Így tanulhatsz meg ismét bízni!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mivel építheted vissza a lerombolt bizalmadat.Kos: Koncentrálj arra, hogy az önmagadba vetettet bizalomtól senki sem foszthat meg, és úgy vagy jó, ahogy vagy, hiszen a tökéletlenségeiddel együtt vagy tökéletes. Abban az esetben, ha sikerül megerősítened önmagadat, akkor arra s képes leszel, hogy megbocsáss és újra megbízz az emberekbe.

Bika: Annak érdekében, hogy újra meg tudj bízni másokban, fontos, hogy legelőször el kell engedned a sérelmet, fájdalmat, ugyanis amíg ezekbe görcsösen kapaszkodsz, addig nem leszel képes visszaépíteni a bizalmad.

Neked rengeteg időre lesz szükséged ahhoz, hogy újra meg tudj megbízni másokban, de végül rá fogsz jönni, hogy attól, hogy valaki eljátszotta a bizalmad, még nem kell azt gondolnod, hogy a világon már nincs senki, aki megérdemelné a bizalmadat.

Ikrek: A horoszkóp azt tanácsolja neked miután lehiggadtál, gondolj arra, hogy még rengeteg ember él a világon, és a sok rossz között is található jó. A szociális beállítottságodnak köszönhetően számodra külön öröm lesz, hogy felkutathatod azokat, akik megérdemlik, hogy megbízz bennük.

Rák: Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, először próbálj nyitottan hozzáállni az emberekhez, majd apró lépésekkel, fokozatosan bízz meg bennük! A megérzéseid segíteni fognak, hogy a megfelelő emberekhez közeledj, sőt, a legjobb az lesz, ha elbeszélgetsz velük a hűségről és a bizalomról, mert akkor ki fog derülni, hogy ugyanúgy álltok-e hozzá a kérdéshez.

Oroszlán: A büszkeséged és az önérzeted miatt a szíved és az önbecsülésed is megsérül, ha eljátsszák a bizalmad. Annak érdekében, hogy visszaépítsd a bizalmas, először az egódat kell rendbe hoznod, ugyanis csak ezután találhatsz olyan embert, aki méltó arra, hogy megbízz benne.

Szűz: A horoszkóp neked azt tanácsolja, hogy a bizalmad visszaépítése érdekében gondold át azokat a tulajdonságokat, amelyekkel elnyerhető a bizalmad, majd keress olyan személyeket, akik ennek megfelelnek!

Mérleg: Annak érdekében, hogy visszaépítsd a bizalmad, legelőször tudatosítanod kell magadban, hogy nem biztos, hogy rosszul ítéltél. Ha ez nehezedre esik, akkor nyugodtan kérdezz meg másokat, hogy szerintük mennyire megbízható az, aki felé nyitni kezdtél.

Skorpió: A horoszkóp szerint esetedben a legjobb megoldás az, ha tudatosítod magadba, hogy mennyire vágysz az olyan kapcsolatokra, amelyekben mélyen megbízhatsz a másik félben. Ezután le kell rombolnod a magad köré emelt falakat, mert lehet, hogy ezek megvédenek a sérülésektől, viszont ugyanezek akadályozzák meg, hogy ismét megbízz másokban.

Nyilas: Azzal segíthetsz magadnak a legjobban, ha erőt merítesz abból a hitedből, hogy egy kapcsolatnak csak akkor van értelme, ha tartalmas, valamint próbáld életleckeként felfogni a csalódást, ami által olyan tapasztalattal gazdagodtál, ami jobbá tehet téged.

Bak: A horoszkóp szerint leginkább azzal segíthetnél magadnak, ha átgondolnád, hogy milyen ember élt vissza a bizalmaddal, mert gyakran az alacsony önbecsülésű személyek tesznek ilyet. Ha rájössz, hogy a hiba nem is benned van, és megbocsátasz önmagadnak, illetve annak, aki visszaélt a bizalmaddal, akkor ismét képes lesznek megbízni másokban.

Vízöntő: Neked meg a legkönnyebben az, hogy a csalódás után ismét megbízz másokban, ugyanis nyitott vagy és minden egyes embert külön ítélsz meg. Ugyanakkor te sem vagy tökéletes a bizalom terén, mert a múltbéli sérelmeket nehezen engeded el. Ebben segíthetne neked a meditáció és a tudatosság. Benned könnyen helyreállhat a bizalom, ha rájössz, hogy melyik kapcsolatodnak mi az értelme.

Halak: Azzal építheted vissza a bizalmad, ha megbocsátasz annak, aki elárult. Ez neked azért mehet könnyen, mert könyörületes vagy. Ha ez sikerült, akkor gondold át, hogy milyen sokan vannak, akik feltétel nélkül szeretnek, ugyanis ez adhat erőt neked ahhoz, hogy ismét képes légy megbízni az emberekben.

(Forrás: egijoslat.hu)



Ajánló

Ajánló