Őszi szerelemhoroszkóp 2021



Erre számíthatsz érzelmi téren az őszi hónapokban!Kos: Ha van párod, akkor november elejéig félreértések okozhatnak vitákat a kapcsolatodban. Ha párt keresel, akkor az őszi hónapokban könnyed randevúkra számíthatsz.

Bika: Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal egy olyan nagy, közös projektbe vághattok bele, amely meg fogja erősíteni a szerelmetek az őszi hónapokban. Ha párt keresel, akkor megismerkedsz valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatban gondolkodhatsz.

Ikrek: Ha van párod, akkor a testiség terén új magaslatokba törhettek, de lelkileg nem lesztek egy hullámhosszon, ezért ezen érdemes lenne dolgoznotok az őszi hónapokban! Ha párt keresel, akkor kalandos találkozást tartogat számodra az ősz, viszont ez csak szexpartnert hoz az életedbe.

Rák: Ha van párod, akkor 2021 őszén megerősödhet a kapcsolatotok, de ehhez az kell, hogy mind a ketten hajlandóak legyetek a kompromisszumokra.

Ha párt keresel, akkor saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd az őszi hónapokban, ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban el kell döntened, hogy szeretnél-e belemenni egy szenvedély nélküli viszonyba.

Oroszlán: Ha párkapcsolatban élsz, akkor válaszút elé kerültök a kedveseddel, mert el kell döntenetek, hogy képesek vagytok-e megújulni és elérni, hogy visszatérjen a szenvedély az életetekbe, vagy inkább elváltok egymástól.

Ha párt keresel, akkor az őszi hónapok elhozzák neked a szerelmet, ám a kiszemelted foglalt lesz, ezért döntened kell, hogy belemész így is a viszonyba, vagy választásra kényszeríted a partneredet.

Szűz: Ha kapcsolatban élsz, akkor nehézségeket okoz az ősz első két hónapjába az, hogy alig jut időtök egymásra, de ez novemberben megváltozik, ugyanis akkor már újra oda tudtok figyelni egymásra.

Ha párt keresel, akkor az ősz elején még csak szórakozol, új barátokat szerzel, de aztán a november elhozza neked a szerelmet.

Mérleg: Párkapcsolat esetén az október lesz számodra a legfontosabb hónap 2021 őszén, ugyanis végre rendezhetitek a problémákat és tisztázhatjátok a félreértéseket a kedveseddel. Ha párt keresel, akkor ne mondj azonnal nemet, ha új kapcsolatot hoz neked 2021 ősze!

Skorpió: Ha párkapcsolatban élsz, akkor az ősz elég lehangoló lesz, mert rájöhetsz arra, hogy a kedvesed nem az igazi, ezért el kell döntened, hogy mi legyen a kapcsolatotok sorsa. Ha párt keresel, akkor az őszi hónapokban tüzes kalandokban és forró flörtökben lehet részed, ám tisztában vagy azzal, hogy nem ez az, amire valójában vágysz.

Nyilas: Ha kapcsolatban élsz, akkor fordulópontot hoz számotokra 2021 ősze, ugyanis olyan nagy összhangban leszel a pároddal, hogy úgy döntesz, jöhet a következő szint.

Ha párt keresel, akkor Nyilas jegyűként félelmetesnek érezheted, hogy találkozol valakivel, akivel olyasmit élsz át az őszi hónapokban, amit még soha senkivel.

Bak: Ha kapcsolatban élsz, akkor az őszi hónapok annak a megerősítéséről fognak szólni, az együttlét pedig kiváló hatással lesz az életed minden területére. Ha párt keresel, akkor az őszi hónapokban felkeltheted valaki figyelmét, aki fontossá fog válni az életedben.

Vízöntő: Nehéz év volt számodra eddig a 2021-es, de az ősz változásokat hoz az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor valami teljesen újba kezdhettek a társaddal. Bár egy kicsit aggódhatsz, hogy hogyan alakul a jövőtök, mégis a remek közös munka elmélyíti a szerelmeteket az őszi hónapokban.

Ha párt keresel, akkor békére és rengeteg új ismerősre lelsz az izgalmas és szép őszi hónapokban, aminek időszakában a szerelem elkerül, de ez nem fog elkedvetleníteni.

Halak: Ha párkapcsolatban élsz, akkor az október rémes hónapnak ígérkezik, ugyanis valószínűleg szakítani fogsz, ami miatt eleinte szenvedni fogsz, de végső soron megerősít.

Ha párt keresel, akkor az ősz végén fellángolást hozhat egy volt szerelmed, vagy egy kalandos idegen, bár ezek egyike sem jelent hosszú távú kapcsolatot.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló