Így gyógyíthatod meg a testi és lelki betegségeidet Pio Atya szerint!



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkaphatod a szent útmutatását!1. Sokat kell még imádkoznod: Pio Atya szerint még sokat kell imádkoznod a gyógyulásodért. Ezeket az imákat címezheted Istenhez, Jézushoz, az angyalokhoz, de akár Pio Atyához is, ha az ő segítségében bízol, viszont ne feledd, hogy az ima mellett meg kell tenned a szükséges lépéseket, tehát menj el orvoshoz és fogadj el segítséget!

Miközben élsz a földi lehetőségeiddel, aközben nyílt szívvel imádkozz, mondd ki az érzéseidet, a gondolataidat és nyugodtan kérd az égiek segítségét is a gyógyulásod érdekében!

2. Hinned kell a gyógyulásodban: Pio Atya azt tanácsolja, hogy higgy a gyógyulásodban, mert most erre van a leginkább szükséged! Ezzel arra céloz, hogy a gyógyulásodhoz az nem elég, hogy elmész az orvoshoz, a kezelésre, vagy kúrálod magad, mert hinned is kell abban, hogy meggyógyulsz, hiszen te is megérdemled a hosszú, egészséges és boldog életet! Pio Atya azt tanácsolja, hogy minden nap fókuszálj arra, hogy meggyógyultál, valamint higgy abban, hogy ez meg fog történni!

3. Tisztító kúrára van szükséged: Ha az összes lap közül a negyediket választottad, akkor Pio Atya szerint egy tisztító kúrára van szükséged ahhoz, hogy meggyógyulj. Ez jelenthet valamilyen böjtöt, amit a jelenlegi egészségi állapotod megenged, de a célnak már az is megfelel, ha méregtelenítő teát fogyasztasz.

Pio Atya azt tanácsolja, hogy legalább néhány napot szánj rá arra, hogy teljesen egészségesen étkezel. Mivel a tested és a lelked számára is fontos a méregtelenítés, ezért ideje, hogy lomtalanítást tarts!

4. Ideje életmódot váltanod: Ha a negyedik lapot választottad, akkor Pio Atya azt üzeni neked, hogy a jelenleg folytatott életmódod csak rombolja az egészségedet, ezért könnyen lehet, hogy ez az életvitel vezetett a panaszaid kialakulásához, ezért azt tanácsolja, hogy gondold át, hogy mit kellene azonnal megváltoztatnod!

Ha valamilyen káros szenvedély rabja vagy, akkor szabadulj meg végre attól! Az is lehet, hogy az étkezési szokásaidon kell változtatnod, esetleg ideje lenne többet mozognod, kevesebbet dolgoznod és idegeskedned. Pio Atya arra kér, hogy haladéktalanul változtass, ha fontos számodra az egészséged.

5. Keress fel egy szent helyet: Azt tanácsolja neked Pio Atya az ötödik lapon keresztül, hogy ha teheted, akkor menj el egy szent, vagy legalábbis gyógyító, pozitív energiával feltöltő helyre, így például Dobogókőre, vagy egy templomba, esetleg erdőbe, ha ott érzed jól magad és tudsz feltöltődni.

Menj el a szent helyedre, hagyd ott a testi vagy lelki betegségedet, kérj segítséget! A célod legyen az, hogy ez ne csak fizikai, hanem szellemi zarándoklat is legyen! Törekedj arra, hogy megbocsáss magadnak és másoknak, valamint figyelj arra, hogy lélekben is megtisztulj!

6. Fordulj szakemberhez: A hatodik lapon keresztül azt tanácsolja neked Pio Atya, hogy bátran kérj segítséget, ha baj van! Bár az ima és a hit jó dolgok, mégis fontos, hogy a tested megkapja a gyógyulásához szükséges kezelést is.

Pio Atya tehát azt tanácsolja, hogy ne habozz orvoshoz, vagy terapeutához fordulni a panaszodtól függően, és soha ne érezd ezt gyengeségnek vagy időpazarlásnak! Ne feledd, hogy felelős vagy saját magadért, éppen ezért élj minden lehetőséggel a gyógyulásod érdekében! Fejezd be az időhúzást, és keress fel egy szakértőt amilyen gyorsan csak tudsz!

7. Meg kell hallgatnod a lelkedet: Azt tanácsolja neked Pio Atya, hogy hallgasd meg a lelked, mert abban rejlik a gyógyulásod titka, ugyanis a beteg lélek képes a testet is megbetegíteni.

A választásod miatt úgy tűnik, hogy már egy ideje nem figyelsz a lelkedre, elfojtod az érzéseidet, a gondolataidat, esetleg túlhajszoltad magad és nem tartottad tiszteletben a testi korlátaidat. Most már eljött az ideje annak, hogy meghallgasd a lelkedet és teljesítsd a kérését, mert a lelked boldogsága garantálja, hogy kívül-belül egészséges légy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló