Kör-tesztHa választasz egyet az alábbi körök közül, akkor megismerheted a személyiséged jó és rossz jegyeit.1. Visszafogott és tapintatos: Diszkrét személyiséggel megáldott ember vagy, aki sokszor fenntartásokkal kezel másokat. A vagyontárgyaidra nagyon vigyázol, ahogy azokra is, akik fontosak a számodra és szeretsz. Hihetetlen módon figyelsz a legapróbb részletre is, ezért alig van valami, ami meg tud lepni.

Soha nem nyílsz meg teljesen másoknak, ami miatt azt hihetik, hogy takargatnivalód van. Könnyen lehet, hogy ez az oka annak, hogy nem állnak mindig melléd, amikor szükséged lenne rájuk. Ha a jövőben nem rágódnál olyan sokat mindenen, akkor a környezeted is jobban megértene.

2. Lendületes és dinamikus: Tudatában vagy a képességeidnek és a lehetőségeidnek, emiatt könnyen legyőzöd az előtted tornyosuló akadályokat, valamint lendületes és dinamikus vagy. Imádod barátokkal és a családoddal körbevenni magad, és akkor is segítesz, ha ezért cserébe gyakran egy köszönetet sem kapsz. Hajlamos vagy túl sokat feláldozni a céljaid elérése érdekében. A célok szemmel tartása fontos, viszont próbálj kevesebbet kockáztatni, nehogy veszteséget szenvedj el!

3. Maximalista és hűvös: Erős kapcsolatban állsz a környezetedben élő emberekkel, viszont sokszor azt mutatod feléjük, hogy egyedül is megállod a helyed az életben. Elég kiszámíthatatlan vagy, ezért nehezen lehet kiismerni. Rád az is jellemző, hogy még a legkisebb dolgokban is rendkívül maximalista vagy, és akkor is megállod a helyed, ha ezt a körülmények megnehezítik.

A személyiséged hibája, hogy lehetsz te a legkedvesebb, legjobb ember a Földön, mégis másoknak kihívást jelent az, hogy közel kerüljenek hozzád, mert első pillantásra hűvösnek és zárkózottnak látnak. Ha barátságosabb és kedvesebb leszel, akkor a környezeted is másképp fog viszonyulni hozzád.

4. Gyakorlatias és független: Elképesztően racionális, független, önálló és magabiztos ember vagy. Te nemcsak mindig keresed, hanem meg is ragadod a lehetőségeket, valamint próbálod mindenből kihozni a lehető legtöbbet.

Kimondottan gyakorlatias személyiség vagy. Képes vagy úgy alakítani az eseményeket, hogy azok a te érdekeidet szolgálják, viszont senkit sem használsz ki, miközben kiválóan kezeled a saját érdekeidet.

A személyiséged negatív oldala, hogy próbálsz mindenkinek a kedvében járni, miközben kissé exhibicionista vagy, ami miatt sokszor ravaszságnak tűnik a figyelmességed. Emellett az is a hibád, hogy hajlamos vagy felelőtlen lépéseket tenni a fontos, döntő helyzetekben.

5. Optimista, de érzékeny: Te vagy a megtestesült jóság, aki mindent meg tud bocsátani. Minden esetben meglátod a jót abban, amiben a többi ember csak a rosszat fedezi fel. Elképesztően optimista személyiséged miatt még annak is meglátod a pozitív oldalát, ami rosszul sült el, és nagyon nehéz elkeseríteni. Téged az apróságok, kis gesztusok is boldoggá tesznek. Olykor túlságosan érzékeny vagy, és mindent érzelmi oldalról vizsgálsz meg. A belső érzelmeidet egyáltalán nem, vagy csak rendkívül nehezen tudod kordában tartani, elfojtani.

6. Megértő és megbízható: Lelkizős, ragaszkodó személyiség vagy, valamint sokra értékeled az életet, a barátságot és a őszinte kapcsolatokat. Emellett a külsőd és a szépségápolás is fontos szerepet játszik az életedben, viszont ennek ellenére a visszafogott elegancia jellemző rád.

Kiváló érzéked van a különböző művészetekhez. Rendkívül megértő, nagyszerű hallgatóság vagy, ráadásul remek tanácsokat adsz, ami miatt sokan hozzád fordulnak a gondjaikkal, problémáikkal, hiszen a tőled kapott néhány kedves, megnyugtató szó is hatalmas segítség a számukra.

Ugyanakkor a személyiséged negatív oldala az, hogy gyakran elnyomod az érzelmeidet, még abban az esetben is, ha szíved szerint világgá kürtölnéd, hogy valójában mit érzel. Ezt azonban nem teszed meg, mert inkább elfojtod az érzéseidet, amik így felgyülemlenek benned.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló