Mit rejt a belső világod?



Válaszd ki az alábbi képek közül azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el a döntésedhez tartozó elemzést a képek alatt!1. Kifinomult: Olyan személy vagy, aki mindenből a legjobbat szeretné, ráadásul hajlamos vagy önmagad és mások elé is túl magas elvárásokat támasztani. Azt nem lehet rád mondani, hogy mindig mindenben a luxusra törekszel, de az igaz, hogy a legtöbb embernél sokkal jobban szereted a minőséget.

2. Különleges: Sokszor úgy érzed, hogy nem illesz a többi ember közé. A környezeted folyton úgy érzi, hogy nagyon messze jársz tőlük és egy kis gyakorlatiasság sincs benned. Ebben nem teljesen tévednek, mert szívesen kivonod magad a való világból, ugyanis egyáltalán nem tetszik neked ez a sok csúfság. A gazdag képzeletvilágodat, ami igazán fel tud vidítani, csak a hozzád legközelebb álló barátaiddal és rokonaiddal osztod meg.

3. Elégedett: Mindegy, hogy mennyit kapsz a világtól, hogy mennyi javad van, mert úgy érzed, hogy elég az, amid már van. Te hálát adsz minden egyes napért, és soha nem kívánod, hogy valaki vagy valami tökéletes legyen, mert úgy fogadsz el mindenkit, saját magadat is, ahogy van.

4. Lázadó: Soha az életben nem vágytál arra, hogy egy „tömeghez” tartozz, sőt, amikor csak teheted, elkerülsz mindenféle tömeget, kivéve akkor, ha abból valamilyen előnyöd, hasznod származna. Nagyra tartod az egyediségedet, amire hihetetlenül büszke vagy.

5. Szabad szellemű: Egyszerűen nem tudod lekötni magad az életben, még abban az esetben sem, ha olykor arra vágysz, hogy hagyományosabb, egyszerűbb légy, mert túl nagy szükséged van a szabadságra.

Utálod a túl sok szabályt és előírást, mert a vadságod miatt nem tudsz eleget tenni ezeknek a kötöttségeknek. Imádod a kalandokat, viszont nyugodt és békés személyként szükséged van helyre és időre ahhoz, hogy újabb felfedezéseket tegyél.

A szokatlan módszereid miatt sokan irigyelnek, viszont te ettől sem érzed úgy, hogy lázadó vagy. Valójában sokkal törékenyebb és érzékenyebb vagy annál, mint mutatod, éppen ezért akár egy szóval is meg lehet bántani, ám a sérelmeidet nem vagy hajlandó kimutatni.

6. Segítőkész: Mindig mások érdekeit helyezed előtérbe a sajátjaid helyett. Ez abból is látszik, hogy a gondolataid mindig a szeretteid és a barátaid körül járnak. Hihetetlenül érzékeny és jószívű teremtés vagy, ami miatt könnyen megérzed, ha valakinek problémája van a környezetedben, méghozzá úgy, hogy erről nem is kérdezed meg az illetőt, aki jelét sem adta, hogy gondja lenne.

Nagyon hűséges vagy, ami mellett az emberek tudják, hogy benned feltétel nélkül megbízhatnak, és bátran kérhetik a segítségedet. Mindig örömmel adsz, még akkor is, ha az utolsód, ám sajnos, sokan visszaélnek a kedvességeddel és kihasználnak.

7. Kalandos: Imádsz megtapasztalni és felfedezni mindent, ami a világ tartogat, ezért még a legszokatlanabb dolgokra sem mondasz nemet. A hihetetlenül szabad szellemednek hála, nagyon szeretsz utazgatni, boldogan fedezel fel ismeretlen kultúrákat és szívesen találkozol új emberekkel.

Amikor elutazol valahova, akkor a megszokottnál kicsit másabb életmódot folytatsz, ugyanis rövid időn belül alkalmazkodsz az adott hely körülményeihez és átveszed a helyi szokásokat. Az életben szinte mindenre nyitott vagy, és gyakran még téged is meglep, hogy mennyire fellelkesít egy kis felfedezés.

8. Békés: A kisugárzásod elképesztően nyugodt, és mágnesként vonzza hozzád az embereket, ezért nálad vagy veled mindig van valaki, még akkor is, ha szeretnél egyedül lenni. Még a legnehezebb körülmények között is képes vagy megőrizni a nyugalmadat és a méltóságodat, a fejedet pedig soha nem veszted el, mindezzel kiváló példát mutatva azoknak, akik körülötted élnek.

9. Alapos: Az életednek szinte minden terén odafigyelsz a mértékletességre, és meggyőződésed, hogy ebben a mai rohanó világban szükség van arra, hogy az ember tudjon befelé figyelni, lecsendesíteni az elméjét.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló