A személyiséged rejtett oldalát leplezi le a maszk-tesztVálassz egy maszkot az alábbiak közül a neked szóló elemzésért!Első maszk: A beszédet jelképező maszk azt árulja el rólad, hogy elképesztően jól fejezed ki magad, nagyszerű kommunikációs készséggel rendelkezel, amiről tudod, hogy ez a legnagyobb fegyvered, elvégre a szavakkal sokszor többet érsz el, mint azt bárki gondolná. Mivel jól tudod, hogy nem élhetsz vissza a képességeddel, ezért nagyon odafigyelsz arra, hogy kizárólag arról beszélj, amit tényleg komolyan gondolsz.

Második maszk: Ha a nevetés maszkját választottad, akkor ez azt árulja el rólad, hogy minden helyzetben feltalálod magad. A baráti köröd nagy, ami annak köszönhető, hogy az emberek megérzik a téged körülölelő jó hangulatot. A remek humorérzék mellett még az intelligenciád is nagy, ez pedig kiváló kombináció.

Harmadik maszk: Ha a düh maszkjára esett a választásod, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy valami nagyon nyomaszt, és nem vagy túl jó formában mostanában. Belül érzed, hogy valami nagyon zavar, és bár ezt igyekszel eltitkolni a környezeted elől, mégis te is tudod, hogy hamarosan ki fogsz törni, mint egy vulkán.

Tudnod kell, hogy ha rögtön az elején őszinte lennél, akkor sokkal kisebb lenne a vita, mint akkor, amikor hagyod felhalmozódni magadban a negatív érzéseket. Beszélj azzal a személlyel, akire megharagudtál!

Negyedik maszk: Ha a némaságot szimbolizáló maszkot választottad, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy erős, csendesebb személyiséggel rendelkező ember vagy, ezért jó emberismerő vagy, hiszen a beszéd helyett inkább őszintén meghallgatsz másokat.

Ugyanakkor ez a viselkedésed az, amely miatt sokan introvertáltnak tartanak, pedig szó sincs arról, hogy nem szereted társaságban tölteni az idődet. Valójában csak utálod az üres csevegést, ezért kizárólag akkor beszélsz, amikor tényleg fontos közlendőd van.

Ötödik maszk: Ha a harcosok maszkja mellett döntöttél, akkor rendkívül erős, kitartó személy vagy, aki azon kevesek közé tartozik, akik soha nem adják fel, és az utolsó csepp erejüket is a számukra fontos dolgokra fordítják.

Rólad elmondható, hogy mindegy, hogy munkáról vagy magánéletről van-e szó, mindig a maximumot akarod nyújtani, az pedig szóba sem jöhet, hogy veszítesz. Téged nem érdekel, ha mások esélytelennek látnak valamit, mert akkor is mindent beleadsz, és éppen ezért gyakran sikert aratsz. Az erőd annyira hatalmas, hogy még akkor is képes vagy mosolyogni, amikor mélyen megbántottak.

Hatodik maszk: Ha a prédikáló maszk ragadta meg a tekintetedet, akkor elképesztően jó megérzésekkel rendelkezel. Emellett nagyszerűen olvasol másokban, képes vagy bárkivel együtt érezni.

A körülötted lévő emberek szerint rendkívül kedves vagy, amiért mindenkit képes vagy megérteni, ráadásul bármikor lehet rád számít. A személyiséged miatt értékes barát vagy, hiszen mindegy, hogy mi történik a másik életében, te akkor is hajlandó vagy segíteni, ahogy akkor is, ha korábban már milliószor figyelmeztetted az illetőt, hogy hibát követ el.

Hetedik maszk: Ha a gyógyítás maszkját választottad, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy a nagyon kedves és őszinte a lelked, ami miatt nagyvonalú, barátságos személy vagy, és mindenkihez van egy jó szavad. Te szinte már kötelességednek érzed, hogy mindenkin segíts.

Hiszed, hogy a sorstól visszakapod azt, amit az embereknek adsz. Mivel az önzetlenséged mellett az igazságérzeted is nagy, ezért kiállsz mások mellett. A barátaid mellett még akkor is kitartasz, amikor mindenki más feladtam. Mindezért nem csoda, hogy mennyire sokan szeretnek.

Nyolcadik maszk: Ha az uralkodó maszkját választottad, akkor született vezéregyéniségként változást hozol az életbe, a döntéseid nagyszerűek, másokat motiválsz, és mindig akad egy sikergyanús ötleted. Csapatban csak akkor tudsz dolgozni, ha te töltheted be az irányító szerepet. Senkivel nem érezteted, hogy alacsonyabb rendű nálad, mert hiszed, hogy kedvességgel lehet a legtöbbet elérni.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló