Téged mi érhet utol hamarosan?Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi vagy Betobeto-szan neked szóló jóslatára!1. Valaki követ a múltadból: Ha az összes lap közül az elsőt választottad, akkor azt jövendöli neked Betobeto-szan, hogy a múltadból követ valaki. Ez azt jelenti, hogy hamarosan úgy hozza a sors, hogy találkozni fogsz ezzel a személlyel, talán azért, mert te így akarod, vagy mert ő akarja felvenni veled a kapcsolatot, de az is lehet, hogy teljesen véletlenül találkozol egy régi ismerősöddel, aki talán mostanában gyakran az eszedbe jut. Ami biztos, hogy Betobeto-szan szerint nem ok nélkül fog bekövetkezni ez a találkozás.

2. A szerelem tapossa a sarkadat: Ha a megérzéseid azt diktálták, hogy válaszd a második lapot, akkor Betobeto-szan azt jövendöli neked, hogy a szerelem lohol a sarkadban, csak még nem vetted észre, vagy még nem találkoztál azzal a férfival, nővel, aki hamarosan fel fogja kelteni az érdeklődésedet.

Ha mostanában nincs szerencséd a párkeresésben, akkor Betobeto-szan azt üzeni neked, hogy ne szomorkodj, mert már nem kell sokat várnod arra, hogy megtaláld az új kedvesedet. Annak érdekében, hogy ez tényleg megtörténhessen, természetesen neked is tenned kell, hiszen a szerelem nem fog megtalálni, ha bezárkózol a lakásodba. Tégy meg mindent, amit lehet annak érdekében, hogy a szerelem tényleg utolérjen!

3. A változások csörtetnek a nyomodban: Ha úgy döntöttél, hogy a harmadik lapot választod, akkor azt jövendöli neked Betobeto-szan, hogy a változások loholnak a sarkadban, és amikor utolérnek, akkor alaposan fel fogják forgatni az életedet.

Ezzel kapcsolatban a japán szellem azt javasolja, hogy légy nyitott mindenre, ugyanis rengeteg minden meg fog változni az életedben, az pedig hiba lenne, ha küzdeni próbálnál ezek ellen. Ha eleinte nem is fog úgy tűnni, akkor is szükséges, a te érdekeidet szolgáló, változások lesznek azok, amelyek hamarosan utolérnek.

4. A szerencsétlenség árnyéka követ: A negyedik lap alapján azt jövendöli neked Betobeto-szan, hogy a szerencsétlenség lohol a sarkadban, ezért hamarosan valami kellemetlenség árnyékolhatja be az életedet.

Pánikba azonban ne ess, mert a Betobeto-szan szerint nem kell rögtön tragédiákra számítanod, ugyanis inkább csak arról lesz szó, hogy peches, akadályokkal teli időszak következik az életedben. Könnyen lehet, hogy semmi sem fog összejönni, amit szeretnél, abból pedig káosz lesz, amihez hozzányúlsz.

Betobeto-szan azt is üzeni, hogy a szerencsétlenség nem tart majd sokáig, úgyhogy amikor utolér a balszerencse, akkor ne feledd, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszaknak!

5. A betegség csattog a sarkadban: Azt jövendöli neked Betobeto-szan az ötödik lapon keresztül, hogy a betegség lohol a sarkadban, ezért azt tanácsolja, hogy alaposan pihend ki magad, ha nem szeretnél lebetegedni a közeljövőben!

Ha teheted, akkor vegyél ki szabadságod! Ha erről most szó sem lehet, akkor legalább alakítsd úgy a naptáradat, hogy legyen egy-két olyan napod, amelyet aktív kikapcsolódással töltesz. Ez azért nagyon fontos, mert testileg és lelkileg is kezdesz kimerülni.

Amennyiben ez ellen nem teszel semmit, akkor hamarosan kellemetlen egészségügyi tünetek, betegségek fogják megkeseríteni az életedet. Ha későn kaptad meg Betobeto-szan jóslatát, mert a betegség már utolért, akkor menj el orvoshoz! Soha ne sajnáld az időt az egészségedtől!

6. A szerencse lohol a sarkadban: Ha az utolsó laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor azt jövendöli neked Betobeto-szan, hogy a szerencse lohol a sarkadban, ezért a közeljövőben kellemes élményekkel fogsz gazdagodni. Hamarosan mellég fog állni a szerencse, valóra válnak a vágyaid, bekövetkezik az, amiről már egy ideje álmodoztál.

Betobeto-szan szerint már csak egy kicsit kell várnod arra, hogy a sors a kegyeibe fogadjon, ám ne feledd, hogy kizárólag akkor alakulhat minden úgy, ahogy azt szeretnéd, ha bátran belevágsz a terveid megvalósításába.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló