szépet, a jót mindenben, amit az élet hoz.

4. Narancssárga: Imádod, ha pezseg körülötted az élet és igyekszel kihasználni a pillanat varázsát. Szeretsz szórakozni és élénk társadalmi életet élni. A népszerűséged nagy, ám hajlamos vagy kergetni azt, ami miatt gyakran feltünősködsz. A narancssárga szín azt is elárulja rólad, hogy jóindulatú, kedves ember vagy.

5. Sárga: Optimista, boldog és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Az élet hozta helyzetekhez mindig nyitottan állsz hozzá, akkor is, ha jó vagy rossz, hiszen az utóbbi esetében sem esel kétségbe, mert mindig próbálod megőrizni a nyugalmadat, nehogy valaki azt lássa rajtad, hogy elbizonytalanodtál.

A sárga szín azt is elárulja rólad, hogy szellemi kalandorként keresed mindenhol az újdonságot. Számodra nagyon fontos az önmegvalósítás, ami mellett okos és humoros is vagy.

6. Zöld: Békés, szerény, türelmes, őszinte, megbízható, segítőkész és megértő személyiséggel megáldott teremtés vagy. Imádod az embereket, de azért néha szeretsz elvonulni. Az érzelemvilágod gazdag, a szíved rendkívül jó és úgy véled, hogy a békénél nincs fontosabb az életben.

7. Kék: Empatikus, gondoskodó, hűséges és kitartó lélekkel megáldott személy vagy. Emellett a megbízhatóság és a segítőkészség is jellemző rád, ahogy az is, hogy kertelés nélkül, őszintén megmondod az igazat.

A kék szín alapján az is elmondható rólad, hogy érzelmes, gyengéd és intenzív érzelmekre is képes ember vagy. Szívesen adsz és szeretsz kapni, mert ettől érzed magad biztonságban és egyensúlyban a kapcsolatodban. Ugyanakkor hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, aminek oka az, hogy bizalmatlanul állsz hozzá az újdonságokhoz.

8. Lila: Rendkívül egyedi érzékeny, mégis szellemes teremtés vagy. A türelmeddel és a méltóságteljes viselkedéseddel képes vagy arra, hogy könnyen megszerezd a magasabb pozíciókat. Emellett művészi és spirituális hajlamokkal is rendelkezel, amiket érdemes lenne legalább hobbi szinten kiaknáznod. Az érzelmi életedben nincs bátorságod kitárulkozni, még akkor sem, ha igazán szoros párkapcsolatban élsz.

9. Barna: Nagyon kitartó, türelmes személyiséggel megáldott ember vagy, aki akkor érzi magát a leginkább egyensúlyban, ha az élete minden területére az állandóság és biztonság a jellemző. A barna szín azt is elárulja rólad, hogy romantikus és álmodozó vagy, ami miatt hiszel a mindent elsöprő, igaz szerelemben. A munkád és a magánéleted terén is megbízható, lelkiismeretes embernek ismernek. Ha úgy érzed, hogy megbecsülnek, akkor igazán tudsz szeretni.

10. Szürke: Nagyon óvatos ember vagy, aki folyton a nyugalmat keresi. Jellemző rád az is, hogy akkor is keményen dolgozol, ha azért nem vársz jutalmat, ugyanis esetedben ez amolyan hobbi. Az érzelmeidet próbálod teljesen elnyomni, így se az örömödet, se a bánatodat nem mutatod ki.

11. Fekete: Titokzatos személy vagy, aki rendkívül kevés embernek nyílik meg és nehezen mutatja ki az érzéseit. Ugyanakkor hajlamos vagy a szeszélyes viselkedésre. Amikor valakit megszeretsz, akkor az illetőt elképesztő mélyen, szenvedélyesen szereted.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló