Mit mesél rólad a kedvenc hobbid?



A személyiségedről árulkodik az, ahogyan a legjobban szeretsz kikapcsolódni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit mesél a kedvenc szabadidős tevékenységed rólad, akkor válaszd ki az alábbiak közül azt az élethelyzetet, amely a leginkább illik ahhoz, ahogy a legjobban szeretsz kikapcsolódni, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Séta a városban: Amennyiben számodra a városban tett séta jelenti az igazi kikapcsolódást, akkor imádod az információkat, valamint azt, ha mindenféle ingerek érnek. Azok közé tartozol, akik a technológia rabjai. Nehezen szakadsz el teljesen a munkádtól, pedig arra nagy szükséged lenne.

A világon minden embernek szüksége van egy kis szünetre, így neked is tudnod kell lazítani és kikapcsolódni. Ha úgy sétálsz a városban, hogy közben nem foglalkozol a technológiával, akkor képes vagy inspirálódni.

Elég rohanó életmódot folytatsz, de néha el kellene szakadnod a monitor elől. Egy városban töltött nap igazán felfrissít és kikapcsol.

2. Főzés: Abban az esetben, ha a főzés közben tudsz a legjobban kikapcsolódni, akkor ez azt árulja el rólad, hogy rajongsz a kézzel készített dolgokért. Csalódásként éled meg, ha nem tudod megvalósítani az ötleteidet, és olykor alaposan elfáradsz a virtuális világban.

Rád jellemző, hogy szeretnél valami valóságos dolgot tenni, és nagyon élvezed, amikor a két kezeddel készíthetsz valamit. A te lelkednek semmi sem tesz jobbat annál, mint az, ha otthon, szívből süthetsz-főzhetsz, ráadásul ez a tevékenység az elmédre is jó hatást gyakorol, de azt is imádod, hogy gyönyörködhetsz az általad készített fogások szépségében.

3. Lazítás egy hosszú nap után: Ha a legjobb szabadidős tevékenység számodra a lazítás, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy elképesztően energikus személyiség vagy, és olykor úgy érzed, hogy túl magas korlátokat támaszt eléd ez a világ. Az életben mindig van valami, amire éppen vágysz, vagy meg akarsz tenni. Habár lehet, hogy mindig többet akarsz, mégis eljött az ideje annak, hogy egy kicsit pihenj. Nyugodtan adj magadnak időt mindenre, hiszen könnyen lehet, hogy nem kell mindent most rögtön elvégezned. Egy kis szünetet soha nem árt beiktatnod, hiszen mindenkinek jár a kikapcsolódás!

4. Természet: Ha a természetben kapcsolódsz ki a legjobban, akkor elképesztően önálló és önellátó személyiség vagy. Rólad elmondható, hogy szeretsz mindennek a mélyére ásni, és képes vagy bármiből izgalmas elfoglaltságot, szórakozást alkotni.

Szívesen töltöd egyedül az idődet, ugyanis akkor óriási belső fejlődésen és változáson esel át. Amikor egyedül vagy, akkor kikapcsolódsz, elvonulsz a világtól, magadba nézel és gondolkodsz. Nagyon szeretsz a természetben tartózkodni, akkor is, ha erre csak néhány perced van. Olyankor mélyeket lélegzel és meditálsz.

5. Olvasás: Amennyiben az olvasás a hozzád legközelebb álló kikapcsolódási forma, akkor nagyon mély gondolkodású személyiség vagy, aki számára rendkívül nehéz ebben a sekélyes, felületes világban élni. Te azt szereted a legjobb, ha néhány órára elmerülhetsz egy könyvben, legyen az új történet, vagy egy régi kedvenced.

Ez az a szabadidős tevékenység, ami által kikapcsolódsz és felfrissülsz. Amíg olvasol, addig távol tudod tartani magad a technológiától, eltereld a gondolataidat és közben regenerálódik az agyad. Olvasás közben teljesen másképp gondolkodsz és máson jár az agyad.

6. Írás: Abban az esetben, ha számodra az írás a legjobb szabadidős tevékenység, akkor te olyan ember vagy, aki tele van új észrevételekkel és ötletekkel, ám arra nincs elég időd, hogy ezeket teljen feltárd. Olykor szükséged van egy szabad órára, messze a számítógéptől, hogy mindezt le tudd írni úgy, hogy abban semmi se zavarjon meg.

Neked az a kikapcsolódás, ha kézzel írhatsz egy történetet, naplóbejegyzést, vagy egy levelet egy számodra fontos személynek, akinek a szíveden viseled a sorsát. Te még saját magadat is meg tudod lepni azzal, hogy mennyi gondolat jár a fejedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló