Hasznos tanácsok, amelyek megfogadásával tiszta lappal kezdhetsz 2022-benHa ezt a nyolc dolgot megteszed, akkor sikeresen zárhatod a 2021-es évet.Ha szeretnéd sikeresen zárni a 2021-es esztendőt, és tiszta lappal indítanád a 2022-es évet, akkor ebben lehet segítségedre az őrangyalod, aki elárulja, hogy mi az a néhány dolog, amit érdemes lenne megtenned az év utolsó heteiben.

Ne feledkezz meg önmagadról: Az őrangyalod arra figyelmeztet, hogy a karácsonyi ünnepek miatt hajlamos lehetsz a saját vágyaidat a háttérbe szorítani, méghozzá azért, hogy teljes mértékben másokéval foglalkozhass. Ebben az időszakban nagyon sokan szenvednek, mert igyekeznek tökéletesek lenni és mindent megadni másoknak. Te ne állj be közéjük, és ne fordulj ki teljesen önmagadból az év végén, ugyanis ha tiszta lappal akarod indítani 2022-t, akkor nem feledkezhetsz el önmagadról!

Gondold át az idei évedet: Az őrangyalod szeretné, ha átgondolnád az elmúlt évedet, ugyanis ez egyáltalán nem elhanyagolható apróság! Hidd el, hogy jót fog tenni, ha az egyik nap rászánsz egy-két órát arra, hogy kellemes, nyugodt környezetben átgondolod a 2021-es évedet. Ha ezt megteszed, akkor nagyon fontos, értékes tanulságokban és felfedezésekben lesz részed.

Segíts ott, ahol szükség lehet rád: Az őrangyalod szeretne emlékeztetni, hogy az önzetlenség fontos, viszont ez nem jelent egyet azzal, hogy bolond módjára teljesítsd mindenki kívánságát, vélt és valós elvárásait, ezért azt tanácsolja, hogy segíts ott, ahol teljesen biztos, hogy szükség van rád!

Bár adakozni, segíteni a rászorulóknak egész évben kellene, mégis sokan leginkább a karácsonyi ünnepek időszakában nyitottak mások támogatására.

Dolgozz össze a karma angyalával: Az őrangyalod arra kér, hogy egyszer vagy többször meditálj annak érdekében, hogy kapcsolatot létesíts a karma angyalával, akit kérj meg arra, hogy tisztítsa és oldja a karmádat, vagy árulja el neked, hogy mit tegyél annak érdekében, hogy ez sikerüljön. Ez azért fontos, mert arra kell törekedned, hogy minél kevesebb lelki teherrel és adóssággal kezdd a 2022-es évet.

Adj hálát azért, amit kaptál: Az őrangyalod szeretne emlékeztetni, hogy a hálaadás nagyon fontos, hiszen egy pozitív teremtő folyamat, ugyanis ha megbecsülöd mindazt, amit már megkaptál, akkor azzal még több olyan dolgot vonzol be, amiért hálát adhatsz. Ne becsüld le a hálaadás fontosságát, mert ezzel tudatosíthatod magadban azt, hogy milyen sok jó van az életedben, ami egyáltalán nem olyan rossz, mint azt hiszed.

Tisztázd a kapcsolataidat: Az őrangyalod szerint rendkívül fontos, hogy először saját magadban, aztán az érintett személyekkel tisztázd a kapcsolatodat 2021 végéig! Mindenképpen gondold végig, hogy mely kapcsolataidat erősítenéd meg, mert azok még mindig képesek feltölteni, adni neked valamit, és melyek azok a viszonyok, amelyeket hajlandó vagy megszakítani, mert csak visszahúznak, mérgeznek. Ha ezt átgondoltad és meghoztad a döntésedet, akkor tedd meg a nélkülözhetetlen lépéseket az év végéig!

Engedd el a múlt árnyait: Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy engedd el az elmúlt év árnyait, vagy a korábbi éveid fájdalmait, nehézségeit, sérelmeit, ha ezt eddig nem tetted meg! Bocsáss meg magadnak és másoknak, ha kell, szabadítsd meg a lelkedet a terhektől és engedd begyógyulni a sebeket. Ha szeretnél tiszta lappal indulni 2022-ben, akkor muszáj felhagynod a múlt történései miatti szenvedéssel!

Engedd szabadjára érzéseidet: Az őrangyalod arra kér, hogy a megtisztulás és a szeretet jegyében ereszd ki az érzéseidet az év utolsó időszakában! Bátran fogalmazd meg, hogy mi fáj és nyomja a szívedet, mert ez nélkülözhetetlen a javuláshoz és a gyógyuláshoz!

Természetesen ugyanígy mondd ki a pozitív érzelmeidet is! Bátran adj szeretetet és ölelést mindenkinek, aki fontos a számodra! Bár a szeretet is olyasmi, ami egész évben fontos, mégis az esztendő végén még lényegesebbé válik, úgyhogy ne fogd vissza magad, hanem engedd szabadjára az érzéseidet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló