A világhoz való hozzáállásodról mesél a Zen-kőHa választasz egyet az alábbi Zen-kövek közül, akkor megkaphatod a neked szóló elemzést!1. Intuitív: Ha úgy döntöttél, hogy az első Zen-kő tetszik a legjobban, akkor ez azt meséli el a személyiségedről, hogy kiváló kapcsolatban állsz a hatodik érzékeddel. Egyáltalán nem célod a világ megértése, mert hiszed, hogy teljesen felesleges lenne erre irányuló erőfeszítéseket tenni, elvégre minden megértés, felismerés magától következik be.

Az élethez és a világhoz való viszonyulásodról azt lehet mondani, hogy mivel néha nyomaszt, ezért mindig szükséged van egy menedékre, de ettől eltekintve önzetlen és jószívű vagy. Szívesen segítesz a körülötted élőkön, de sajnos, ennek következménye gyakran az, hogy mások kihasználnak.

2. Idealista: Ha a második Zen-kő ragadott magával, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy a világról megvannak a saját különös elgondolásaid, sőt, nem túlzás azt mondani, hogy teljesen más síkon mozogsz, mint a legtöbb ember. Érdeklődsz az ezotéria iránt, és örömmel töltöd az idődet azokkal, akik nem „úsznak az árral”, hanem mernek eltérni a szokványostól.

Az élethez és a világhoz nagystílűen viszonyulsz, ugyanis egyáltalán nem szeretsz a részletekkel foglalkozni. A kisstílű dolgokról még beszélgetni sem vagy hajlandó, hiszen kizárólag arra koncentrálsz, ami a legfontosabb a számodra.

3. Színes személyiség: Ha a harmadik Zen-kő mellett döntöttél, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy örökmozgó, dinamikus és vibráló személy vagy. Te még akkor is nyomot hagysz a világban, ha ez nem is célod.

Nagyon szereted, ha az életedben folyamatos a nyüzsgés, éppen ezért a változások sem viselnek meg. A személyes fejlődésed rendkívül fontos a számodra. Imádsz új dolgokat tanulni, viszont nincs semmi, amihez túlságosan sokáig ragaszkodnál.

Az élethez és a világhoz mozgással és pörgéssel viszonyulsz. Rendkívül energikus vagy, ám ennek néha az az átka, hogy túlpörögsz, és addig mész, amíg végül össze nem esel a kimerültségtől.

4. Tapasztalt és agyafúrt: Ha az összes Zen-kő közül a negyedik nyerte el a tetszésedet, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy maximálisan tisztában vagy azzal, hogy hogyan kaphatsz meg az élettől mindent, amit akarsz, méghozzá úgy, hogy azért ne kelljen nagy erőfeszítéseket tenned.

Semmit sem szoktál túl komolyan venni az életben, viszont mindenre nyitott vagy, valamint általában igyekszel megőrizni a nyugalmadat és a higgadtságodat. Az élethez és a világhoz kíváncsian viszonyulsz.

A te megítélésed szerint minden nap egy új kaland. Az idődet egyedül te oszthatod be, és ugyanígy, csak a saját szabályaidat tartod tiszteletben. Az életed pontosan úgy alakul, ahogyan alakítani akarod.

5. Szerény és visszafogott: Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik Zen-követ választod, akkor ez azt árulja el rólad, hogy kiváló csapatjátékosként szeretnél értékes tagja lenni a közös munkának. Neked nem okoz gondot, hogy kompromisszumot köss, és a nehéz munka sem ijeszt meg, ha a feladataid helyes elvégzéséhez erre van szükség.

Ugyanakkor a konfliktushelyzeteket, vitákat és a konfrontációt képtelen vagy elviselni, ugyanis rendkívül kényelmetlenül érzed magad az ilyen helyzetekben. Ha kikerülhetetlen, hogy egy vita közepébe találd magad, akkor próbálsz békebíróként fellépni, mert szeretnéd elkerülni a szenvedő alany szerepét.

Nagyon jó megfigyelő vagy, a környezeteddel harmóniában élsz, valamint igyekszel beleolvadni abba, nehogy összeütközésbe kerülj a többiekkel.

6. Öntudatos: Ha az utolsó Zen-kő volt az, amelyen a legjobban esett megpihentetned a szemedet, akkor ez azt árulja el rólad, hogy befelé forduló, önelemző személyiséggel megáldott ember vagy. Makacsul hiszed, hogy az életben az a legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz. Szeretsz nagyon erős falakat húzni magad köré, mert úgy véled, hogy túl sebezhetővé válsz, ha leengeded azokat. Becsülettel, őszinteséggel és tisztelettel viszonyulsz az élethez és a világhoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló