Szerelmi bájitalok, amelyekkel meghódíthatod a kiszemeltedet, vagy megerősítheted a kapcsolatodatPróbáld ki a pénteken, növekvő hold idején elkészíthető, klasszikus bájitalokat!Éva csókja: Forralj fel három bögrényi vizet, majd keverj hozzá 2 teáskanál rózsaszirmot, 2 teáskanál borsmentát, 1 teáskanál máriatövist, 1 teáskanál koriandert, 2 teáskanál fahéjat, 2 teáskanál szerecsendiót, 1 egész vanília rudat, 1 teáskanál gyömbért és mézet. Ha ezzel kész vagy, akkor forrald 8 percen keresztül.

Miután letelt a 8 perc, öntsd ki pohárba a keveréket, majd szolgáld fel a párodnak, akivel igyátok meg! Miközben isztok, te koncentrálj arra, hogy a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik, ahogy megújul és szenvedélyesebbé válik.

Ízisz érintése: Szükséged lesz 3-6 dl sörre (a mennyiség attól függő, hogy te is iszol-e belőle), 1 marék rózsasziromra, 1 vaníllia rúdra, 1 tk szerencsendióra, 1 mk hibiszkuszra, 1 mk macskamentára, 1 egész narancs levére, 1 egész almára és mézre.

Az alapanyagok előkészítése után öntsd a sört és az alapanyagokat egy lábasba és forrald fel. A mézből annyit adj hozzá, amennyit szeretnél. A forralás közben helyezd a kezeidet a főzet fölé, majd csukott szemmel képzeld el a szerelmet, amire vágysz. Ha ezt sikerült elég jól elképzelned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ízisz segedelmével megérintem szívedet, Ízisz segedelmével megérintem lelkedet, Ízisz segedelmével teljesedjen ki a szerelmünk, ha ő is így látja jónak.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy forrón, vagy hidegen fogyasszátok el az italt a pároddal, kiszemelteddel.

Lilith könnye: Ha ezt a klasszikus szerelmi bájitalt szeretnéd bevetni a vágyaid elérése érdekében, akkor szükséged lesz 1 mk rozmaringra, 1 mk kakukkfűre, 1 mk ginzengre, 1 mk fahéjra vagy szerecsendióra, 1 mk hibiszkuszra, 1 gránátalma levére, 2 teáskanál fekete tea levélre, 3 rózsasziromra, 3 darab citromhéjra és mézre.

Miután előkészítetted az összetevőket, vegyél elő egy lábast, amiben forralj vizet, majd a méz kivételével adja a vízhez minden alapanyagot! Ezután a főzet kevergetése közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Lilith bánja, hogy nem működött a házassága, de én nem szeretném megízlelni sorsát. Járja át italomat a szerelem lángja, hogy kiegyensúlyozott, szenvedéllyel, meghittséggel teli legyen a viszonyom a szerelmemmel.”

A varázsszavak után hagyd állni 5 percig a keveréket, majd szűrd le és ízesítsd mézzel. Ha mindezzel kész vagy, akkor már használhatod is a szerelmi bájitalt.

A Végzet Asszonya köde: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a klasszikus szerelmi bájitalt készíted el, akkor fogj két bögrényi bort, amibe keverj bele 3 teáskanál gyömbért, 1 egész vanília rudat, 2 teáskanál fahéjat, 2 teáskanál édesgyökeret, fél citrom levét, 1 egész narancslevet és 1 dl eperlevet.

Ha kész vagy az itallal, akkor helyezd el azokat a hűtőben három napra, hogy alaposan összeérhessenek az alapanyagok. Minden nap vedd elő és fogd a kezedbe, miközben töltsd fel olyan érzésekkel, vágyakkal, gondolatokkal, amelyeket szeretnél, hogy részei legyenek a kapcsolatodnak.

Ha kész vagy a harmadik napi töltéssel, akkor már elfogyaszthatjátok az italt a pároddal.

Vénusz lehelete: Szükséged lesz 3-6 dl borra (a mennyiség attól függ, hogy te is iszol-e belőle), 1 marék rózsasziromra, 1 mk bazsalikomra, 1 mk kardamomra, 1 tk fahéjra, 1 citrom levére, 1 narancs levére és mézre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor vegyél elő egy kis lábast, amiben forrald fel a bort, majd szórd bele az alapanyagokat. A mézből ízlés szerint keverj hozzá a főzethez. Amikor úgy érzed, hogy a keverék elkészült, akkor lehelj rá háromszor, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A bor tegye mámorossá rólam szóló gondolatodat, a méz édesítse meg csókomat, epedj el értem, lángoljon fel szíved, mert Vénusz lehelete van ezen a keveréken.”

A varázsszavak után, befejezésként, ismét lehelj rá háromszor a keverékre. Ezután forrón, de kihűlve is elfogyaszthatjátok a pároddal, vagy a kiszemelteddel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló