Neked mit kell megtanulnod az életed mostani szakaszában?



Azt általad választott lapján megtudhatod, hogy az Aranyút Bölcsesség jóskártya szerint milyen életleckét kell elsajátítanod.1. Az álmokat meg kell valósítani: Talán azért kaptad ezt a leckét, mert mostanában lemondtál az álmaid megvalósításáról, vagy régen foglalkoztál azokkal, pedig az álmok azért vannak, hogy valósággá tegyék őket.

A dolgod tehát az, hogy tanulj meg harcolni az álmaidért, és érjen bármennyi kudarc te akkor se add fel, hanem állj talpra és folytasd a küzdelmet! Nem kizárt, hogy többször kell nekifutnod, sőt, talán segítségre is szükséged lesz, de mindez megéri, mert csak akkor lehetsz boldog, ha meg tudod valósítani az álmaidat!

2. Merj szabadon élni: Igaz, hogy az életben mindenkinek, így neked is vannak kötelességeid, viszont ha jól belegondolsz, akkor te is rájössz, hogy tulajdonképpen azokat is szabadon választottad, hiszen senki sem kényszerített rá, kivéve talán önmagadat.

A mostani életszakaszodban meg kell tanulnod jól bánni a szabadsággal és szabaddá kell tenned magad! Tudnod kell bátran kimondani az érzéseidet és a gondolataidat, méghozzá anélkül, hogy félnél a lehetséges következményektől.

Legyen merszed megélni azt az életet, amelyre vágysz, nyugodtan keveredj kalandokba és bátran kövess el néha őrültségeket! Észre kell venned, hogy szabadnak születtél, ez most a legfontosabb!

3. Legyél ennél is őszintébb: A dolgod jelenleg az, hogy kezdj el igazán őszinte lenni saját magaddal és másokkal! Nem szabad hazudnod, de még füllentened sem, mert muszáj kimondanod az igazi érzéseidet és a valódi gondolataidat!

A tetteid legyenek őszinték, mert csak ezzel érheted el azt, hogy mások szemében hiteles légy, de ugyanez kell ahhoz, hogy valóban boldog életet élj. Ne feledd, hogy boldog csak akkor lehetsz, ha felhagysz a színészkedéssel és önmagadat adod!

4. Sajátítsd el a feltétlen szeretetet: Bár ez egy rendkívül nehéz lecke, mégsem lehetetlen megtanulni, mert a feltétlen szeretetre mindenki képes, így te is! Ha már készen állsz arra, hogy teljes szeretetben élj, méghozzá úgy, hogy egyszerre adsz és kapsz, akkor eljött az ideje annak, hogy megtanuld a feltétlen szeretetet.

Ehhez hozzátartozik, hogy ne akard mindenáron megváltoztatni magadat, hanem fogadd el a környezeteddel együtt. Az kizárólag a te döntésed, hogy kihez és hogyan viszonyulsz az életben.


5. Lehetnél kicsit kreatívabb: Meg kell tanulnod kicsit kreatívabbnak lenni a mostani életszakaszodban. Neked is van fantáziád, csak el kell kezdened használni. Tedd színesebbé a mindennapjaidat és a tetteidet a kreativitással! Bátran próbálj ki új dolgokat és módszereket! Ismerd fel, hogy a több kreativitással még a szerelmi életed is sokkal jobb lesz, de ugyanígy a munkádat is izgalmasabbá teheted, ha használod a képzelőerődet. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, csak hagynod kell felszínre törni a kreatív ötleteidet és merned kell kísérletezni.

6. Tanulj meg istennőnek/istennek lenni: Meg kell tanulnod istennek/istennőnek lenni a mostani életszakaszodban. Ez azt jelenti, hogy fel kell fedezned magadban az érzéki, gyönyörű, okos, csábító, talán vad, esetleg bölcs istent, istennőt, és hagynod kell a felszínre törni. Töltsd úgy a napjaidat, mint egy földre jött isten, istennő, és kápráztasd el a környezetedet.

A mostani életszakaszodban meg kell tanulnod szeretni és kényeztetni magad, de ara is szükség van, hogy légy jó a lelkedhez, valamint élvezd az életet és azt, aki lehetsz!

7. Ideje megbocsátanod: Meg kell tanulnod őszintén megbocsátani. A dolgod most az, hogy tanulj meg őszintén és tiszta szívből megbocsátani azoknak az embereknek, akik eddigi életed során megbántottak és fájdalmat okoztak. Őszintén bocsáss meg saját magadnak is az elkövetett hibákért, azért, amit tettél, vagy nem tettél.

Gyakorolnod kell az őszinte elengedést, ami akkor fog sikerülni, amikor már kicsit sem fáj és szeretettel gondolsz vissza a múltban történtekre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló