Ilyen hatással lesz rád a Szaturnusz előreindulása!



Te vajon mire számíthatsz a következő időszakban a csillagjegyed alapján?Kos: Az elmúlt időszakban megváltál néhány régi barátodtól, akik helyére újak érkeznek, aminek érdekében keresd azok a társaságát, akik hozzád hasonlóak és építs új közösséget. Koncentrálj a céljaidra, az álmaidra és a bőséggel teli jövődre.

Bika: A karrieredben sikeres periódus kezdődhet, de csak abban az esetben, ha hajlandó leszel megalapozni a változásnak. A kitartás rendkívül fontos lesz ebben az időszakban, ahogy a hírneved megőrzése is.

Ikrek: Tökéletesítheted és finomíthatod az ötleteidet, az álmaidat, a meggyőződésedet és az életed irányítását a most kezdődő időszakban. Most remek esélyed lesz arra, hogy gyarapítsd a tudásodat, sőt, ha ahhoz támad kedved, akkor akár felsőfokú végzettséget, új képesítést is szerezhetsz.

Emellett utazási nehézségekre számíthatsz. Ha íróként, szerzőként tevékenykedsz, akkor kiadói szerződést is kaphatsz mostanában.

Rák: Magabiztosabbá válsz, tisztában leszel önmagaddal és azzal, hogy hol a helyed a világban. Ez a belső erő nagy segítség lesz abban, hogy meghúzd a határokat a különféle kapcsolataidban. Ennek eredményeként lehet, hogy meg kell válnod néhány embertől, aki mostanában nem tartotta tiszteletben a határaidat.

Oroszlán: Ha párt keresel, akkor jó hír számodra, hogy ez az időszak az elköteleződésé. Most jó eséllyel belekóstolhatsz abba, hogy milyen egy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban élni, ragyogni a párod mellett, méghozzá anélkül, hogy ezért nehéz kompromisszumokat kellene kötnöd.

Szűz: Elképesztő dolgokat építhetsz a következő években, de ezeknek most kell megalapoznod, ugyanis ideje fegyelmezetten koncentrálnod, de ez Szűz jegyűként nem okozhat gondot neked. Az egészségedre azonban jobban figyelj, mert az most sokkal érzékenyebb lesz. Az egészséged megőrzése érdekében erősítsd az immunrendszeredet, vigyázz jobban magadra, és ha szükséges, akkor változtass az eddigi életmódodon!

Mérleg: Az előreinduló Szaturnusz kedvező változásokat jelent rád nézve. Mostantól másféleképpen élheted meg az igazi örömöt, ugyanis átélheted az önfelfedezés csodáját az testiségben és a romantikában.

Ez az időszak nagyszerű lesz a családalapításra, gyerekvállalásra. Ha esetleg termékenységi problémáid adódnak, akkor ne ess kétségbe, mert végül megoldódnak a gondjait és teljesül az álmod.

Skorpió: A családi és az otthoni ügyeid oldódhatnak meg. Az elmúlt időben rájöhettél arra, hogy milyen környezetre van szükséged a lakhelyeden belül, most pedig a nagy sorsbolygó hatására véghezviheted azokat a változásokat, amelyekre a béke megőrzése miatt van szükséged.

Nyilas: Javul a kommunikációd, így sokkal könnyebben értheted meg magad a világgal. Emellett a nagy sorsbolygó abban is segít, hogy finomítsd az ötleteidet. Mivel most az elméd sokkal fogékonyabb lesz az új ötletekre, ezért ez az időszak kiváló alkalom lesz arra, hogy valami újat tanulj, beiratkozz egy iskolába és újabb képesítéseket szerezz. Ugyanakkor az előreinduló Szaturnusz azt is jelzi, hogy meg kell dolgoznod a sikereidért.

Bak: A pénzügyeid most nagyon fontosak lesznek, ugyanis jobb lesz, ha konzervatívan kezeled a vagyonodat és spórolsz. A Szaturnusz előreindulása arra int, hogy gondolkodj reálisan és praktikusan a pénzről, és annak elköltözéséről.

Vízöntő: Ideje az önfegyelem fontosságát megtanulnod. Attól, hogy hű maradsz önmagadhoz, még nem kell állandóan lázadnod a kötöttségek ellen. A Szaturnusz arra hívja fel a figyelmed, hogy az akaraterő fontos az életben, a változás pedig a növekedés nélkülözhetetlen része.

Halak: Szintet lép a spirituális és a misztikus érzékenységed, már ha ez még lehetséges. Mivel a most következő időszakban sokkal erősebb lesz az intuíciód, ezért az álmaidra is jobban kell figyelned. Az előreinduló Szaturnusz azt is jelzi, hogy te, vagy egy szeretted, megbetegedhet, a gyógyulás pedig hosszabb időt fog igénybe venni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló