Így aludhatsz el a legkönnyebben!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen technika segíthet a gyorsabb elalvásban.Kos (március 21. – április 19.): Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elaludj, muszáj lefekvés előtt még egy kicsit mozognod, hogy levezesd a napi feszültséget. Ha vacsora előtt elmész egy 15 perces kocogásra, vagy gyors tempójú sétára, akkor az segíteni fog a könnyű elalvásban.

Bika (április 20. – május 20.): Jellemző rád, hogy az érzéki élmények tudnak a legjobban ellazítani. Ha tehát szeretnél minél gyorsabban elaludni, akkor lefekvés előtt merülj el az illatos fürdővízben. Ha erre nincs időd, akkor használj aromaterápiát, mert az is könnyen álmot fog hozni a szemedre!

Ikrek (május 21. – június 21.): Az kell ahhoz, hogy minél előbb elaludj, hogy az ágyon kívül hagyd a nagyvilágot! Intézz el mindent ágyba bújás előtt, és ott már csak olyan pihentető tevékenységet folytass, mint az olvasás, vagy egy rész megnézése a kedvenc sorozatodból, de aztán hunyd le a szemed és aludj!

Rák (június 22. – július 22.): A víz az elemed, ezért számodra a víz jelenti az igazi csodaszert, még akkor is, ha arról van szó, hogy szeretnél gyorsan elaludni. Annak érdekében, hogy könnyen álomba szenderülj, zuhanyozz le, vagy szánd rá az időt egy kellemes fürdőre lefekvés előtt!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Jellemző rád, hogy megállás nélkül pörög az agyad valamin, ezért ha gondod van a gyors elalvással, akkor a gyógyteakeverék lehet számodra a leghatásosabb módszer. Keresd meg a számodra legjobb gyógyteakeveréket, amit ízesíts mézzel, majd miközben elkortyolgatod, feledkezz el minden problémádról!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Rendre van szükséged ahhoz, hogy nyugodtan tudj aludni. Annak érdekében, hogy gyorsan álomba szenderül, lefekvés előtt tegyél el mindent a helyére, készítsd elő azt, amire másnap szükséged lesz és írj listát a tennivalóidról! Ha ezekkel megvagy, akkor nincs más hátra, csak a pihentető alvás.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Nagyon szereted a zenét, és tisztában vagy azzal, hogy mikor mivel tudod hangulatba hozni magad. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elaludj, hallgass relaxációs zenét lefekvéskor, vagy azokat a lassú, kellemes dalokat, amelyek képesek teljesen ellazítani.

Skorpió (október 23. – november 21.): A kényelem jelenti számodra a luxust, amire ne sajnáld kiadni a pénzt, ugyanis ahhoz, hogy jól aludj, szükséged van egy megfelelő minőségű matracra, egy pontosan eltalált méretű párnára, kellően vastag takaróra és egy finom ágyneműre. Ha mindez megvan, akkor a gyors elalvással sem lesz többé problémád.

Nyilas (november 22. – december 21.): Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban elaludj, hogy el tudd választani az éjszakát a nyüzsgő napodtól. Amikor hazaértél, akkor lazulj el, gyújts gyertyát, esetleg igyál egy pohár finom bort, tehát jelezd a testednek és a lelkednek, hogy eljött a pihenés ideje.

Bak (december 22. – január 19.): Akkor aludhatsz el a lehető leggyorsabban, ha elengeded a napközbeni feladataidat, és nem felejted el, hogy a te napod is csak 24 órából áll! Lefekvés előtt meditálj, hogy ezzel kiürítsd az elmédet! Ugyanakkor a meditáció hosszú távon nemcsak a könnyű alvásban fog segíteni, ugyanis ez csak egy a sok pozitív hatása közül.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Azért nem tudsz könnyen elaludni, mert rabul ejt a technika és az elektroszmog, ezért muszáj kikapcsolódnod, ha szeretnél minél gyorsabban elaludni. Ennek érdekében sétálj haza, vagy lefekvés előtt tégy egy lassú kört a ház körül és végezz légzőgyakorlatokat!

Halak (február 19. – március 20.): A legjobb módszer arra, hogy gyorsan elaludj az, ha használod a mesés fantáziádat. Lefekvéskor relaxálj, ami közben képzeld el, hogy egy pálmafás, fehér, meleg homokos tengerparton vagy! Ha rászoksz erre a technikára, akkor ne lepődj meg, hogy nemcsak, hogy gyorsan el fogsz aludni, hanem még ilyen csodás helyekről is fogsz álmodni!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló