A legerősebb varázslatok Halloween napjára



Ha egyik összetevőre sem vagy allergiás, akkor bátran próbáld ki október 31-én az alábbi varázslatokat, amelyek Halloween napján a legerősebbek.Szellemi segítség: Tegyél az oltárodra bármilyen ételt, italt, amit a szellemeknek szánsz. A legjobb, ha elhunyt rokontól kérsz segítséget, mert akkor elkészítheted a kedvenc ételét. Gyújts meg 13 fehér gyertyát! Koncentrálj azokra, akiktől segítséget szeretnél kérni, illetve idézd fel, hogy mi az a vágyad, amiben segítség kell!

Mondd ezt: „Szeretett szellemek, kik kiszabadultak a test fogságából, kik már mindent látnak és tudnak, kiket a földi törvények nem korlátoznak, kérlek benneteket, legyetek az esendő halandó segítségére!”

A saját szavaiddal fogalmazd meg, hogy milyen segítségre van szükséged, majd folytasd az igét: „Szeretetem és hálám, örökre elkísér benneteket, köszönöm amiért megvendégelhetlek titeket és megsegítetek. Maradjatok itt az éjszakára, majd menjetek békével a hajnal első napsugarára.”

Másnap reggel leszedheted az oltáradról a szellemeknek szánt ételt, amit megehetsz, vagy eltemethetsz.

Lásd meg szellemeket: A Halloween előtti napon főzz össze némi vörösbort, fekete ürömmel, szemvidítófűvel, máriatövissel, levendulával, zsályával és annyi mézzel, hogy meg tud inni. A kihűlt főzetet tedd a hűtőbe!

Készíts egy krémet mogyoróból, galagonyából és csipkebogyóból, majd tedd mind a kettőt a holdhoz közel vagy annak a fényére! Másnap este tartsd mind a kettőt a kezed ügyében! Gyújts meg egy fehér gyertyát, majd vedd a kezedbe a bort, és mondd el, hogy: „Samhain éjjelén, mikor a Hold éjféli fényben ég, meglátom a jövőmet és mindazt, amit tudni óhajtok.”

Idd meg a bort! Most fogd meg a krémet, és mondd el ezt: „Midőn e krémet felkenem, elillan a fátyol és látni fogom mindazt, amit egyébként nem láthatok. Megnyílik előttem a szellemek világa, látni fogom annak minden lakóját.”

Kend be a harmadik szemed a krémmel! Éjfélkor csukd be a szemed, vagy nézz a tükörbe, hogy megláthasd a jövődet!

Szellemjóslat: Halloweenkor gyújts meg két fehér gyertyát, amik közé tegyél egy fekete tükröt! Ha nincs fekete, akkor sima is jó lesz. Húzz magad köré védelmi kört és füstölj zsályával. Most nagyon pontosan fogalmazd meg magadban, hogy kit hívsz, kire vagy kíváncsi! Amikor felkészültél, akkor nézz a tükörbe és mondd el ezt:

A mai napon, mikor elhalványodott a fátyol a két világ között megidézlek téged X (a személy neve) hogy jöjj és válaszolj nekem kérdéseimre vagy küldj tiszta és érthető jelet, amiből megérhetem, amit tudnom kell. De csak te gyere és senki más!”

Hangosan tedd fel a kérdésed, vagy azt, amit tudni szeretnél. Nézz mélyen a tükörbe és várj, hogy a szellem megjelenjen vagy megmutassa a választ! Amikor megkaptad a választ, akkor köszönj el: „Mivel csak téged hívtalak X (a személy neve), csak téged küldelek el. Köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre, de most már ideje távoznod. Menj békével és légy áldott!”

Tündértalálkozó: Készíts egy báziskrémet, amihez keverj 3 teáskanál galagonyabogyót, 3 teáskanál borókabogyót, 2 teáskanál fekete ürmöt és 2 teáskanál verbénát. Fürödj meg, majd kend be a tested a kenőccsel és feküdj le! A párnád alá helyezz el egy mogyorófaágat!

Az ágyba bújás után mondd el ezt, majd aludj:

Ébredj szellem, aludj test, hagyd, hogy a szellem útra keljen. Várnak már engem odaát, várnak már az apró népek. Megyek varázsvilág, repülök, repülök, repülök, de reggelre visszatérek a testembe!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló