Erre számíthatsz a szerelemben és a karrieredben télen



Tudd meg, hogy mi vár rád a leghidegebb évszakban!Kos: A szerelmi életedben könnyen lehet, hogy még az évszak vége előtt úgy döntesz, hogy véget vetsz az érzelmi hullámvasutazásnak és inkább mindent elölről kezdesz.

A karriered terén mindig mindent kétszer gondolj át a télen, mielőtt úgy döntesz, hogy kész vagy egy munkával!

Bika: A szerelem terén olyan sok minden köt le télen, hogy nem tudsz annyi figyelmet szentelni az érzelmi életedre, mint szeretnél.

A karriered terén légy óvatos a téli hónapokban, mert ha túl sok feladatot vállalsz el, akkor az nemcsak a munkád minőségét, hanem az egészségedet is rombolni fogja.

Ikrek: A szerelmi életed erőt adhat minden máshoz is az életben az évszakban, ugyanis úgy érzed, hogy a szerelemből merített erő által végre kiteljesedhetsz.

A karriered terén végre bekövetkeznek azok a jelentős fordulatok, amelyekre sok ideje vársz. A téli hónapok végre elhozzák neked a nagy lehetőséget.

Rák: A szerelmi életedben is azt a célt szolgálhatja a tél, hogy rendezz néhány kényes kérdést. Ezen a téren ne légy túl érzékeny, viszont ne is titkold el, hogy mire vágysz!

A karriered terén kicsit pihenhetsz és megkönnyebbülhetsz a télen. Az évszakban sikerül feltöltődnöd, aminek hála nagyobb lendülettel vetheted bele magad az új feladatokba.

Oroszlán: A szerelmi életedben előfordulhat, hogy a szíved és az eszed ellentmond egymásnak, ám az csak rajtad múlik, hogy melyikre hallgatsz a téli hónapokban.

A karriered terén rengeteg új feladatot hoz neked a tél. Bár nem biztos, hogy ezek mindegyike könnyű munka lesz a számodra, mégis ha egyszer elkapod a ritmust, akkor nem lesz semmi, ami megállíthatna téged.

Szűz: A szerelem terén úgy tűnik, hogy neked kell megoldanod a gondokat, ám jusson eszedbe, hogy ez nem kizárólag a te dolgod, elvégre ketten vagytok abban a kapcsolatban!

A karriered terén utálsz félmunkát végezni, ám a téli hónapokban nem leszel képes arra, hogy mindenhol tökéletes munkát végezz, mert hol itt, hol ott kell majd engedned.

Mérleg: A szerelem terén azt tapasztalhatod, hogy kissé eltávolodtatok a pároddal. Rajtad múlik, hogy sikerül újra közelebb kerülnötök egymáshoz, vagy inkább szakítasz.

A karriered terén hozhat néhány komoly kihívást a munkádba a tél, ám mivel most lesz egy kis szabadidőd, ezért fel tudsz készülni ezekre és magabiztosan állsz majd elébük.

Skorpió: A szerelem terén nagyon vársz valamire a téli hónapokban, ám elég valószínű, hogy ennek vége csalódás lesz.

A karriered terén fontos, hogy semmit se halogass a télen, hanem azt, amit az adott nap megtehetsz, tedd is meg, mert könnyen lehet, hogy holnap már valaki más fog élni a lehetőséggel.

Nyilas: A szerelmi életedben biztonságossá és otthonossá teszi a kapcsolatodat a hétköznapok egyszerűsége a megszokott rutin.

A karriered terén meg kell szilárdítanod a pozíciódat egy új szerepben télen. Könnyen lehet, hogy ennek érdekében ki kell állnod egy próbát, de neked ez sem fog gondot okozni.

Bak: A szerelmi életedben hiába próbálod figyelmen kívül hagyni a rosszindulatú pletykákat a téli hónapokban, mégis tudod, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújj a szél.

A karriered terén több nehéz helyzetben is meg kell csillogtatnod a tudásodat a téli hónapokban, ami után szükséged lesz az év végi pihenésre.

Vízöntő: A szerelmi életedben felfrissülhet az ellaposodott kapcsolatod, méghozzá a legváratlanabb pillanatban. Légy gyors, mert talán még nem késő felmelegíteni a kihűlőben lévő kapcsolatot!

A karriered terén a tél a tervezés időszaka lesz, nem a megvalósításé. Ha az évszakban nem tudsz sokat tenni a változásért, akkor legalább átgondolhatod, hogy mit és hogyan szeretnél a jövőben.

Halak: A szerelem terén úgy ítélheted meg, hogy eleget tudsz ahhoz, hogy végre megoldd azt a kapcsolati problémát, amivel eddig nem tudtál mit kezdeni.

A karriered terén az ötleteidnek köszönhetően lendítheted fel a karrieredet télen.

(Forrás: erdekescikkek.otpercpiheno.com)

Ajánló

Ajánló