Ilyen küldetést adott neked Isten a horoszkóp szerint!



Neked mi az életfeladatod a csillagjegyed alapján?Kos: Az életedben mindig fontos szerepet kap a cselekvés, mivel Isten neked adta azt a feladatot, hogy jobbá tedd a teremtményeit. A jól végzett munka és a becsület mind tőled ered, amiért cserébe az Önérzet erényét kapod a Mindenhatótól.

Bika: Az Istentől kapott ajándék az erő, amellyel vagyonná, gazdagsággá vagy igazsággá tudod változtatni a magvakat. Ahhoz, hogy el tudd végezni a Mindenhatótól kapott küldetést, türelmet kapsz tőle, amit használj bölcsen!

Ikrek: A válaszok nélküli kérdéseket kaptad Istentől, aki azért adta neked ezt az életfeladatot, hogy így adhass megértést mindenkinek azzal kapcsolatban, ami körülveszi őket, ami rejtély előttük. Emellett a tudást is megkaptad a Mindenhatótól, hogy kiderítsd a válaszokat a kérdésekre.

Arra soha nem fogsz rájönni, hogy miért beszélnek és hallgatnak az embereket, de a válaszok keresése közben megkapod a Tudás és a rendkívüli megfigyelőképesség ajándékát, aminek köszönhetően te leszel a legbölcsebb az összes csillagjegy közül.

Rák: Azt a küldetést kaptad Istentől, hogy tanítsd meg az embereket érezni. A feladatod az, hogy tanítsd meg őket nevetni, sírni, ami által minden, amit látnak és gondolnak teljesebbé fogja tenni őket. Ahhoz, hogy a küldetésed sikerüljön, Isten neked adta a Család ajándékát, ami által a saját teljességed is többszöröződik és a családcentrikusság mintaképévé válhatsz. Na aggódj, te soha nem maradsz egyedül!

Oroszlán: Te azt a küldetést kaptad Istentől, hogy mutasd meg az embereket és azok összes ragyogását a világnak, ám figyelj oda arra, hogy ne vidd túlzásba a büszkeséget, és ne felejtsd el, hogy ők a Mindenható teremtményei, nem a tieid! Ebben lesz a segítségedre az Istentől kapott Tisztesség ajándéka.

Szűz: Rád azt a feladatot bízta Isten, hogy vizsgáld felül azt, hogy az emberiség mit művelt a Mindenható teremtményeivel és világával. Szűz jegyűként az a feladatod, hogy figyelmesen és alaposan vizsgálod meg az útjukat, valamint hívd fel a figyelmüket a hibáikra, hogy ezáltal tökéletesíthessék magukat. Annak érdekében, hogy sikeresen elvégezd a feladatodat, a Gondolatok ajándékát kaptad Istentől.

Mérleg: Isten kimondottan nehéz feladatot bízott rád, ugyanis a te küldetésed a felelősség. Ez azt jelenti, hogy arra kell figyelned, hogy az emberek tisztában legyenek a mások felé irányuló tetteiknek és a saját döntéseiknek. Isten odairányít téged, ahol viszály van, és neked adja a Szeretet erejét, amivel teljesítheted a tőle kapott küldetésedet.

Skorpió: A másokba való belelátás ajándékát kaptad Istentől, ám azt megtiltotta neked, hogy bárkinek is beszélj arról, ami láttál. Bár olykor letérsz a helyes útról, mégis végül mindig visszatalálsz Istenhez, akitől a Céltudatosság ajándékát kaptad.

Nyilas: Isten azt a feladatot adta neked, hogy nevettesd meg az embereket. A nevetésen keresztül reményt adsz nekik, a reményen keresztül pedig visszatalálnak a Mindenhatóhoz. Annak érdekében, hogy a küldetésed sikeres legyen, Isten neked adta a Végtelen Bőség ajándékát.

Bak: Az Istentől kapott feladatod az, hogy tanítsd meg az embereket dolgozni. Ez a küldetés nem könnyű, és úgy érezheted, hogy rajtad múlik az egész emberiség munkája, viszont büszkén viseled ezt a terhet, mivel utad során mindenféle földi javat találsz. Mindehhez Isten neked adta a Becsületességet, az Igazságérzet és az Önuralom ajándékát.

Vízöntő: Isten a jövő fogalmával bízott meg téged, tehát azzal, hogy segíts az embereknek meglátni a lehetőségeiket. Annak érdekében, hogy el tudd végezni az életfeladatod, a Mindenható neked adta a Függetlenség ajándékát.

Halak: Az Isten által neked adott feladat igazán nehéz, ugyanis össze kell gyűjtenek a Világ összes fájdalmát, amit aztán elé kell tenned. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, a Beleérző képesség ajándékát kaptad tőle, ami képessé tesz téged arra, hogy részvétet nyújts az emberek számára.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló