Rólad mit árul el a születési Tarot számod? (1. rész)



Ilyen fejlődési szinten állsz, ha a születési Tarot számod 1 és 10 közé esik.Így számolj!

Ha 1975. 12. 25-én születtél, akkor 1+9+7+5+1+2+2+5=32.

Mivel ez az eredmény nem esik 1 és 22 közé, ezért össze kell adnod a számjegyeit, azaz 3+2=5, tehát a születési Tarot számod az 5-ös.

Ha megvan az eredmény, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!

1. Mágus: Erős, kreatív, született harcos személyiség vagy, aki a körülményektől függetlenül képes érvényesíteni az akaratát. Te mindig eléred a magad elé kitűzött célt, ráadásul igazán szerencsés és sikeres ember vagy, aki pontosan tudja, hogy hogyan érvényesüljön az életben.

2. Főpapnő: Harmonikus, kiegyensúlyozott személyiség vagy, akit különleges misztikum leng körül. Jellemző rád, hogy a szeretet irányából közelítesz az élethez és annak problémáihoz. A legnagyobb erényed az, hogy minden esetben hallgatsz a szíved és a belső hangod utasítására.

Miközben másoknak segítesz, te magad egyre bölcsebbé válsz. Mindemellett elképesztő gyógyító erővel áldott meg az ég.

3. Uralkodónő: Kreatív, művész és gyakorlatias személyiség vagy, az élethez pedig az öröm oldaláról közelítesz. Ha nőként tartozik hozzád az Uralkodónő lap, akkor igazán érzéki, testi örömöket nagyon szerető teremtés vagy, mégis az anyaságot érzed a legfontosabb feladatodnak, ami közben megéled minden gazdagságodat.

4. Uralkodó: Józan, fegyelmezett, reálisan gondolkodó, a földön mindig két lábbal álló személyiség vagy. Neked mindig vannak céljaid, amelyekért keményen harcolsz. Te a mestere vagy a célok kivitelezésének, majd azok lépésről lépésre való megvalósításának, amit leginkább a gyakorlati intelligenciádnak köszönhetsz.

5. Főpap: Az önmagadba, az emberekbe és a magasabb erők hatalmába vetett hited a legnagyobb erőd. Bölcs és belátó személyiség vagy. Rád az is jellemző, hogy kutatod az élet értemét, célul pedig a bölcsességet és a végső igazság megtalálását tűzted ki.

6. Szeretők: Csupa szív ember vagy, aki bátran kimutatja az érzéseit és mindenféle helyzetben felvállalj, amit érez. Az életet teljes szívvel, lélekkel és szenvedéllyel éled. A szerelem rendkívül fontos a számodra, ezért romantika nélkül elveszettnek érzed magad.

7. Diadalszekér: Született hős vagy, akire azért néznek fel az emberek, mert képes megvalósítani a leghajmeresztőbb álmát is. Te képes vagy a semmiből indulva meghódítani a világot. Bizakodó és bátor emberként tisztában vagy azzal, hogy egy nap a lábaid előtt fog heverni a világ, ezért az sem veszi el a kedved, ha akadályba ütközöl.

8. Erő: A vágy embereként állandó belső harcot vívsz saját magaddal. Folyton az önkontroll és a szenvedélyek megélése közt sodródsz, ami miatt nem állnak tőled távol a szélsőséges megnyilvánulások, ugyanis egyszer erős, élettel teli, tettre kész vagy, míg máskor zárkózott, visszahúzódó leszel.

9. Remete: Belső bölcsességgel rendelkező, idős lélekkel megáldott személy vagy, akit már nem érdekelnek a külvilág hiúságai, mert belső életet élsz és a lelki gazdagságra vágysz. Te nagyon jól tudod, hogy a csend olykor sokkal többet mond minden szónál.

Az egyedülálló erőd titka a mély belső harmóniádban rejlik. Jellemző rád, hogy az igazi önmagadat keresed, mert meg akarod tudni, hogy ki vagy valójában. Magasabb rendű elvek szerint, tiszta életre törekedve élsz. Nem akarsz több karmát teremteni magadnak, mert a tisztázás és a lezárás a célod.

10. Sorskerék: Szembe kell nézned a sorsoddal, ugyanis a lapod a karma és a felelősségvállalás jelképe, ami azt üzeni, hogy rengeteg adósság törlesztését vállaltad magadra ebben az életedben. A Sorskerék alapján nehéz sors jutott neked, viszont ez egyben azt jelenti, hogy hatalmas fejlődési lehetőséget kaptál. Most esélyed van arra, hogy rengeteg tapasztalatot gyűjts az életről, ami során kirajzolódik előtted sors kereke, és ráébredsz, hogy a tettei következményei elől senki sem bújhat el.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló