Könnyen és gyorsan elkészíthető boszorkányüvegek



A problémák megoldásában és a kívánságok teljesítésében segíthetnek az alábbi boszorkányüvegek, amelyeket a vágyadnak megfelelő napon, növekvő hold idején készíthetsz el bármilyen üvegbe.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

A Fekete Boszorkányüveg: Szükséged lesz 1 üvegre, vízre, ecetre, 1-2 széndarabra, 1-2 mágnesre (bármilyen méretű, amely elfér az üvegben), egy érmére, 1 fehér gyertyára, papírra és tollra. A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a gyertyát, majd írd rá a papírra azt, amitől meg szeretnél szabadulni.

Tölts vizet háromnegyedig az üvegbe, majd önts ecetet a többi részébe. Tedd bele a mágnest, az érmét és a széndarabokat. Zárd le az üveget, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ecet és víz, oldjátok fel a… (fejtsd ki, mitől szeretnél megszabadulni), szén és mágnes, vonjátok el tőlem a bajt, hadd legyek újra tiszta és szabad.”

Őrizd meg egy héten át az otthonod központi helyén a boszorkányüveget, aminek tartalmát kiöntheted, ha letelt a hét nap.

Teljesüljön a kívánságom üveg: Ha szeretnéd, hogy a kívánságod teljesítésében segítsen a boszorkányüveg, akkor szükséged lesz 1 üres üvegre, 1 narancsszínű gyertyára, 1 kis citrinre, 1 kis napkőre, papírra, tollra, babérlevélre, csillagánizsra, szerecsendióra, majorannára és rozmaringra.

A szertartást kezdd a gyertya meggyújtásával. Majd írd le a papírra a kívánságodat, aztán tedd bele az üvegbe az összes alapanyaggal együtt. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Az Univerzum kincseit rejtettem ebbe az üvegbe, hogy segítsenek vágyaimat megteremteni. Kívánom, hogy (itt mondd el a kívánságodat). Elmondtam hát az igét, szándékom útra kelt, a világegyetem is fogjon össze értem, valósuljon meg a kívánságom.”

A varázsszavak után zárd le az üveget, amit végül helyezz el a lakásod központi helyén.

Elűzöm az átkot üveg: Ha átoktörés céljából szeretnél elkészíteni egy boszorkányüveget, akkor szükséged lesz 1 tetszőleges méretű üvegedényre (fedéllel), 1 fehér gyertyára, durva sóra (tengeri só vagy más), ecetre, tollra, papírra és szögekre.

A szertartás elején gyújtsd meg a gyertyát, aztán fogd a papírt, amire írd rá a teljes nevedet, valamint azt, amitől szeretnél megszabadulni. Ha ezzel kész vagy, akkor hajtsd ketté a lapot úgy, hogy közben képzeld el a problémát, amitől meg akarsz szabadulni.

Helyezd a papírt az üvegbe, majd szórj bele annyi sót és szöget, hogy ellepje a papírt. Ezután tégy hozzá 9 csepp ecetet, majd így szólj:

„Boldog élet, könnyed élet, találj vissza hozzám. Az ecet és a szögek megtörik az átkot, az út ismét szabad, sorsom újra jóra fordul.”

A varázsige után zárd le szorosan az üveget, amit másnap rejts el, vagy áss el valahol az otthonodtól távol.

A jósálmok üvege: Szükséged lesz 1 üres üvegre, 1 lila gyertyára, 1 kis darab holdkőre, vízre, macskamentára, fekete ürömre és levendulára. A szertartást kezdd azzal, hogy a vizet feltöltöd a hold energiájával a választott napon, teliholdkor.

Ezután gyújtsd meg a gyertyát, majd helyezd a kellékeket az üvegbe. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„A Hold fénye megvilágítja a titkokat, ahogy az én álmaimat. Kapjak az éjszaka tiszta képet a jövőmről, hadd lássam azt, amit látnom kell és amire kíváncsi vagyok.”

Most zárd le az üveget, amit aztán helyezz az ágyad alá, esetleg az éjjeli szekrényedre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló