Lefotózták Lord Nelson feleségének szellemét



Rémisztő történetek, amelyeknek elmesélői biztosak abban, hogy szellemet láttak.Lord Nelson feleségének szelleme: Tony Ferguson alaposan megrémült, amikor a HMS Victory fedélzetén készített fotót meglátta Lord Nelson feleségének szellemét. A 33 éves személyi edző elmondta, hogy egy napot töltött a hajón, ami Lord Nelson zászlóshajója volt a trafalgari csatában, és úgy érezte, hogy valaki, vagy valami, követi.

Ferguson, akinek hobbija a paranormális nyomozás, meglátott egy női alakot, ahogy elhalad a hadihajó fedélzetén, majd látszólag eltűnik a falon keresztül. A férfi gyorsan elővette a kameráját, majd körbejárta a kamrát.

Bár akkor szabad szemmel nem látott semmit, mégis a felvétel visszajátszásakor egyértelművé vált, hogy valamit sikerült lencsevégre kapnia. Ferguson szerint biztos, hogy Frances „Fanny” Nelson szellemét örökítette meg.

Félelmetes idős asszony kísértete nézi a kúria ablakából, ahogy az ötéves kisfiú biciklizni tanul: A XIX. században épült Oldway Mansionnél készített egy videófelvételt a kerékpározó fiáról Louise Lenton Paigntonban.

Az anyuka az 5 éves kisfiát videózta a pakolóban vasárnap délután, ám a legtöbben nem a gyerekkel foglalkoztak, amikor megnézték azt, hanem az őt az első emeleti ablakból figyelő női alakra.

Lenton nem hisz a szellemekben, viszont elismeri, hogy nem tud hétköznapi magyarázatot adni a nő jelenlétére, aki ráadásul korabeli ruhát viselt. Az anyuka elmondta, hogy a jelenséget csak akkor vette észre, amikor otthon visszanézte a videót. Azonnal képernyőképet készített, amikor észrevette a szellemalakot, majd felnagyította azt.

Ezután Lenton utánajárt, hogy azon a bizonyos napon és időpontban ki járt a kúriában, és megtudta, hogy csak a biztonsági őrök voltak ott.

Szellemeket vádolnak baleset okozással M6 -os szakaszon, amelyet „Cheshire Bermuda -háromszögének” neveznek: Egy paranormális nyomozó, Mike Brooker szerint szellemek okolhatók azért, mert sok a baleset az angliai M6-os autópályán, méghozzá annak a 16. és 19. csomópontja között, amit a Cheshire-féle Bermuda-háromszögnek is neveznek.

Brooker azt is elmondta, hogy több sofőr is arról számolt be, hogy fantom teherautókat, álstopposokat és római katonákat láttak. A paranormális nyomozó szerint az, hogy az autópálya egy római temetőre épült, ráadásul egy skót hadsereget is lemészároltak a helyszínen, magyarázatot ad a szellemtevékenységre.

2006-ban a Tarmac útépítő cég készített egy felmérést, aminek eredményéből kiderült, hogy az ország összes útja közül az M6-osnál számoltak be a legtöbb paranormális jelenségről. Brooker szerint egyértelmű, hogy valami nincs rendben azzal, hogy ilyen sok baleset történik az úton, aminek vizsgálatát azt követően kezdte el, hogy az iskolás barátai meghaltak ott 1976-ban.

A kísérteties felvételek fénygömbökről: Gary James Park egy videón szúrta ki, hogy rejtélyes dolgok rémítik meg JJ-t, a staffordshire-i bullterrier kutyáját az éjszaka közepén. A felvételen az idős kutya az ágyában tartózkodott, majd rejtélyes zajokat lehetett hallani, aztán „gömbök” jelentek meg.

Park azért döntött úgy, hogy felállít egy kamerát, mert JJ nem akart a hálószobában aludni a Cheshire-ben található, teljesen új házban. A felvételen a kutya hegyezte a füleit, majd oldalra fordította a fejét, tehát ő is hallotta a halk hangot, ami talán azt mondta, hogy „kifelé”.

Ezután a fehér gömbök kizárólag JJ körül lebegtek, majd a kutya lehajtotta a fejét, a füleit védekező állásba helyezte, mintha próbálná megtalálni a különös zaj okát. Végül a fehér gömbök és a rejtélyes hang egyszerre tűnt el, JJ pedig nyüszögött, mielőtt visszament az ágyhoz.

Bár a felvétel ijesztő, mégis valaki azt mondta JJ gazdájának, hogy a fehér gömbök nem gonoszak, ugyanis csak védik őt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló