Álomkert-teszt leplezheti le a személyiséged rejtett oldalát



Ha kiválasztod az alábbi kertek közül a neked legjobban tetszőt, akkor megtudhatsz néhány érdekességet önmagadról.1. Elégedett: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első kert tetszik a legjobban, akkor ez azt árulja el rólad, hogy folyton az egyensúlyt keresed az életben, a szélsőségeket pedig kényelmetlenek érzed.

Elképesztően érzékeny vagy a kritikákra, a széthúzásra és a konfliktusokra. Szerinted az embernek muszáj mindig ellenőriznie és az irányítása alatt tartania az egóját, annak érdekében, hogy lehető legjobban kijöjjön vele.

Pozitív, optimista és mindig derűlátó személyiség vagy, ezért jellemzően rózsaszín ködben látod a világot. Mivel van abban valami különleges, ahogy a több ember között mozogsz, ezért csak kevesen képesen ellenállni a természetes vonzerődnek.

2. Hálás: Ha a második kert vonzott a legjobban, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy az életnek szinte minden percét élvezed és hálát adsz mindenért, amit már megtapasztaltál, valamint elértél. Olykor úgy érzed, hogy muszáj kilépned a komfortzónádból annak érdekében, hogy új távlatok nyílhassanak meg előtted.

Sokkal optimistább vagy annál, mint amilyennek első látásra tűnsz. Folyton a szépet látod mindenben, ezért a környezeted sokszor félreért. Te egy csodás és ragyogó helynek látod a világot, tele fényekkel és színekkel, amiket teljes mértékben értékelsz.

3. Sikeres: Ha a harmadik kert vonzott a legjobban, akkor nem szokásod könnyen feladni, ugyanis makacs, ellenálló személyiséggel megáldott ember vagy, ráadásul kiváló teljesítő képességgel is rendelkezel. Te mindenféle helyzetben képes vagy megállni a helyedet, és a legjobb teljesítményt nyújtod, ezzel biztosítva a sikeres végkifejletet.

Rólad az is elmondható, hogy általában a tudomány irányából közelíted meg az élet dolgait, tudálékos vagy és imádsz olvasni. Legyen szó bármilyen kihívásról, te biztos, hogy magabiztosan, rettenthetetlenül nézel vele szembe, sőt, talán már túl vakmerően is.

4. Jóságos: Ha a negyedik kertet választottad, akkor egyfajta etikai kódex alapján éled a mindennapjaidat, mert meggyőződésed, hogy a világnak óriási szüksége van az olyan jó emberekre, mint amilyen te magad is vagy.

Elképesztően idealista személyként kicsit sem zavar, hogy az álmaid, elképzeléseid és eszményképeid kicsit sem reálisak. Hihetetlenül bonyolult, alapos és nagy tudással rendelkező ember vagy, akinek a személyisége nagyon sokrétű.

Rólad az is elmondható a választott kerted alapján, hogy állandóan keresed az élet értelmét és célját, mert megrémiszt egy üres, semmitmondó élet gondolata.

5. Értelmes: Ha az ötödik kertet választottad, akkor számodra egyáltalán nem jelent gondot az, hogy kimondd, amit gondolsz, ugyanis elképesztően őszinte, egyenes és tisztességes személyiséggel megáldott ember vagy.

Emellett rejlik benne egy ösztönös versenyszellem, ami miatt vágysz a sikerre és a győzelemre. Ennek köszönhetően igényled a kihívásokat, hiszen azok éltetnek, valamint szívesen feszegeted a határaidat és kiválóan irányítod a dolgaidat, ám szükséged van valakire, aki képes kordában tartani, nehogy eluralkodjon rajtad a harcias természeted.

6. Remek képzelő erő: Ha az összes kert közül az utolsó tetszett meg a legjobban, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy ösztönösen megérted az embereket és kiváló hallgatóság vagy. Téged mindenki nyugodtan megkeresheted a gondjaival, mert biztos, hogy végighallgatod az illetőt, akihez lesz néhány kedves szavad.

Mindig előbb gondolkodsz, és csak aztán beszélsz, méghozzá óvatosan megválogatott szavakkal. Nagyon visszafogott vagy önmagad kifejezésében, ugyanis nem szereted kiadni magad akárkinek. Ennek oka lehet a félénkséged, de az is, hogy nem szeretnéd megütni a bokádat.

Az emberek többsége szerint maximalista vagy és mindig a tökéletességre hajtasz, hiszen pontos elképzeléseid vannak arról, hogy hogyan akarod elérni a céljaidat és miként szeretnéd irányítani a dolgaidat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló