Mi vár még rád 2021 őszén?



Ha választasz egyet az alábbi falevelek közül, akkor megtudhatod, hogy mire számíthatsz az évszak második felében.1. Jó döntés: A neked szóló jóslat az, hogy átgondoltan dönts az ősz második felében! Alaposan térképezd fel a lehetőségeidet, használd a józan ítélőképességedet, a bölcsességedet és a belső értékeidet! Ha elbizonytalanodsz, akkor bátran kérd ki egy bizalmasod véleményét!

2. Befolyásos ember: Találkozhatsz valakivel, akinek nagy befolyása lesz egy területen. Ez a találkozás nem lesz véletlen, mert neked kell keresned a megfelelő alkalmat és személyt. Az ügyed magasabb szinten oldható meg 2021 őszének hátralévő részében.

3. Győzelem: Az ősz hátralévő részében úgy érezheted, hogy a tenyerén hordoz a sors, és boldoggá tehet az életedben bekövetkező nagy előrelépés. A neked szóló jóslat szerint a dolgok egyszerűen megtörténnek veled az ősz hátralévő részében, ám fontos, hogy attól, hogy az életed minden területén jó vár rád, még ne bízd el magad!

4. Hullámvölgy: Kisebb bánat, szomorúság érhet 2021 őszének második felében, de az is lehet, hogy depresszióba esel. Az évszak további részében olyan emlékek fognak kísérteni, amelyek elől ne bújj el, hanem bátran nézz szembe velük!

5. Megoldások: Végre megoldódnak a problémáid 2021 őszének második felében. Függetlenül attól, hogy mi a gondod, azt felszámolhatod, méghozzá úgy, hogy számodra előnyös legyen a végkifejlet. A régi terhek, adósságok, téged nyomasztó dolgok megszűnnek az évszak második felében.

6. Út: Az előtted álló időszakban megnyílik előtted egy út, ami elvezet a céljaidhoz, viszont ezt neked kell észrevenned és bátran rá kell lépned. A jóslat külföldi utazásra is utalhat, vagy arra, hogy egy időre külföldre költözöl. Lehet, hogy egy másik országban több lehetőséget kapnál, sikeresebb lennél, vagy ott találnád meg a keresett megoldást.

7. Váratlan segítség: Ha jelenleg úgy érzed, hogy összedőlt az életed, esetleg nem találsz munkát, működésképtelennek látod a párkapcsolatodat, vagy valami más nyomaszt, akkor jó hír a számodra, hogy váratlan szerencse érhet, vagy jön valaki, aki kihúz a csávából 2021 őszének második felében.

8. Figyelmetlenség: Anyagi kárra számíthatsz 2021 őszének második felében. Ennek okozója lehet más hibája, vagy a saját figyelmetlenséged, de az sem kizárt, hogy nem leszel elég elővigyázatos, és hagyod, hogy kihasználjanak.

9. Szerencse: Megkapod a megérdemelt szerencsét és javuló körülményeket. Mindezt nem a semmiért kapod, ugyanis kiérdemelted a korábbi tetteiddel, kitartásoddal, erőfeszítéseiddel, hogy végre elérj a célodhoz.

10. Kibékülés: Ha valakivel megromlott a kapcsolatod, akkor kibékülhettek. Ez lehet egy régi barátság, amit egy sértés miatt hagytál ott évekkel ezelőtt. Ugyanakkor arra is van esély, hogy egy olyan személy fordul hozzád békés szándékkal, akit eddig az ellenségednek hittél.

Ezt a személyt nem te fogod keresni, hanem ő jelentkezik nálad, és sikerül tisztáznia a dolgot. Te csak hallgasd meg, aztán döntsd el, hogy megbocsátasz-e neki. Ezzel kapcsolatban ne feledd, hogy az élet túl rövid a haragtartáshoz.

11. Visszavonulás: Az évszak hátralévő részében nem tudod megvédeni az igazadat, ugyanis túlerőben lesz a másik oldal. Kénytelen leszel beletörődni bizonyos veszteségekbe, mert csak így tudod menteni, ami még menthető lesz.

Arról is lehet szó, hogy rád nézve előnytelen szerződést, megállapodást kötsz, ami miatt nem tudsz előrébb lépni. Mindemellett lehetőleg ne utazz külföldre az ősz második felében, mert valami szerencsétlenség miatt bajba keveredhetsz.

12. Gyarapodás: A pénzügyeidben nyereséges üzletet köthetsz, sikert és hasznot hajthatsz, előnyös szerződéseket írhatsz alá, ingóságot és ingatlant vásárolhatsz. Ha lakás vagy ház vásárlását tervezed, akkor erre tökéletes időszak lesz 2021 őszének második fele, aminek időszakában légy résen, hogy időben észrevehesd a kínálkozó lehetőségeket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló