Életmódtanács 2021 őszéreHa választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mivel tehetnéd jobbá az életedet!1. Rituálé – Hívás: 2021 őszén érdemes lenne egy kicsit tanulmányoznod a boszorkányokat, a természet iránti szeretetüket, és azt, hogy az alapelvük az, hogy bármit megtehetnek, amíg azzal nem ártanak másoknak. A boszorkányok, istenhívők igazi szabadgondolkodók, akiktől érdemes tanulni egy kicsit, ha szeretnéd rövid időn belül jobbá tenni az életedet.

2. Oltár – Felajánlás: 2021 őszén sodródj az árral és fogadj el, tehát csak ajánld fel magad az égieknek, és bízz meg bennük annyira, hogy tudd, történjék bármi, ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy csak azzal kelljen szembenézned, amivel meg tudsz birkózni, és mindig, minden helyzetben gondodat fogják viselni.

3. Familiáris – Őrző: 2021 őszén nagy segítségedre lehetne az, ha lenne egy őrzöd, például felvehetnéd a kapcsolatot az angyalokkal, istenekkel, akikre támaszkodhatsz a mindennapokban. Ugyanakkor az őrződ lehet házi kedvenced, ezért ha még nincs kutyád vagy macskád, akkor ideje átgondolnod, hogy tudsz-e és akarsz-e gondoskodni egyről? Ha már van házi kedvenced, akkor tanulj tőle!

4. Seprű – Megtisztulás: Amennyiben szeretnéd jobbá tenni az életedet 2021 őszén, akkor a változást azzal kell kezdened, hogy megszabadulsz a benned lévő negatív energiától. Ezt értheted mágikus értelembe, de hétköznapi szinten is. A lényeg az, hogy szánd rá az időt és az energiát a megtisztulásodra! Ezt teheted például úgy, hogy elvégzel egy egyszerű tisztító rituálét, vagy elmerülsz egy kád tisztító fürdőbe!

A testi és lelki megújulásnak nagyon sok egészséges módja van, úgyhogy bátran nézz ezeknek utána, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket, amiket aztán próbálj ki, mert általuk sokkal pozitívabbá válhat az életed.

5. Árnyak Könyve – Titok: 2021 őszén azt kell megtanulnod, hogy nem kell folyton világgá kürtölnöd a problémáidat! Az nem baj, ha beszélsz a gondjaidról, tanácsot, segítséget kérsz azok megoldásához, de az már probléma, ha rendszert csinálsz abból, hogy másoknak panaszkodsz, ráadásul az ő a sajnálatuk, rossz érzéseik csak tovább lopják a jó energiádat. Nem kell folyton titkolóznod, viszont fejezd be, hogy állandóan lelkiző partnert keresel!

6. Varázspálca – Szándék: Téged az akadályoz a boldogabb élet kialakításában, hogy nem vagy tisztában a szándékaiddal, tehát te sem tudod, hogy mit szeretnél, mire vágysz. Amíg ezt nem tisztázod magaddal, addig minden ugyanúgy marad az életedben 2021 őszén.

A neked szóló tanács az, hogy amennyiben szeretnéd jobbá tenni az életedet az évszakban, akkor önvizsgálatot, jöjj rá arra, hogy mire vágysz, mi az, ami fel tud lelkesíteni, meg tud mozgatni, mi a valódi szándékod, amiért képes lennél küzdeni? Ha találsz valamit, amiért hajlandó vagy lépéseket tenni, akkor azzal megváltoztathatod az életedet 2021 őszén.

7. Főpapnő/Főpap – Felelősség: Vállalj felelősséget az érzéseidért, gondolataidért, tetteidért, mert csak akkor javíthatsz a helyzeteden, az életeden 2021 őszén, ha őszinte leszel önmagaddal és másokkal!

Soha ne tagadd le azt, hogy ki is vagy valójában! Ne viselj álarcot, hanem merd megmutatni az igazi személyiségedet! Ne érdekeljen, hogy ki és mit fog gondolni arról, aki valójában vagy! Nyugodtan, bátran hallgass a szívedre, a megérzéseidre, és tedd azt, amit jónak érzel, mert a megérzéseid próbálnak a jó útra terelni téged!

8. Kehely – Feltöltődés: Amennyiben jobbá szeretnéd tenni az életedet 2021 őszén, akkor fel kell töltődnöd! A lényeg az, hogy soha ne sajnáld az időt és az energiát attól, hogy testileg és lelkileg feltöltődj! Ha ettől mégis megfosztod magad, akkor annak a vége a kimerülés, a kiégés lesz, ami együtt jár azzal, hogy semmi sem fog úgy menni, ahogy szeretnéd!

Ha boldog, eredményes életre vágysz, akkor soha ne sajnáld magadtól az igazi kikapcsolódást, rendszeres pihenést és feltöltődést!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló