Elképesztő összeesküvés-elméletekÖt vad teória, amiben sokan hisznek.A fekete öltönyös férfiak tibeti szerzetesek: Néhány ember összemosta a fekete öltönyös férfiakat egy ősi csoporttal, a Fekete páhollyal, aminek célja az, hogy az emberek csak az anyagi világgal foglalkozzanak, ezzel megakadályozva őket a szellemi fejlődésben.

A teória szerint a Fekete páholy egy hatalmas szervezet volt az ókori Tibetben, és birtokolta az okkult tudást, ősi titkokat, majd a XVIII. században sikerült beszivárogniuk Nyugatra úgy, hogy ehhez ál-szabadkőműves csoportokat használtak.

Állítólag a Fekete páholy kolóniát alapított Berlinben 1926-ban, és egy „zöld kesztyűs ember” nevű szerzetes kulcsszerepet játszott Hitler és a náci okkultizmus felemelkedésében. Az összeesküvés-elmélet szerint a Keleti Fekete páholy működése az 1950-es évek elején szűnt meg, amikor a kínai kommunisták behatoltak Tibetbe.

Szabadkőműves holdra szállás: A holdra szállással kapcsolatos összeesküvés-elméletek közül a legismertebb az, amely azt próbálja bizonyítani, hogy valójában meg sem történt az esemény. Ezzel szemben egy másik teória azt állítja, hogy a holdra szállás bekövetkezett, de nem úgy, ahogy a világ gondolja, mert valójában a NASA, ami a szabadkőműves varázslóké, szertartást akar végrehajtani.

Ez úgy nézett kis, hogy amikor a kamerákat kikapcsolták, akkor Buzz Aldrin és Neil Armstrong egy ókori egyiptomi rituálét végzett el a holdkomp fedélzetén, méghozzá úgy, hogy Ozirisz istennek mutattak be áldozatot azzal, hogy kenyeret törtek és bort öntöttek egy kehelybe.

Állítólag Farouk El-Baz egyiptomi-amerikai űrtudós, aki a Hold leszállóhelyeit kijelölte, egy ókori egyiptomi mitológia szakértő fia volt. Érdekesség, hogy a szertatás tényleg megtörtént, legalábbis Aldrin azt nyilatkozta a Guideposts magazinnak 1970-ben, hogy a bort beleöntötte az egyházuk által adott kehelybe, ám ezt nem közvetítették a tévében.

Lam: Az összeesküvés-elmélet szerint 1918 januárjától márciusáig Amalantrah Workings néven végzett különféle „szexuális és szertartásos” rituálékat az okkultista Aleister Crowley, aki azt állította, hogy kapcsolatba lépett egy Lam nevű lénnyel, akiről olyan leírást adott, ami nagyon hasonlít a szürke földönkívüliekre.

A teória szerint Lam nem egy lény volt, hanem interdimenzionális lények osztálya, és Crowley egy mágikus kaput nyithatott meg, amin keresztül ezek a lények hozzáférhettek a világunkhoz. Állítólag Crowley hívei még napjainkban is használják a portált, mert szerintük ezek a lények jó hatást gyakorolnak az emberek tudatára.

Chupacabra vízköpők: A legtöbb legenda egyszerű kriptideknek vagy földönkívülieknek tartja a chupacabrákat, ám akadnak összeesküvés-elméletek, amelyek szerint ezek a lények démoni entitások, amik ki tudnak lépni a saját dimenziójukból.

Sokszor a Sátán ivadékaiként azonosítják őket a Bibliából. Ugyanezek a teóriák állítják azt is, hogy annak ellenére, hogy a chupacabrák testetlen lények, képesek változtatni a külsejüket és kapcsolatba tudnak lépni a fizikai világgal.

A középkorban a chupacabrák inspirálták a templomokon látható vízköpőket. Ugyanakkor akadnak jelentések, amelyek szerint ezek a lények olyan démonok, amelyek támadását csípős kénszag jelzi.

Az MKOFTEN projekt: A CIA által 1971 és 1973 között finanszírozott MKOFTEN projekt valódi célja az volt, hogy tesztelje bizonyos gyógyszerek viselkedési és toxikológiai hatását embereken és állatokon.

Az EA#3167 néven ismert vegyületet Edgewood Arsenal kutató laboratóriumban tesztelték állatokon és önkéntes embereken, ám Gordon Thomas szerző szerint a valóság sokkal sötétebb annál, mint azt elárulták.

Az összeesküvés-elmélet szerint a MKOFTEN projekttel valójában azt akarták elérni, hogy „kihasználják a sötétség erőit” és megcáfolják azt az elképzelést, amely szerint az elme belső hatásai elérhetetlenek, vagyis a cél, amit elhallgattak a nyilvánosság elől az volt, hogy egy újfajta pszicho-civilizált embert hozzanak létre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló