A gyászoló anyuka szerint tűzijátékban jelent meg a kisfia szellemeMegdöbbentő szellemtörténetek.A halott kisfiú szelleme egy tűzijátékban jelent meg, Sam, a tűzoltónak öltözve: A 10 hetes korában meghalt gyermekét, Ralphie-t, gyászoló Nicole Plant biztos benne, hogy a kisfiú szellemként jelent meg az idősebb gyermeke, Riley-Lee szülinapi buliján.

Az eset akkor történt, amikor Ralphie és Riley-Lee szülei meghívták az Loughborough-i otthonukba a családjukat, hogy megünnepeljék az idősebb gyermekük második születésnapját, majd az ott fellőtt tűzijátékról készült fotón megjelent Ralphie Sam, a tűzoltónak öltözve, aki Riley-Lee kedvenc karaktere.

Szellem lebeg a műemléki védelem alatt álló családi házban, amely korábban kórház volt: A szóban forgó szellemjárta műemlék korábban kórházként funkcionált, most pedig az ott élő család biztos benne, hogy egy kísértettel kell megosztozniuk az otthonukon.

Erre abból következtettek, hogy a nappaliban elhelyezett kamera, amellyel eredetileg a család két francia bulldogját akarták megfigyelni, egy kísérteties jelenséget rögzített. A felvétel szerint, amíg a család aludt, addig a nappaliban egy áttetsző fehér árnyék belebegett a francia ajtón, és átsuhant a kanapén, majd egy időre eltűnt a látómezőből, ahova aztán visszatért, mintha csak a szoba közepén sétálgatna.

Stephen Lee, a ház tulajdonosa elmondta, hogy mivel szkeptikus, ezért sokat gondolkodott azon, hogy mi okozhatta valójában a jelenséget, de nem talált logikus magyarázatot. A férfi hozzátette, hogy a legfiatalabb kutya meredten bámulta a folyosót, és néha morgott is, de úgy voltak vele, hogy biztos csak meg kell még szoknia a helyet.


A felvételek óta történt még pár rejtélyes dolog, főleg akkor, amikor a család felállította a karácsonyfát, aminek fényei folyamatos ki- és bekapcsoltak.

Szellemgondozó az egy elhagyott elmegyógyintézetben: A walesi Denbigh elmegyógyintézet felfedezése közben bukkant rá egy rémisztő folyosóra Kyla Peberdy három barátjával. A 22 éves lány dörömbölést, beszédet hallott és hidegrázást érzett a folyosón, majd a képek visszanézésekor egy szellemalakot vett észre azokon.

A teljesen megdöbbent Peberdy úgy véli, hogy a „szellem”, egy gondozó lehet, aki életében az elmegyógyintézetben dolgozott. Elmondása szerint az épület nagyon ijesztő volt, úgy érezte magát benne, mintha szellemek vennék körül.

Két szellem él a házunkban – az egyik ollót dobált, a másik pedig megjósolta a babám nemét”: A tanárként dolgozó 34 éves Lainey Clark és 22 éves Ben Hubbard kísértetházas videókkal vált híressé a TikTokon.

Clark elmondta, hogy bár mindig is remélte, hogy léteznek szellemek, soha nem látott egyet sem az anyukája halála előtt. Elmondása szerint a húszas éveiben járt, amikor kevéssel az anyukája halála után megjelent az álmában, és elmondta neki, hogy jól van és boldog. Clark számára annyira valóságos volt az álom, hogy annak sikerült megnyugtatnia, mert azóta hisz benne, hogy az anyukája nem szenved többé.

A nő 31 éves korában találkozott Hubbarddal, akivel ugyanabban az iskolában tanítottak, és akivel azonnal összebarátkoztak. Hamarosan Clark elhagyta a férjét, majd 2018 nyarán összeköltözött az új párjával.

Bár Clark és Hubbard otthona tökéletes volt, mégis különös zajok nem hagyták őket aludni éjszakánként. Előfordult, hogy lépteket hallottak a lépcsőn, és annak ellenére nyikorogtak a padlódeszkák, hogy egy új építésű házban élnek.

A pár szerint két szellem kísért az otthonukban. Az egyik Dave, aki mindig ott van velük, mert nem a házhoz, hanem hozzájuk kötődik. A másik Andy, aki annak a médiumnak az elhunyt testvére, aki Clark és Hubbard otthonát megvizsgálta.

Álláspontjuk szerint Andy és Dave összebarátkoztak, azért maradtak a házban. A pár egy szellemtábla segítségével kérdezte meg a szellemeket, hogy megvédik-e a születendő gyermeküket, amire igent kaptak válaszul, sőt, Dave biztos volt abban, hogy a baba fiú lesz. Ezt egy későbbi vizsgálat megerősítette.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló