Egy hónapon belül teljesülhet a kívánságod ezekkel a varázslatokkal



Egyszerű gyertyamágiák segíthetnek a vágyaid megvalósításában.Az alábbi táblázatból válaszd ki a kívánságodnak megfelelő színű gyertyát, majd végezd el a választott varázslatot:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya, kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

A legegyszerűbb gyertyavarázs: Szükséged lesz 1 darab gyertyára. Karcold a vágyadat a gyertyába. Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Ég a gyertya ég, kívánságom élj, 1 hónapon belül legyél itt.”

Fogalmazd meg hangosan azt, amire vágysz, égesd végig a gyertyát!

Egyszerű földszertartás: Érdemes a szabadban elvégezned. Amennyibe ezt nem teheted meg, akkor otthon is végrehajthatod egy cseréppel és egy kis földdel. Szükséged lesz 1 darab gyertyára és 1 marék mákra/magra/gabonára. Gyújtsd meg a gyertyát. Áss egy kis gödröt, miközben arra koncentrálj, hogy mi a kívánságod.

Fogj egy marék mákot (vagy, amit végül választottál) és mondd el az alábbi varázsigét:

„Amit a föld adott, én azt visszaadom, nem vagyok hálátlan, ügyelek az egyensúlyra. Föld szelleme, vedd hát ajándékomat és legközelebb, mikor adsz, arra kérlek, teljesítsd kívánságomat lehetőleg 1 hónapon belül.”

Fogalmazd meg a kívánságodat, majd mondj köszönetet, végül pedig temesd be a gödröt.

Kútvarázs: A kútnál vagy folyónál elvégezhető varázslathoz szükséged lesz 1 darab érmére és 1 darab gyertyára. Gyújtsd meg a gyertyát úgy, hogy a fénye megjelenjen a víztükörben. Vedd a kezedbe az érmét, majd a kívánságodra koncentrálva mondd el az alábbi varázsigét:

„Kút/Folyó szelleme, szólítalak téged, hogy teljesítsd óhajomat. Megfizetem az árát, nem várom ingyen, halld hát kívánságomat: (itt mondd el pontosan mit szeretnél). Hallottad hát kérésemet, arra kérlek, add meg nekem 1 hónapon belül, amit kérek.”


Mondj köszönetet és végül dobd az érmét a vízbe.

Madártoll varázs: Szükséged lesz 1 marék madártollra és 4 darab gyertyára. Gyújtsd meg gyertyákat. Fogd a kezedbe a madártollakat és képzeled el a lehető legpontosabban a kívánságodat.

Amikor ezzel megvagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Északról, Keletről, Délről és Nyugatról, a világ bármely sarkából érkezhet a segítség. Vigye el a szél kívánságom hangját, s lássa meg az Univerzum szívem vágyát, adja meg nekem 1 hónapon belül azt, amire vágyom.”

Ezután hagyd ott éjszakára a tollakat az oltárodon, majd a következő reggelen legyen az első dolgod az, hogy szélnek ereszted őket úgy, hogy közben így szólsz:

„Kerekedjetek fel, vigyétek óhajomat, teljesüljön akaratom 1 hónapon belül.”

Ha ezt megtetted, akkor kész is vagy.

Méz és gyertya varázs: Szükséged lesz 1 darab gyertyára és 1 kis mézre. A varázslatot kezdd azzal, hogy belekarcolod a nevedet és a kívánságodat a gyertyába, amit aztán kenj be egy kis mézzel. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy a gyertya lángja vonzza a molylepkét, és a méz a legyet, úgy tér meg hozzám az én kívánságom is, mely nem tud ellenállni hívásomnak. 1 hónapon belül teljesülnie kell szívem leghőbb vágyának.”

Ezután csak annyit kell tenned, hogy leégeted a gyertyát a következő napokban, de akár egy éjszaka alatt is megteheted. Amíg a gyertya mellett maradsz, addig képzeld el a kívánságodat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló