Ezek a csillagjegyek igazán sikeresek lesznek az anyagiak terén 2022-ben!Kik és hogyan számíthatnak pénzügyi fellendülésre az új évben?Szűz: 2022-ben nagyszerűek lesznek a Szűz pénzügyi kilátásai, ugyanis nagyon sokat kereshet, ráadásul attól sem kell tartania, hogy mindent elkölt, amit megkap. Főleg 2022 első felében költheti el minden spórolt pénzét, ami abban az esetben rendben van, ha tartós befektetésekre fordítja az összeget, így például ingatlanra, járműre vagy üzleti vállalkozásra.

Az utóbbival jobb lenne, ha várna 2022 nyaráig, mert akkor sokkal könnyebben és rugalmasabban intézheti majd az ügyeit. Az év második felében, azon belül is októbertől csökkenni fognak a Szűz bevételei, vagy kifogy a tartalékból, de ez nem jelenti azt, hogy szegénysorba kerül.

Ha 2022 első felében sikerült a tartós befektetésekre összpontosítania, akkor az esztendő végére elegendő pénzt fog keresni, ami mellett a vagyonát is biztos helyen tudhatja majd. A hitelekkel azért bánjon óvatosan, mert ha hirtelen elfogy a pénze, akkor fejfájást fog okozni a törlesztés!

Azt is jól gondolja meg, hogy kinek és mennyit ad kölcsön, mert könnyen lehet, hogy soha többé nem kapja vissza a kölcsönadott összeget!

Vízöntő: Komoly lehetőségekre számíthat az anyagiak terén a Vízöntő, akinek szinte az ölébe hullik egy komolyabb összeg 2022-ben, ám természetesen, ezt nem kapja majd ingyen, ugyanis kicsit elő kell segítenie a dolgot.

Az égiek szerint az év első hónapjaiban tett tetteit az esztendő egészében kamatoztathatja majd. Ez az jelenti, hogy már januárban meg kell alapoznia mindent. A legnagyobb haszonra nem csupán munkával, hanem más pénzével és üzleteléssel kapcsolatos dolgokkal is szert tehet.

Ezzel kapcsolatban jó tanácsokat kaphat a családjától, a barátaitól és a párjától. A lehetőség ott hever majd a Vízöntő lábai előtt, de azért már neki kell lehajolnia, úgyhogy szemfülesnek kell lennie 2022-ben.

Ez már csak azért is fontos, mert a Vízöntő a lehetetlent is képes lehetségesnek látni, az egyedülálló kreativitásával pedig igazi zsenivé válhat. A kitaposott utat nem neki találták ki, ugyanis a Vízöntő nem követ mást, hanem azt imádja, ha őt követik a többiek. 2022-ben igazi legendává válhat.

Kos: Az emberi kapcsolatok jelentik számára a legnagyobb tőkét 2022-ben. Ezt egészen októberig kamatoztatja. Ha valaki ellenségesen viselkedik vele, akkor az se tévessze meg, mert lehet, hogy csak a kihívó stílusa, esetleg irigye a Kosnak, de ha sikerül jól beszélnie, és leginkább olyan üzletet, egyességet ajánlania, amivel mindketten jól járnak, akkor könnyen válhat ellenségből barát és szövetséges az esztendőben.

Ugyanakkor ennek ellenkezőjére is van esély, ezért fontos, hogy a Kos csak nagyon finoman fogalmazzon meg kritikát, különösen 2022 elején, mert akkor sokkal könnyebben haragíthat magára másokat, ami főleg a főnökével kapcsolatban lenne nagyon kellemetlen.

2022 nyarától kezdve könnyebb győzi le az akadályokat a Kos, aki körül majd megszaporodnak a sokkal barátságosabb emberek. Az őszi hónapokban a pénzügyek terén kiváló lehetőségeket teremthet, de örökség, hagyaték vagy egy rendkívül kedvezményes kölcsön is gyarapíthatja a vagyonát.

Skorpió: 2022-ben eljön az ideje annak, hogy fából is vaskarikát teremtsen, ugyanis a bolygók ebben fogják támogatni a Skorpiót, akinek remek új ötletei támadhatnak a pénzügyek terén. Az évben valamilyen új munkával, esetleg eddig nem próbált munkamódszerrel tehet szert nagyobb bevételre, méghozzá úgy, hogy élvezni fogja ennek folyamatát.

Az elmúlt esztendők hullámvölgyeire visszaemlékezve úgy érezheti, hogy minden csak azért történt, hogy átélhesse ezt a csodás megújulást. 2022-ben eddig rejtett tehetsége és mesés ötletei törhetnek a felszínre, hogy kizárólag ezek által megmutassa, hogy mi mindenre képes a munkájában.

Mindennek a pénz csak mellékes eredménye, ám a Skorpió számára a pénz soha nem mellékes. Problémát legfeljebb az utazgatás jelenthet, de a Skorpió majd erre is talál megoldást 2022 második felében.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló