Mire számíthatsz 2021 utolsó három hónapjában?



Válassz egy lapot az alábbiak közül, hogy megkaphasd az ősi roma istennő, Szent Sára neked szóló jóslatát!1. Ágynak szegeznek: Az ősi roma istennő arra figyelmeztet, hogy betegség dönthet le a lábadról 2021 utolsó három hónapjában. Remélhetőleg ez csak néhány napos gyengélkedés lesz, ám még ezt is elkerülheted, hiszen annak köszönhetően, hogy már most megkaptad a jóslatot, tudatosan készülhetsz a betegség elkerülésére azzal, hogy jobban odafigyelsz a testi és lelki egészségedre, kicsit visszaveszel a munkából és a tempódból! Elegendő, rendszeres testmozgással, egészséges étrenddel és életmóddal rengeteget tehetsz az egészségedért.

2. Nyikorgó kocsikerekek: Azt jövendöli neked az ősi roma istennő, hogy utazni fogsz 2021 utolsó három hónapjában. Ez jelenthet egy hétvégi kirándulást, de akár azt is, hogy elutazol egy hétre egyedül, a barátaiddal, a pároddal vagy a családoddal.

Ha egyelőre nem tervezel utazást, akkor annál nagyobb lesz a meglepetés. Ugyanakkor lehet, hogy nem kikapcsolódás, hanem munka céljából fogsz utazni a következő három hónapban, mert például külföldi munkát vállalsz, esetleg külföldre költözöl. Ami biztos, hogy 2021 végéig még lesz lehetőséged az utazásra.

3. Jóképű/csinos idegen érkezése: Az ősi roma istennő azt jövendöli neked, hogy szerelmes leszel 2021 utolsó három hónapjában. Ha párt keresel, akkor örülhetsz, hogy az év utolsó hónapjaiban találkozol valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet. Sőt, lehet, hogy keresned sem kell ezt a személyt, mert az élet fog összehozni vele valamilyen módon.

Ha már nagyon keresed a párodat, akkor érdemes várnod és figyelned, viszont ne legyenek túlzó elvárásaid, sőt, ne is akard elképzelni, hogy milyen lesz az a személy, akivel összehoz az élet, mert akkor sokkal nagyobb lesz a meglepetés.

4. Gyűrűt húznak az ujjadra: Azt jövendöli neked az ősi roma istennő, hogy eljegyezhetitek egymást a pároddal 2021 utolsó három hónapjában. Amennyiben már úgy érezted, hogy valóban itt az ideje ennek, akkor most megerősítésként értelmezheted a jóslatot.

Ha azonban nincs reális esély arra, hogy három hónapon belül eljegyzésre kerüljön sor, mert például egyedülálló vagy, esetleg már házasságban élsz, akkor a gyűrűt egy évfordulóra vagy a születésnapod miatt is kaphatod, de csak ajándékba, aminek ebben az esetben is örülj!

5. Áldott lesz a méhed: Azt jövendöli neked az ősi roma istennő, hogy gyermekáldásra számíthatsz 2021 utolsó három hónapjában. Ha nem akarod, hogy ez a jóslat valóra váljon, akkor jobb lesz, ha odafigyelsz a védekezésre. Ha viszont a pároddal már tervezitek a gyerekvállalást, akkor az év utolsó hónapjaiban érdemes lesz kitartóan próbálkoznotok.

6. Vastag tárca a zsebedben: Azt jövendöli neked az ősi roma istennő, hogy anyagi gyarapodásra számíthatsz 2021 utolsó három hónapjában. A pénz érkezhet nyeremény formájában, de új munkalehetőséget is kaphatsz, vagy egy jó befektetés növelheti meg a bevételeidet.

Arról is lehet szó, hogy a közeljövőben valaki visszaadja azt a pénzt, amivel tartózik neked. A pénz sokféle formában érkezhet hozzád az év végéig, de abban mind egyforma, hogy boldoggá fog tenni, úgyhogy most biztos, hogy örülsz a jóslatnak.

7. Kiszakad az erszényed: Az ősi roma istennő azt jövendöli neked, hogy váratlan anyagi kellemetlenség érhet 2021 utolsó hónapjaiban. Ez bekövetkezhet úgy, hogy egy nagyobb pénzösszeget kell kifizetned, mert például váratlanul tönkremegy valami, ami helyett kénytelen leszel újat venni, vagy a javítására kell költened. Ugyanakkor az is okozhat anyagi kellemetlenséget az év utolsó hónapjaiban, hogy egy tartozást, elmaradást kell kifizetned.

Tekintve, hogy a jóslatot most kaptad meg, ezért még van időd arra, hogy tudatosan felkészülj erre a váratlan anyagi kellemetlenségre, méghozzá úgy, hogy ellenőrzöd a pénzügyeidet, valamint a biztonságkedvéért, igyekszel minél kevesebbet költeni és spórolni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló