Neked milyen gonosz tréfát eszelt ki a Goblin Király 2021 utolsó heteire?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mire kell felkészülnöd!1. Ellopják a kedvenc holmidat: Azt a gonosz tervet találta ki ellened a Goblin Király, hogy a csatlósai azzal okozzanak bosszúságot neked 2021 utolsó heteire, hogy ellopják a kedvenc holmidat.

Annak érdekében, hogy kivédd a támadásukat, jobb lesz, ha máris biztonságba helyezed a kedvenc ékszeredet, könyved, vagy bármilyen tárgyad, amit nagyon szeretsz, nehogy elvegyél tőled a gonosz goblinok! Ha nem teszel óvintézkedéseket, akkor azzal azt kockáztatod, hogy az év végéig eltűnik a számodra kedves tárgy.

2. Pechsorozatot produkálnak: Azt a gonosz tervet találta ki ellened a Goblin Király, hogy a csatlósai okozzanak neked napokig, vagy még tovább tartó pechsorozatot 2021 utolsó heteire.

Ez megnyilvánulhat abban, hogy például rendszeresen elakadsz a dugóban, az orrod előtt megy el a buszod, kiszakad a szemeteszsák, a munkahelyeden szakad el a harisnyád, amit egész nap nem tudsz lecserélni.

Egy ilyen pechsorozat nagyon dühítő, de mivel a gonosz goblinokat pont ez teszi boldoggá, ezért ne add meg nekik azt az örömöt, hogy morogsz a pechsorozat miatt, hanem maradj pozitív! Ha látják rajtad, hogy hiába próbálkoznak, egyszerűen lepereg rólad miden bosszúságokra okot adó dolog, akkor hidd el, hogy fel fogják adni, elvégre őket a kárörvendés élteti, amit tőled nem kapnak meg az év végén.

3. Másokon keresztül tréfálnak meg: Azt tervet találta ki ellened a gonosz Goblin Király, hogy másokon keresztül fog megtréfálni 2021 utolsó heteiben. Így például nem kapod meg, amit rendeltél, a fodrászod elrontja a frizurádat, az étteremben leönt a pincér, vagy bármi más olyan rajtad kívül álló dolog, ami alaposan felbosszant.

Habár mindezért a gonosz goblinokat hibáztathatod, mégis a problémákat neked kell majd megoldanod. Mivel ezek olyan tréfákat, amelyeket tudatosan nem védhetsz ki, ezért ne add meg azt az örömöt a gonosz goblinoknak, hogy idegeskedsz a kialakult helyzet miatt!

4. Tönkre tesznek valamit a háztartásban: A gonosz Goblin Király azzal bízta meg a gonosz goblinokat, hogy tegyenek tönkre valamit a háztartásodban 2021 utolsó heteiben. Remélhetőleg, hogy csak az egyébként is végét járó hajszárítód, esetleg a kávéfőződ lesz az, ami elromlik, és nem az autód, vagy a hűtőszekrényed.

A gonosz goblinok támadásának kivédése érdekében tégy védelmet az otthonodra, ahol végezz el egy tisztító rituálét és kérd meg a jó tündéreket arra, hogy állítsák meg a gonosz társaikat. Ugyanakkor mindeközben számíts arra, hogy még az idén elromlik valami a háztartásodban!

5. Apró balesetek érnek: Azt a gonosz tervez eszelte ki ellened a Goblin Király, hogy a gonosz csatlósai apró balesetekkel próbálják megkeseríteni az életed 2021 utolsó heteiben. Ilyesmi lehet például az, hogy odacsíped az ujjad az ajtóhoz, belerúgsz a küszöbbe, a vállad nekiütközik az ajtófélfának, vagy beütöd a fejed, amikor lehajolsz valamiért, ami leesett.

A gonosz goblinok tehát arra törekszenek, hogy olyan apró bosszúságok és balesetek érjenek az év utolsó heteiben, amelyeknek komoly következménye ugyan nincs, de arra mégis elegek, hogy feldühítsenek, ám ne add meg nekik azt az örömöt, hogy bosszankodsz! Sokkal jobban jársz, ha inkább csak vállat vonsz és a jó tündérek segítségét kéred.

6. Látványosan leégetnek egy fontos személy előtt: A gonosz Goblin Király azzal bízta meg a csatlósait, hogy próbáljanak meg leégetni egy olyan fontos személy előtt 2021 utolsó heteiben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy soha nem akarsz hibázni mellett.

Ez bekövetkezhet akkor, ha például randevúra mész azzal, akivel el tudod képzelni az egész jövődet, de a találkán történik valami nagyon kínos dolog, így például az, hogy kiesik a táskádból valami arcpirító. Ugyanakkor az sem lenne jobb, ha a leendő főnököd, esetleg fontos befektető előtt történne veled valaki kínos baki.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló