Tudd meg, hogy mit harangoznak be az életedbe a mágikus harangok!Ha szeretnéd átvenni a neked szóló jóslatot, akkor csak válassz egyet az alábbi mágikus harangok közül!1. Ellenség tart feléd: Ha úgy érezted, hogy az első mágikus harangot kell választanod, akkor az azt harangozza be az életedbe, hogy ellenség közelít feléd. Ezt senki sem hallja szívesen, viszont jó a rosszban, hogy most megkaptad a figyelmeztetést, így van időd felkészülni!

Lehet, hogy a munkahelyeden lesz valaki, aki keresztbe próbál tenni neked, esetleg valaki vissza akar majd élni a bizalmaddal. Szerencsére egy kis odafigyeléssel elkerülheted, hogy a jóslat valóra váljon, ezért légy óvatos az új ismeretségekkel, és figyelj jobban a munkahelyeden!

2. Ünnepnapra kell készülnöd: A második mágikus harang azt harangozza be az életedbe, hogy hamarosan ünnepnap érkezik, ám ez nem naptári ünnep lesz, de talán még a születésnapod sem, hanem valamilyen kiemelkedően jó dolog fog történni, ami olyan lesz, mint egy valóra vált álom, és nem történik minden nap. Hamarosan ki fog derülni, hogy mi lesz az, amit ünnepelni fogsz.

3. Közelgő házasságkötés: Ha a harmadik mágikus harangra esett a választásod, akkor ez azt harangozza be az életedbe, hogy hamarosan esküvőd lesz. Ha itt még nem tartsz a pároddal, akkor talán az eljegyzés lesz az, ami a közeljövőben bekövetkezik.

Ha jelenleg párt keresel, akkor már nem kell sokat várnod, hogy megtaláld életed szerelmét, aki nem fogja sokáig halogatni az esküvő szóba hozását. A családi állapotodtól függetlenül, hamarosan boldog, szerető, elkötelezett kapcsolatban lesz részed.

4. Új élet születik: Azt harangozza be az életedbe a negyedik mágikus harang, hogy hamarosan új élet születik. Ez aligha ér meglepetésként, ha te magad, esetleg az egyik rokonod gyermeket vár. Ha azonban nincs ilyesmiről információd, akkor hamarosan ilyen jellegű hírt kaphatsz.

5. Baljós események közelegnek: Ha úgy döntöttél, hogy arra vagy kíváncsi, hogy az ötödik mágikus harang mit harangoz be az életedbe, akkor baljós eseményekre számíthatsz a közeljövőben. Kétségbe azonban nem kell esned, mert egyáltalán nem biztos, hogy valami drasztikus történik, hiszen baljós esemény lehet az is, hogy csak valamilyen szerencsétlenség ér, ami talán anyagi kárt okoz.

Az sem kizárt, hogy elhagysz egy számodra fontos dolgot, esetleg reggel belerúgsz a küszöbbe, ezért egész nap sajogni fog a lábad. Remélhetőleg csak egy napra fog szólni a balszerencse áradása, amit akár tisztító rituáléval, vagy egy védelmező amulett segítségével el is kerülhetsz.

6. Érkezik a herceg/hercegnő: Ha az összes mágikus harang közül a hatodikat választottad, akkor ez azt harangozza be az életedbe, hogy hamarosan új párt találsz. Ha jelenleg szingli vagy, akkor valószínűleg örülsz, hogy más közeledik életed szerelme. Ugyanakkor azért neked is tenned kell, hogy egymásra találjatok, ezért teremts lehetőséget az ismerkedésre! Bátran menj randevúzni, mozdulj ki otthonról, de ne görcsölj rá a párkeresésre, mert rád fog találni az igazi!

7. Egy kis betegeskedés: Azt harangozza be az életedbe az utolsó mágikus harang, hogy hamarosan egy kis betegeskedésre számíthatsz. Ez annak lehet a következménye, hogy nem figyelsz oda kellően a testi és lelki egészségedre, ezért az égiek kényszerpihenőre fognak küldeni. Legyen ez bármilyen fura, ők így próbálnak megvédeni a nagyobb bajtól.

Ha szeretnéd, hogy a jóslat ne valósuljon meg, akkor tégy meg mindent a testi és lelki egészségedért, figyelj oda a szükségleteidre! Ha már most érzed annak jelét, hogy valami nincs rendben az egészségeddel, akkor minél előbb keresd fel az orvosodat és tégy meg mindent annak érdekében, hogy ne kelljen az ágyat nyomnod!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló