Erre a kalandra számíthatsz 2021 őszén!



Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kalandban lesz részed az őszi hónapokban, akkor válaszd ki az alábbi hajók közül azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, hogy az alapján mit jövendöl neked a híres kalóz, Fekete Szakáll szelleme!1. Munkára fel: Azt jövendöli neked Fekete Szakáll szelleme az első hajón keresztül, hogy 2021 őszén a munka terén számíthatsz kalandra, ugyanis valószínű, hogy új munkát kell keresned. Ennek oka nem biztos, hogy az lesz, hogy kirúgnak, ugyanis nem kizárt, hogy magadtól mondasz fel, mert valahol egy sokkal jobb állás vár rád.

Ha munkanélküliként kezded az őszt, akkor Fekete Szakáll szelleme azt jósolja, hogy 1-2 hónapon belül sikerül elhelyezkedned. Emellett fizetésemelést is kaphatsz, vagy magasabb pozícióba is kerülhetsz 2021 őszén.

2. Potyautas: Amennyiben úgy döntöttél, hogy a második hajót választod, akkor Fekete Szakáll szelleme azt jövendöli neked 2021 őszére, hogy bővülni fog a családod, vagy a közvetlen környezetedben lesz valaki, aki bejelenti, hogy hamarosan gyermeke születik. Az őszi kalandod tehát valamiképpen gyerekkel lesz kapcsolatos.

3. Szövetséges: Ha a harmadik hajó mellett döntöttél, akkor Fekete Szakáll szelleme azt jövendöli neked 2021 őszére, hogy új baráttal leszel gazdagabb a munkahelyeden, az iskolában, a kávézóban vagy az interneten.

Ez az új barát egy olyan személy lesz, akivel azonnal megtalálod a közös hangot, és olyan érzésed támad vele kapcsolatban, mintha már évek óta ismernétek egymást. A legnagyobb kalandnak az ígérkezik, hogy az új barátoddal lesz egy közös célotok, aminek megvalósításába azonnal belevágtok 2021 őszén.

4. Tengeri kalandok: Ha az összes hajó közül a negyedik tetszett meg a legjobban, akkor Fekete Szakáll szelleme azt jövendöli neked, hogy tengeri kalandokban lesz részed 2021 őszén. Ezzel kapcsolatban ne gondolj hosszú utazásra, mert könnyen lehet, hogy a kaland csak egy kellemes őszi hétvége, kirándulás lesz a szomszéd városban.

Fekete Szakáll szelleme azt tanácsolja, hogy az őszi hónapokban mondj igent a meghívásokra, vegyél részt a programokon, amelyek által kimozdulhatsz otthonról. 2021 őszén egy új kaland, esetleg új kihívás fog próbára tenni.

5. Váratlan esemény: Ha az ötödik hajó tetszett meg a legjobban, akkor Fekete Szakáll szelleme nem tudja, hogy konkrétan milyen kaland vár rád 2021 őszén, mert bárhol, bármikor történhet egy olyan esemény, amire nem számítottál.

Ez a meglepetés olyan egyértelmű lesz, hogy nyitva sem kell tartanod a szemedet ahhoz, hogy észrevedd. Ez a váratlan esemény már régóta készül, de csak az őszi hónapokban fog bekövetkezni.

6. Tüzes vihar: Ha a hatodik hajó tetszett meg a legjobban, akkor azt jövendöli neked Fekete Szakáll szelleme, hogy a szerelmi életedben számíthatsz kalandra 2021 őszén. Ez utalhat arra, hogy az őszi hónapokban új párra találsz, vagy a meglévővel mélyül el a kapcsolatod, aminek eredménye lehet például összeköltözés, eljegyzés vagy házasság.

Emellett azt is jövendöli neked Fekete Szakáll szelleme, hogy 2021 őszén nem lesz hiány szenvedélyes, romantikus együttlétből és forró estékből. Ugyanakkor nem kizárt, hogy mindennek az ellentéte következik be, ugyanis porig fog égni a szerelmi életed, úgyhogy jobb lesz elhagynod a fedélzetet!

7. Vitorlát bonts: Ha az utolsó hajóra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked Fekete Szakáll szelleme 2021 őszére, hogy el kell költöznöd a szülői házból, vagy új albérletet kell keresned, de az sem kizárt, más városba, esetleg külföldre kell költöznöd, a jobb életszínvonal reményében.

Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy a pároddal költözöl össze az őszi hónapokban, aminek időszakában tehát a helyváltoztatásra lesz szükséged ahhoz, hogy előrébb lépj az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló