Melyik horrorfilm karakterre hasonlítasz a horoszkóp szerint?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy ki illik hozzád.Kos – Patrick Bateman – Amerikai pszicho: Mindkettőtök számára életcél, hogy feljebb lépjetek a céges ranglétrán, jó kapcsolatba kerüljetek a leggazdagabbakkal, és rendelkezzetek mindennel, ami egy előkelő pozíciót elfoglaló munkavállalónak megadatik. Ahhoz, hogy mindezt megkapjátok, bármire képesek vagytok, hiszen elképesztő a célorientáltságtok.

Bika – Akasha királynő – Kárhozottak királynője: Az egyik legrosszabb dolog, amit elkövethetnek ellened az, ha felébresztenek az álmodból, éppen ezért a Kárhozottak királynőjére, Akashara hasonlítasz a legjobban. Miután Lestat felébresztette Akashát, ő nemcsak Lestat vérére szomjazott, hanem arra is, hogy visszaszerezze a irányítást az egész vámpírközösség felett.

IkrekAdelaide Wilson – Mi: Híres vagy a kettősségedről, akárcsak Adelaide Wilson, aki már gyerekkorában rájött, hogy van egy démoni alteregója, aki felnőttként sem hagyja békén, sőt, olyannyira rátelepszik Adelaide életére, hogy az már őt és a családját is komoly veszélynek teszi.

RákBee – A bébiszitter: Kedves teremtés vagy, akárcsak a bébiszitterek. Igaz ez Bee-re is, aki igazi védelmezőként óvja a 12 éves Cole Johnsont, legalábbis addig, amíg a kisfiú ki nem deríti, hogy Bee egy olyan sátáni szekta tagja, amely a gyilkosságtól sem riad vissza.

OroszlánSachiko Shinozaki – Corpse Party: Életében visszahúzódó, magányos diák volt Sachiko Shinozaki, akinek iskoláját rejtélyes gyilkosságsorozat után zárták be. Oroszlán jegyűként azért kaptad a magányosan, elhagyatottan kísértő Sachiko Shinozakit a híres horrorfilm karakterek közül, mert te nagyon jól megérted a helyzetét.

SzűzJátékmester – Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája: Szűz jegyűként jellemző rád az elképesztő intelligencia és a logikus gondolkodás, ezért nagyszerű taktikai játékos hírében állsz. Imádod, ha te alkothatsz szabályokat, s éppen ez az, amiért a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája Játékmestere a hozzád leginkább illő horrorfilmes karakter. A Játékmester imádja, ahogy az emberek küzdenek a különböző rejtélyek megoldásával azért, hogy kiszabaduljanak az életveszélyes helyzetekből.

Mérleg – Kampókéz: Mérleg jegyűként mindent megteszel annak érdekében, hogy szolgáltasd és fenntartsd az igazságot. Erre még akkor is képes lennél, ha ez azt jelentené, hogy évszázadokon át forralod a bosszúdat, hogy visszaszerezd a hatalmat és a szabadságot azok számára, akiket gazdasági vagy társadalmi igazságtalanság ért.

Mindezért Kampókéz a hozzád leginkább illő horrorfilmes karakter, ugyanis bár sok szörnyű tettet követ el, mégis az is borzalmas, amit vele tettek még életében.

Skorpió – Kayako Saeki – Az átok háza: Skorpió jegyűként mindenki tudja rólad, hogy a pokolnak sincs akkora haragja, mint amekkorára te tudsz gerjedni, de ugyanez igaz a gonosz Kayakóra is.

NyilasPennywise – Az: Úgy alakítod a valóságot, ahogyan neked a leginkább kedvező, akárcsak Pennywise az Azból. A különbség csak az köztetek, hogy te nem gonoszságból teszed ezt, hanem kalandvágyból, viszont egy bizonyos szinten ez ugyanolyan, mint ahogyan Pennywise környékezi meg az áldozatait.

Bak – Black Phillip – A boszorkány: Logikusan és célorientáltan gondolkodsz, ezért a hozzád Black Phillip illik, mert ugyanilyen tulajdonságok alapján tervezi meg, hogy hogyan fogja uralni a világot.

Vízöntő – Az Alien-univerzum faja: Alapvetően békés és kedves teremtés vagy, mégsem riadsz vissza a szócsatáktól a vitás kérdésekben, és az ördög szószólója szerep sem áll távol tőled. Mindezért hozzád az Alien-univerzum egyedi és vad faja illik a horrorfilmes karakterek közül.

Halak – A cápa: Halak jegyűként a remek megérzéseidnek köszönhetően, kikerülöd a veszélyt. Rád az is jellemző, hogy hajlamos vagy félretenni a világ minden baját, csak azért, hogy teljesen a környezetedre koncentrálj, s ugyanezt teszi a cápa is, amikor a zsákmányára vadászik.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló