Rólad mit árul el a születési Tarot számod? (2. rész)



Ilyen fejlődési szinten állsz, ha a születési Tarot számod 11 és 22 közé esik.Így számolj!

Ha 1975. 12. 25-én születtél, akkor 1+9+7+5+1+2+2+5=32.

Mivel ez az eredmény nem esik 1 és 22 közé, ezért össze kell adnod a számjegyeit, azaz 3+2=5, tehát a születési Tarot számod az 5-ös.

Ha megvan az eredmény, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!

11. Igazságszolgáltatás: Olyan sorsra utal, amely megadja, amiért megdolgoztál. Az életedben soha nem maradnak következmény nélkül a tetteid, függetlenül attól, hogy azok jók vagy rosszak. Ez az, ami miatt nagyon jól megtanulod a felelősségvállalást.

12. Akasztott ember: Az életed során többször is részed lesz a válságban, a fennakadásban és gyakran érezheted magad kutyaszorítóban, vagy úgy, hogy ki vagy szolgáltatva a sorsnak. Az életedben többször rákényszerülhetsz arra, hogy alapjaiban változtasd meg a gondolkodásmódodat, vagy az egész életedet.

13. Halál: Az elengedés megtapasztalása az életed célja. Jellemző rád, hogy hajlamos vagy olyasmibe kapaszkodni, ami már idejét múlt, ez pedig olyan szokás, ami nagyban gátolja a lelki fejlődésedet. Ne félj a veszteségtől, mert megvan az erőd az újrakezdéshez, és ha egy ajtó bezárul, akkor kinyílik egy másik.

14. Kiegyenlítődés: Kellemes, kiegyensúlyozott életet élsz, remekül bánsz saját magaddal, nincs problémád az önszeretettel, s mindezért a környezeteddel is harmonikus kapcsolatot ápolsz. Az életcélod a kiegyensúlyozottság és az, hogy harmóniát és belső békét teremtsz, mindezt pedig meg is valósítod.

15. Ördög: A sorsod tele van útvesztőkkel és csapdákkal, ezért előfordul, hogy nem tudod, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Gyakran elveszel, és súlyos tapasztalatokat szerzel a fügésségekről. Valamilyen formában jelen van az életedben a megkísértés, úgyhogy légy óvatos, nehogy megégesd magad!

16. Torony: Az életed olyan, mint egy hullámvasút, tehát nem hiányoznak belőle a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Ugyanakkor ezek azok a tapasztalatok, amelyekből rengeteget tanulhatsz, mert az ilyen helyzeteknek csakis ennyi a célja.

17. Csillag: Mindig jó irányba terel az, hogy optimistán és bizakodva tekintesz a jövőbe. Függetlenül attól, hogy mibe kezdesz, sikert érsz el. Rólad az is elmondható, hogy keresed, kutatod az univerzum titkait, és többször is sikerülhet belelesned a kozmikus rendbe.

18. Hold: Mindentől félsz, így az élettől, a haláltól, a jövőtől, a kudarctól, az emberektől, önmagadtól és az alvilág sötét árnyaitól is. Ebből következik, hogy a feladatod az, hogy legyőzd ezeket a félelmeket és bizonytalanságokat.

19. Nap: A Nap szimbolizálja az ember világos erőit, az életvidámságot, az életigenlést, a nagyvonalúságot és a melegséget. A Nap lap olyan sikeres életutat sugall, amely során remekelhetsz és megmutathatod a világnak, hogy mire vagy képes. Esetedben a siker bölcsességgel jár. Te képes vagy legyőzni a végzetedet és olyasmit alkothatsz, aminek köszönhetően a világ sokáig emlékezni fog a nevedre.

20. Végítélet: A megváltást és a felszabadulást szimbolizáló lapot kaptad. A Végítélet szerint életed során felismered az isteni természetet, ami által a lelked teljesen felszabadul. A belső munkád során képes leszel mindent szeretetté változtatni, nem lesz benned se harag, se neheztelés mások iránt. Megtanulsz megbocsátani. A Végítélet a lelki felemelkedés útját jelzi neked, tehát egy szent, kegyelmi állapotot.

21.Világ: Lehetőséget kapsz a földi paradicsom megtalálására. Te rendelkezel a lelki, szellemi és anyagi bőséggel, viszont az igazi boldogságot az élet egyszerűségében leled meg. Képes vagy megtalálni a helyed a világban, ami mellett boldog és szeretetteljes életet élsz.

22. Bolond: Laza és könnyelmű életre vágysz, hogy ne kelljen semmiféle felelősséget vállalnod, és keményen se kelljen dolgoznod. Szíved szerint örökre gyerek maradnál, hogy vidáman, játszva élnéd le az életedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló