Hogy alakul az anyagi helyzeted az év utolsó hónapjaiban?



Válassz egyet az alábbi lapok közül, majd olvasd el a Bőségszaru neked szóló jóslatát!1. Több, mint elég: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor a Bőségszaru szerint több, mint elég pénzed lesz 2021 utolsó két hónapjában. Ennek oka lehet az, hogy sokkal többet kapsz annál, mint amennyire számítottál.

Nemcsak, hogy nem kell létminimumon élned az év végéig, hanem még olyasmit is megengedhetsz magadnak, amit talán eddig nem. Ugyanakkor az, hogy több pénzed lesz a reméltél, nem jelenti azt, hogy mindenképpen költsd el, de természetesen fukarkodnod sem kell. Örülj, hogy bőséget kapsz az év utolsó két hónapjában, de bánj okosan a pénzzel!

2. Kevesebb, mint vártad: Ha az összes lap közül a második választottad, akkor azt üzeni neked a Bőségszaru, hogy sajnos, az általad reméltnél kevesebb pénzed lesz 2021 utolsó két hónapjában. Ez a jóslat bekövetkezhet úgy, hogy valamit elszámolsz, esetleg nem valósul meg egy terved, számításod, így a remélt összeg is elmarad, ezért kénytelen leszel visszafogni a költekezésedet, ha ki akarod húzni év végéig.

Aggódnod azonban nem kell, mert nem fogsz nélkülözni, vagy éhezni, viszont lesz, amiről le kell mondanod és kicsit vissza kell venned az életviteledből. 2021 utolsó két hónapjában meg kell tanulnod, hogy mindig azzal a pénzzel számolj, amid már van, és nem elég egyszer ellenőrizned magad!

3. Lehetett volna több is: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor a Bőségszaru azt üzeni neked, hogy a jövő még nem dőlt el, ezért vedd ezt a jóslatot figyelmeztetésnek, ugyanis sokkal több pénzed lehetne 2021 utolsó két hónapjában, ha nem bánnál rosszul vele és nem vernéd el.

A neked szóló jóslat ugyanis az, hogy egy meggondolatlan, könnyelmű, esetleg kockázatos döntés, vagy kölcsön miatt jelentős összeget veszíthetsz az év utolsó hónapjaiban. Gondold át jó alaposan, hogy mire fordítod a vagyonod, nehogy aztán a túlélésről szóljon számodra 2021 utolsó két hónapja!

4. Több, mint remélnéd: Azt jövendöli neked a Bőségszaru negyedik lapon keresztül, hogy 2021 utolsó két hónapjában úgy érzed, hogy fogytán a pénzed, lassan le kell mondanod a jólétről, ám a szerencse váratlanul melléd áll, és sokkal több pénzed marad annál, mint remélted.

Ez lesz ám a kellemes meglepetés év végén, ugye? Könnyen lehet, hogy a jóslat úgy valósul meg, hogy elszámoltad magad, rosszul kalkuláltál, és rájössz, hogy nem állsz olyan rosszul anyagilag, mint vártad.

Nem kerülsz mínuszba 2021 utolsó két hónapjában, aminek időszakában lesz pénzed a biztos kiadásaidra, és még így is maradni fog arra, amit szeretnél megvenni.

5. Lehetőséged lesz bőséget teremteni: Ha úgy érezted, hogy az ötödik lapot kell választanod, akkor a Bőségszaru azt jövendöli neked, hogy 2021 utolsó két hónapjában lesz lehetőséged arra, hogy bőséget és jólétet teremts magadnak.

Ez megtörténhet úgy, hogy kapsz egy jobb állásajánlatot, esetleg megérzed, hogy mikor lenne érdemes fizetésemelést kérned, vagy hol lehetne szerencsét. Figyelj oda a jelekre és a belső hangodra az év utolsó két hónapjában, amikor pedig felismered a lehetőséget, akkor azonnal csapj le arra és élj vele!

6. Adnak neked annyit, amennyi kell: Ha a megérzéseidre hallgatva az utolsó lapot választottad, akkor azt jövendöli neked a Bőségszaru, hogy annyi pénzt kapsz 2021 utolsó két hónapjában, amennyire szükséged lesz.

Ez jelentheti azt, hogy pénzszűkébe kerülsz, ezért kölcsön kell kérned, vagy a fizetésed éppen csak arra lesz elég, hogy megélj belőle a következő fizetésedig. Nem lesz túl sok pénzed, de túl kevés sem 2021 végéig, ugyanis pont annyi lesz, amennyivel átvészeled ezt a két hónapot.

Fontos, hogy ha tényleg nagy bajba kerülsz anyagi téren, akkor tedd félre a büszkeségedet, és kérj segítséget, mert ha nem, akkor komoly bajba is kerülhetsz. Ne aggódj, ez is csak egy átmeneti időszak, ami után lesz még sokkal jobb is a pénzügyi helyzeted!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló